Apotheek Philippe Sollie Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het draait hier eerder rond de cijfers dan de klantenservice. Je moet er steeds lang wachten omdat de medewerkers er graag babbeltjes slaan. Een rij van tien wachtende klanten, geen zorgen ze doen op... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij komen al vele jaren bij Apotheek Philippe Sollie. De service is uitstekend, altijd even vriendelijk. Alle vragen worden vakkundig beantwoord. Aan het gehele team via deze weg bedankt voor a... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tamelijk grote bestelling deels medicijnen waarvan het gebruik gekend is en een groot deel nieuwe medicijnen. Uw bediende aan de balie heeft nagelaten te informeren of het gebruik van de medicijnen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Farmácia
  2. também em
  3. Farmácia Online

Informação fornecida por fontes externas variadas

Apotheek Sollie Zoersel : Onze kennis in dienst van uw gezondheid

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

509 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voldoende tijd voor de klant.

Heel vriendelijke bediening en degelijke uitleg & opvolging ivm getrouwheidskaarten van diverse produktassortimenten. ( in dit geval produkten zonder voorschrift).

21 de novembro de 2022

Resposta da Apotheek Philippe Sollie

Bedankt voor de mooie score Chris!

De vriendelijke sfeer

De vriendelijke sfeer! Collega’s kunnen heel goed met elkaar opschieten! Is er een vraag over iets ze nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden! Mijn echtgenoot was palliatieve en hebben mij alle medicatie aan huis gebracht met medeleven!!! Ik ben jullie eeuwig dankbaar!!! MVG RITA

24 de novembro de 2022

Resposta da Apotheek Philippe Sollie

Dag Rita, bedankt voor de mooie woorden, we zijn heel blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen!

Correct en informatief

Vlotte bediening. Behulpzaam en efficiënt. Ze checken de voorschriften met de vorige gebruikte medicatie. Zoeken een alternatief voor niet-beschikbare medicatie, en geven feedback wanneer die terug beschikbaar is.

21 de novembro de 2022

Resposta da Apotheek Philippe Sollie

Fijn om te lezen Gilbert!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik belde met een vraag

Ik belde met een vraag. Men zou dingen klaarleggen. Maar men bleek niet geluisterd te hebben naar mij vraag! Ik kreeg toch Hexyril mee ook al vroeg ik iets wat voor een 4jarige niet prikte in de mond, en er werd ook een vorige bestelling mee in mijn bakje gedaan. Bij de afrekening werden dan ook nog eens de op voorhand betaalde artikelen terug aangerekend...

Resposta da Apotheek Philippe Sollie

Beste, spijtig dat je deze ervaring hebt gehad. We proberen dit in de toekomst te voorkomen! Onze excuses.

perfect !

Ga al meer dan 12 jaar bij deze apotheek. De dienstverlening is er altijd perfekt en je krijgt, indien gewenst, altijd goede uitleg

Resposta da Apotheek Philippe Sollie

Bedankt voor de mooie score!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

een doktersvoorschrift was niet…

een doktersvoorschrift was niet doorgekomen en de dame heeft naar de arts gebeld en zo is het toch in orde gekomen.De dame was zeer behulpzaam en supervriendelijk en heeft al het mogelijke gedaan om het probleem op te lossen .Ik ben heel tevreden.Top

Super om te lezen Johan!

Creon dame

Ik word goed opgevolgd. Ik had een probleem met een medicatie waarbij de levering steeds werd uitgesteld. We hebben zo lang mogelijk gewacht ik werd steeds op de hoogte gebracht en uiteindelijk bij weer eens uitstel werd er een goed alternatief bedacht. Bedankt

8 de novembro de 2022

Resposta da Apotheek Philippe Sollie

Super om te horen dat je zo'n fijne ervaring had Leen!