Appledoctor AS Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei Jeg har en 27 tommers iMac fra 2011 som låste seg helt og ville ikke starte opp. Hadde også mye viktig tekst som jeg ikke hadde tatt backup på. Appledoctor reddet dataene, gjorde full reparasjo... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

SVINDEL

Betalte 7000,- for å få min Mac fikset. Når jeg fikk den tilbake var det fremdeles samme problemet. Har prøvd å ringe sikkert 20 ganger men ingen tar telefonen. Dette er SVINDEL, anbefaler å styre unna. Politianmeldelse neste...

31 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøs bedrift. Velg noen andre!

Sender inn Mac for rens av tastaturet etter søling av brus. Knappene er klissete og trege. Når jeg får den tilbake virker det ikke som de har gjort noe. Ender opp med å reklamere to ganger til, uten at noe er gjort. Når vi henter, swiper de raskt over tastaturet og sier at det funker. Reparatøren hadde til og med skrevet «Funker optimalt», men den er nærmest blitt verre. Vi trykker på hver enkelt tast og kjenner at ikke en dritt er gjort. I tillegg skal de ha Mac-en inne en uke for hver reparasjon.
Nå har vi i en uke prøvd å få tak i dem for å ordne refusjon, men får ikke kontakt. Dette er en fullstendig useriøs bedrift som kødder med kundene sine.

12 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Informerer ikke om konsekvenser av forsøk på å fikse fuktskade

Sønnen min på 16 leverte inn en 2018 Macbook pro for bytte av batteri- og kjølepasta, under reparasjonen finner de fuktskade på hovedkort - og ringer han for å spørre om de skal forsøke å fikse det.

Sønnen min sier naturligvis ja, men de informerer han ikke om at maskinen kan bli ødelagt/ubrukelig i denne prosessen, og at AppleDoctor ikke tar ansvar for dette. De informerer heller ikke om hva det eventuelt vil koste å kjøpe et nytt hovedkort dersom det blir ødelagt i et forsøk på å utbedre fuktskaden.

Så, etter deres forsøk på fikse fuktskade, virker ikke lenger hovedkortet, og jeg får tilbud om å bytte dette for ca, 7000 kroner. Da har jeg allerede betalt 5000 for nytt batteri- og hovedkortet som tilbys for 7000 kroner hart så dårlige spesifikasjoner, at det ikke gir noe mening å bytte.

Kort oppsummert; leverte inne en 2018 Macbook pro med 1TB Disk 2.9Ghz prosessor, 32 GB RAM... AppleDoctor forsøker å fikse fuktskade, opplyser ikke om mulige konsekvenser, ødelegger maskinen i prosessen.

Den negative vurderingen er basert på selskapets manglede evne til å opplyse om mulige konsekvenser ved feilslått service, og manglende vilje til å kompensere i etterkant.

1 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyktig reparatør, god og hyggelig service

Hei
Appledoctor reddet dataene, gjorde full reparasjon og jeg benyttet anledningen til å oppgradere maskinen. Jeg har nå en lyrisk iMac maskin.
Reparatøren er også behjelpelig med råd etterpå. Fikk alt jeg trengte.Anbefales på det sterkeste.

7 de fevereiro de 2023

Anbefales

Bra service, raske og dyktige. Skiftet batteri på min MacBook Pro og oppgradert Minne.

Anbefales!

25 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

50% av bildene mine ble ødelagt. Min feil?

Jeg leverte min Imac for å oppdatere til ny SSD harddisk. Back up ble også levert med. Jeg hadde 30000 bilder på maskinen, men fikk den igjen med 15000 bilder og resten er skadet. 6000kr tok de for jobben. De påstår de ikke har gjort noen feil og er heller ikke interessert i å diskutere pris. Det er forsåvidt ikke så interessant da det er bildene jeg vil ha tilbake, ikke penger, men det sier noe om holdningen og mangel på innrømmelse av feilen de har begått. Noe de altså nekter for, selv om de sa de slet med å overføre til ny harddisk. Det er vel dette de ikke har fått til. Jeg må nå sende maskinen videre for å se om noen kan gjenopprette filene, som var der før jeg leverte den til Appledoctor.
Har heller ikke hørt fra Appledoctor etter at jeg fortalte dette.De kunne jo kanskje spurt meg hvordan det gikk? Neida.
Dette er useriøst. Styr unna.

11 de fevereiro de 2021

Veldig positiv erfaring.

Veldig positiv erfaring. Hadde problemer med touchpaden på min MacBook Pro Mid 2014, og tok kontakt med Appledoctor for å få den byttet. Bra kommunikasjon på mail, også i butikken.

Det viste seg at problemet ikke var touchpaden, men at batteriet hadde svulmet opp. Så da ble det bytte av batteri i stedet. To timer etter innlevering kunne jeg hente en ferdig reparert maskin. Riktignok betalte jeg et ekspresstillegg, men det var for min del absolutt verdt det.

Mitt generelle inntrykk er at dette er folk som vet hva de holder på med, og bruker gjerne Appledoctor igjen.

22 de janeiro de 2021

Enastående service!

Enastående service!
Byttet batteriet på Macbook Pro`en min. Enkel å smidig service. De gjorde det i løpet av 30 minutter.

8 de janeiro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais