Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde købt en ring til fruen i gave den knækkede desværre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. Så Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super søde svar på kundeservice. Jeg har en gang fået tilsendt et nyt par øreringe uden problemer, da et par desværre gik i stykker. Denne gang havd... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Fabricante de jóias

Escrito pela empresa

Hos ARHMS har det lige fra første dag været intentionen at sælge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mærket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - ægte skønhed kommer indefra <3

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dejlige smykker

Dejlige smykker. Fin hjemmeside

7 de novembro de 2021

Hej Gitte,

Tak for den fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen på shoppen.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, imødekommende og løsningsorienteret.
Havde set en smuk kæde, som skulle bruges til gave, og det var kun 1 tilbage. Havde ikke tid til at vente på forsendelse, men brug for hurtig alternativ handling. Der blev gjort ALT for at imødekomme min forespørgsel, og jeg kunne levere min gave til tiden. Tusind tak til Adam fra Arhms for god behandling.

23 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Kimie,
Mange tusinde tak for din besked. Det er virkelig en af dem der varmer. Vi gør altid alt hvad vi kan for at strække os og yde god kundeservice - og lige netop derfor sætter vi meget stor pris på din besked. Vi håber hun blev glad for gaven ❤️

Dbh,
Maja, AHRMS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering og den fineste…

Hurtigt levering og den fineste indpakning. Er meget glad for min halskæde og vil helt sikkert handle her igen!

19 de setembro de 2021

Hej LIIne,

Tak for de flotte ord💞 Vi håber at se dig på shoppen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service - HURTIG levering. Svarede helt til forventningerne :)

12 de setembro de 2021

Hej Eva,

Tak for de flotte ord💞 Vi håber at se dig på shoppen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanvittig flotte smykker og fuldstændig…

Vanvittig flotte smykker og fuldstændig fantastisk kundeservice. Det er ikke sidste gang at jeg har handlet hos Arhms :-)

7 de setembro de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Josephine,

Det er anmeldelser som din der gør vores store indsats det hele værd. Det er virkelig skønt at høre 💞

Vi takker, bukker og håber at se dig på shoppen igen 💍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flotte smykker

Flotte smykker. Ved første levering kom pakken desværre ikke videre fra Taastrup. Jeg ringede ind om mandagen og fik en ny levering allerede om onsdagen.

29 de agosto de 2021

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for vi fandt en hurtig løsning på udfordringen. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål 💞

Virkelig smukke smykker🤩

Virkelig smukke smykker🤩
Og helt fantastisk kundeservice🥰

26 de agosto de 2021

Hej Majbrit,

Tak for den fine anmeldelse. Vi går meget op i kundeservice, så det er virklig skønt at få en anmeldelse som din 💞

Super lækkert brand!

Bestilte ørering og fik en gratis ørering med. Er super glad for dem og bruger dem hverdag! Så fedt brand ❤️

26 de agosto de 2021

Hej Maja,

Mange tak for de fine ord. Vi gør os meget umage, så din anmeldelse betyder meget💞

Så smukke smykker

Så smukke smykker, og mega hurtig levering.
Tak for det👏

23 de agosto de 2021

Hej Lene,

Selv tak👏

Og tak for den flotte anmeldelse 💍

Jeg kan varmt anbefale Ahrms

Smukke smykker, god service, hurtig levering og pakken er intakt…
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Arhms…
/ Karina

20 de agosto de 2021

Hej Karina,

Mange tak for de skønne ord. Det sætter vi pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine smykker og super hurtig levering.

Fine smykker og super hurtig levering.
Modtog halskæde og øreringe fint indpakket; har brugt dem flere gange og de lever helt op til mine forventninger. Fine smykker til fornuftig pris.

20 de agosto de 2021

Hej Vivi,

Kvalitet er et nøgleord for os, og der er noget vi har meget fokus på. Derfor er det dejligt at høre du har haft en god oplevelse. 💞

Håber at se dig på shoppen igen snart, og tøv ikke hvis du har spørgsmål.

Levering

Hurtig levering 👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de agosto de 2021

Hej Line,

Tak for den flotte anmeldelse 💍

Maja, ARHMS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais