Wat een fijn vakantiehuis. Wij hebben het er super gehad. Hele aardige hosts staan altijd voor je klaar. Heerlijke grote tuin met heel veel privacy. Super rustige omgeving. Fijne bedden en voldoende d... Ver mais
Het vakantiehuis heeft een prachtige ligging en een fijne tuin. Voor groepen die veel op pad zijn is het prima, maar toen wij door regen veel binnen waren, viel het comfort tegen. Als groep vinden we... Ver mais
Na een weekverblijf in een huis gehuurd via Ardennes-Etape,had ik hen over enkele belangrijke bezwarende feiten in de woning gecontacteerd. De manier en hoe ze dit op héél korte termijn hebben aange... Ver mais
Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick. Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein... Ver mais
Avenue Constant Grandprez 29, 4970, Stavelot, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Wij hebben een met 9 man een woning gehuurd in Trois-Ponts 6 volwassen en 3 kinderen, alle was zoals beloofd netjes, mooie woning, mooi uitzicht en schoon heel schoon .Zaker voor herhaling vatbaar TOP

Resposta da Ardennes-étape
Das Unternehmen Ardennes étape macht gute Arbeit und verdient eigentlich 4 Sterne . Es ist der Eigentümer Lodomez in Xhoffraix, der diese schlechte Bewertung zu verantworten hat. Das von uns gemietete Haus ist einfach überbelegt mit zugelassenen 15 Personen. Außerdem hatte es ein verschimmeltes Schlafzimmer (wodurch 4 Personen kein Bett hatten) und eine gefährliche Treppe durch die wir eine Person mit schwerer Gehirnerschütterung hatten. Also: 10 Personen max, das schimmelige Zimmer auslassen, ein Doppelbett in einem Kellerraum (!) ebenfalls auslassen und für 10 Personen vermieten, dann wäre es ganz ok.

Resposta da Ardennes-étape
Zeer complete vakantiewoning. Heerlijke jacuzzi, fijn balkon, complete keuken en gezellige woonkamer met fijne tv met Netflix. Neem wel je eigen hout mee. Op de benedenverdieping enkel houtkachels aanwezig. Voor minder valide mensen: geen trapleuning. Voor ouders met kleine kinderen: Daar is het balkon te gevaarlijk voor en de slaapkamers liggen ver uiteen met een aparte trap zonder traphekjes. Ook voor de hond vind ik het te gevaarlijk op het balkon. Leuke spelletjes aanwezig. Ruime parkeerplaats dicht bij het huis.

Resposta da Ardennes-étape
Wij waren met de familie in Waimes Walk 122 in het voormalige klooster. Een fantastische belevenis. Een perfect, stijlvol ingericht huis met ruim voldoende mogelijkheden in en rondom het huis.
Het was er erg schoon en netjes.De bedden waren opgemaakt. De eigenaren waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kortom een echte aanrader

Resposta da Ardennes-étape
De locatie, het huisje zelf, de ontvangst, het uitzicht. Perfect gewoon.

Resposta da Ardennes-étape
Professionelle Organisation. Wir mieten schon viele Jahren grosse Ferienhäuser für unsere Familie (35P) via Ardennes-étappe und waren immer voll zufrieden mit der Leistung. Kommunikation und Zahlungsabwicklung ist einfacher als jeweils mit einzelnen Vermieter zu interagieren. Vor allem ist natürlich das grosse Angebot sehr praktisch und übersichtlich.

Resposta da Ardennes-étape
voor de eerste keer geboekt bij ardennes-etape. gemakkelijk te boeken. zodra geboekt krijg je veel extra info over de streek.

Resposta da Ardennes-étape
Goede site, prima benaderbaar.
Snelle opvolging per mail e.d.
Bieden mooie accommodaties aan.

Super für Alle die schöne Häuser in den Ardennen sucht

Resposta da Ardennes-étape
Al vele keren een vakantiehuisje gehuurd bij Ardennes etape, en altijd zeer tevreden. Prijs / kwaliteit altijd correct, duidelijke site om te boeken, en bij problemen zeer behulpzame en vriendelijke klantendienst

Resposta da Ardennes-étape
Top site voor huizen in ardennen.
Overzichtelijk, veel informatie en snel antwoord van klantendienst.

Resposta da Ardennes-étape
Heel handige website, enigste minpuntje is dat je bvb (nog) niet van maandag tot maandag kan boeken, dit zouden ze in een update van de website best wel aanbieden

Resposta da Ardennes-étape
Op zoek naar een vakantiewoning voor een midweek met familie, kwam ik op Ludique in Barvaux uit. Vooraf ook revieuws gelezen, waarvan niet alles positief. Maar daar de meeste wel positief waren, hebben we het geboekt. En is een prachtige 3D video op de site, en zo is ook de woning. Wij kregen van te voren de code voor de sleutel, en de gastvrouw kwam later. Werden hartelijk ontvangen, en kregen wat uitleg over op zwembad en afval scheiding. We hebben een heerlijke midweek gehad, en heerlijk gezwommen. Na 5 dagen de borg weer terug gehad, dus dit is zeker een aanrader. Zeker geen enkele negatieve ervaring

Resposta da Ardennes-étape
Ardennes-étape geeft correcte informatie, waar zowel positieve als negatieve kritiek aan bod mag komen, wat als klant een juiste inschatting helpt te maken.

Resposta da Ardennes-étape
Reeds lang klant bij Ardennes-Etappe. Nog nooit een probleem gehad. In het verleden ook soepel van data kunnen wisselen.

Resposta da Ardennes-étape
Zwembadwater niet in orde. Verhuurder laat mensen zwemmen met als gevolg een chloorvergiftiging. Hierdoor 4 van de 7 dagen niet kunnen zwemmen. Een kind naar het ziekenhuis vanwege ademhalingsproblemen. Overige gasten irritatie op de luchtwegen en rode ogen. Verhuurder houdt zich niet aan de veiligheidseisen van het VLAREM.

Resposta da Ardennes-étape
Alle informatie via de website klopt. Das al héél wat. Op contact met vragen werd adequaat gereageerd.

Resposta da Ardennes-étape
Duidelijke website, mooie en betaalbare huizen. Duidelijke info rond boeking.

Resposta da Ardennes-étape
Heerlijk verblijf gehad via Ardennes-étape. Betaalbaar vakantiehuis, Prima ligging. Mooi en authentiek ingericht. Enorme tuin. Wij hebben genoten en boeken de volgende keer weer via deze organisatie.