Mitt största misstag var att inte läsa omdömena om detta företag innan jag lade min beställning. Nu, efter att ha läst dem förstår jag varför dom är så negativa. Beställt en hoodie den 1 Maj. 660... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bedrövlig kvalitet på kläder av deras egna produktion, köpte ett par M90 byxor i mörkgrönt tyg av dem, fickorna pajade efter 2 användningar även fast jag bara bärde mobilen i dem. Knapparna håller in... Ver mais
Skulle beställa en ryggsäck, blev rekommenderad en bättre än jag tänkte till billigare pris. Färgen jag ville ha var dock slut så de ringde upp och löste det med en annan väska med fler fack och funkt... Ver mais
Beställde en huvtröja, "Nordic Army Matterhorn Hoodie med Foder" Först så var det lång leveranstid, kom paketet från Kina? Materialet är av dålig kvalité, noppar sig och ser inte alls bra ut... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de moda masculina
- também em
- Loja de moda feminina
- Loja de roupa urbana
- Loja de Roupas
- Loja de roupas desportivas
Informação fornecida por fontes externas variadas
Army Gross - Köp Militärt överskott med militärkläder i vår militär butik i Stockholm. Köp! M90 kläder, SWAT kängor, militärutrustning och Brandit vintage kläder.
Informações de contato
Skyttevägen 2, 192 58, Suécia
- armygross.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
Bytt hela min garderob mot era kläder…
Bytt hela min garderob mot era kläder och för första gången på många år helt nöjd med mina kläder och vilken kvalitet samt bra storlekar och makalöst snygga kläder. Mvh Bo Vilagos
Pas på varen på billedet er ikke…
Pas på varen på billedet er ikke identisk med hvad de sender dig, det er det rene fusk, og de svare heller ikke.
fast delivery from sweden to denmark
fast delivery from sweden to denmark. awesome softshell m90 jacket. im considering to buy a m90 pants.and btw very good prices. 5 stars
SVINDÅLIGT
SVINDÅLIGT! Läste många negativa recensioner innan beställning men det var en ryggsäck jag ville ha som bara de hade. Beställde och det skulle ta ett par dagar, det tog flera veckor. Inget svar på mail. Sen hade de mage att lägga på förseningsavgift på fakturan efter detta. Kommer aldrig handla från dem igen och avråder alla från att undvika dem. De har flera sidor med olika namn, undvik för guds skull.
Dåligt skött
Beställde kepsar,har gått en månad har mejlat två gånger inget svar. Har prövat att ringa upptaget hela tiden det förstår jag om man behandlar kunder på detta sätt,urdåligt.
Lång leverans
Min beställning tog lång tid att komma fram och de hade glömt att ändra tillgängligheten på grejen jag beställde så då kontaktade jag deras info och de löste situationen bra tycker jag det är dock viktigt att tänka på att det är ett litet företag och de kanske inte hinner med allt men i slutändan fick jag mina grejer och var riktigt nöjd med det.
Beställde lite sprayfärg och…
Beställde lite sprayfärg och ansiktsfärg.
Tyvärr var två av de fem färger slut som jag beställt.
Men erbjöds att antingen byta mot två andra eller vänta på de sista två till nästa leverans.
Jag tyckte personalen jag pratade med var trevliga och i mitt fall passade det bra med ett byte till annan färg.
Avvaktar leverans.
wrong items sent, but no response when claiming
I have ordered 5 items of the BÖKER pineapple knive, (this series is not produced anymore). after a while i got 5 MIL-TEC knives, which is a solid product, but BÖKER uses higher quality Steel. I have tried to contact them, - no response at all! i say it is a conscious deception, the company shows the original brand as a picture on their website, and then they deliver the lower quality. i am really angry!
Richard
This is basically a scam site
This is basically a scam site. They have no respect at all for the customers. They will steal your money. Stay away.
Varning
Beställde två t-shirts. Båda fanns i lager enl hemsidan. Två veckor har gått utan att jag fått tröjorna eller någon information om varför det dröjer.
Army gross har heller inte återkopplat när jag mailat och undrat över statusen för mina varor. Har nu mailat dom igen och avbeställt min order och kräver mina pengar tillbaka då jag betalade i samband med min order. Har heller inte lyckats komma fram genom telefon då det tutat upptaget vid tillfällena jag ringt.
Ett råd till köpsugna.. hitta ett annat företag att köpa från.
Massor med fina prylar
Massor med fina prylar. Rekommenderas.
Fick mina byxor inom 3 dagar. 👍
Jeg købte et produkt fra hjemmesiden
Jeg købte et produkt fra hjemmesiden, som gik i stykker efter den blev brugt få gange, og nu er de ikke til at få fat på. Jeg anbefaler ikke denne forhandler!
Scam firma
Firmaet leverer med vilje ikke varen. Ingen svarer på mail. Telefonen er ikke kontaktbar. Helt sikkert et scam firma. Banken er inde over nu.
Supernöjd
Supernöjd!
Beställde en klocka på måndagen och fick den på fredagen samma vecka! Ringde och mailade både före och under beställningen och fick mycket god information.
Literally worst online shopping…
Literally worst online shopping experience. Takes +1 month to ship items after 2 e-mails and doesn‘t refund not shipped items which magically were out of stock.
Väntat 3 veckor på min väska
Väntat 3 veckor på min väska. Mailat dom 3 gånger, får inget svar. Riktigt tattigt företag
Ingen bra upplevelse….
Ingen bra upplevelse. Står på deras hemsida att de har snabba leveranser. Ändå så har jag blivit informerad om att den tröja som stod som ”I lager” på deras hemsida, först kommer skickas ut tidigast en vecka efter lagd beställning. Har försökt få svar på varför det tar dom en vecka att lägga en tröja i en kartong och skicka iväg, men får inga svar. Vet inte ens om jag kommer få tröjan jag beställt. Känns väldigt oseriöst och inte som om de bryr sig om sina kunder. Dessutom så stämmer ju inte det som de lovar på hemsidan. Första och sista gången jag handlar här.
Inga problem och snabb leverans!
Inga problem för mej och snabb leverans!
Snabb leverans!
Beställde en snygg svart hoodie. Det stod på hemsidan att leveransen kunde ta 1-2 veckor, men jag hade paketet i handen redan dag tre!
Bra kvalitet, snabb leverans. Kan rekommenderas!
Ännu ett opålitligt bluff-företag
Som så vanligt är idag tyvärr så har det här företaget inget intresse i att tillgodose service eller kundnöjdhet. Kundtjänst svarar flera dagar senare, fullständigt ointresserat och oengagerat. Jag försökte byta mina köpta byxor. Skickade enligt företagets egna anvisningar paketet till angiven adress, fick stå för postens fenomenala fraktavgift själv. Efter två veckor frågade jag företaget hur det går med min retur, då svarade dom (3 dagar senare) att dom snart ska hämta ut mitt paket från ombudet. Nästan två veckor senare fick jag nu tillbaka paketet, fick betala för att hämta ut det. Dom hade alltså inte ens hämtat ut min retur utan lät det bara gå tillbaka, detta blir nog de dyraste (för små) byxor jag någonsin köpt. Kommer inte handla hos dessa skojare igen.