Aroskoreskole Avaliações 200

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe tak til Aroskøreskole og Ali - den bedste kørelærer, man kunne ønske sig 🙌 Ali er en sand Ninja bag rattet, hvis tingene går lidt skævt. Hans tålmodighed, humor og skarpe instruktioner gjorde h... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God oplevelse

Jeg tog kørekort ved Aros køreskole her fra februar og til april. Det var en rigtig god oplevelse og Thomas var en skøn kørelære. Fejl blev taget med et smil på læben og det var altid trygt at køre. Så god oplevelse.

9 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestod i første forsøg - Sjove køretimer og god støtte hele vejen

Hos Aros Køreskole kan man virkelig føle sig tryg gennem hele kørekortforløbet. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort hos dem.

Jeg har haft nogle rigtig sjove og lærerige køretimer med Ali, som er en fantastisk kørelærer. Han er super dygtig, tålmodig og altid hjælpsom. Det er tydeligt, at han ønsker det bedste for sine elever og gør sit allerbedste for, at man føler sig godt klædt på.

Kæmpe anbefaling herfra! ♥️

15 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aros køreskole kan helt klart…

Aros køreskole kan helt klart anbefales. Fin teoriundervisning ved Leif og Ali er en dygtig kørelærer. Ali holder en rolig tone, udviser tålmodighed og er god til at lære fra sig ved f.eks. at gøre brug af tegninger. Derudover er han god til at vurdere, hvad der er behov for af køretimer, så det er muligt at bestå sin køreprøve i første forsøg.

17 de dezembro de 2025

Super oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Aros Køreskole. Både kørelæreren og teorilærerne er meget dygtige, rolige og utroligt flinke. Jeg havde Thomas som kørelærer, og han gjorde virkelig en stor forskel. Han er enormt tryg at køre med, utrolig tålmodig og forklarer alting på en måde, der er nem både at forstå og huske. Det gjorde hele forløbet trygt, behageligt og meget overskueligt. Aros køreskole kan helt klart anbefales!☀️

27 de novembro de 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Ali er virkelig dygtig, opmærksom og meget hjælpsom. Der er styr på det hele, og det gør forløbet mere overskueligt, da man er i trygge hænder.
Stor anbefaling herfra :)

25 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Aros køreskole. Jeg syntes ikke personligt man kunne få bedre service og hjælp hvis man manglede. Ali han er super dygtig til hans arbejde og er super flink og en man føler sig tryg at køre med.

18 de novembro de 2025

Kan varmt anbefales

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Aros Køreskole. Ali er utrolig dygtig, skarp og opmærksom, hvilket gør, at man altid føler sig tryg i bilen. Derudover er han meget tålmodig og hjælpsom, når det gælder om at rette ens fejl, og han gør det på en måde, så man aldrig føler sig utilstrækkelig.

Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes uden tvivl Alis effektive undervisningsmetode.

12 de setembro de 2025

Lynkursus

Jeg tog lynkursus ved Thomas, og det var et super godt forløb. Både teoridelen og den praktiske del gik rigtig fint, og det resulterede i bestået teoriprøve og køreprøve i første hug. Så alt i alt vil jeg helt sikkert anbefale Aros køreskole/Thomas til andre der skal til at tage kørekort.

11 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aros Køreskole og min kørelærer Ali.

Ali er utrolig tålmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene på en måde, der gør, at man føler sig tryg og godt forberedt hele vejen igennem. Han tager sig tid til at sikre, at man forstår alt, og man kan virkelig mærke, at han ønsker, at man skal blive en sikker og selvsikker bilist.

Kommunikationen har altid været nem og fleksibel, og jeg har følt mig godt støttet fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale både Aros Køreskole og Ali til alle, der leder efter en professionel og behagelig køreoplevelsen.

8 de julho de 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, Ali er mega dygtig, og jeg føler mig som en selvsikker bilist😊 Det har været en rigtig god balance af at tage den forholdsvist roligt på vejene, men samtidig virkelig understrege fejl bagefter, på en måde der aldrig føles som skæld ud, men bare hjælp til forbedring :) Følte mig aldrig nervøs inden køretime. 10/10🌟

23 de junho de 2025

Super god køreskole⭐️

Det kan varmt anbefales at tage kørekort hos Aros køreskole. Jeg havde Ali som kørelærer, han er virkelig dygtig og har styr på det hele. Han er meget tålmodig og tager alle situationer stille og roligt, hvilket gør køretimerne gode og trygge. Teoritimerne var også rigtig gode og det hele forløb nemt og hurtigt⭐️

10 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tak til Aros Køreskole og til…

Stort tak til Aros Køreskole og til Ali.
Uden Ali's tålmodighed og de lærerige køretimer var det ikke lykkedes mig at bestå.
Med Ali som kørelærer er man i trygge hænder så hvis man laver fejl skal han nok sammen med dig indhente dem og klæde dig godt på inden du bliver sendt afsted til køreprøven.
Alt bestået i første hug.

Jeg vil også gerne tilføje at min teori underviser (Thomas) også var super dygtig og grundig. Han var god til at forklare på en måde hvor det gav mening for alle der sad med i teoriundervisningen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse hos ArosKøreskole fra start til slut.

19 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aroskøreskole og Thomas som anbefaling af kørelærer

Jeg havde en fantastisk tid hos aroskøreskole, imødekommende personale som følger dig hele vejen og som altid er der, når man har brug for det mindste. De har både godt udstyr og personale! Thomas, er hvertfald en kørelærer jeg kan anbefale, det var min kørelærer som gav mig den dejlige oplevelse med ro i maven hver gang jeg skulle til teori eller når man var ude at køre

19 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Aros Køreskole, og med kørelærer Thomas. Han er både tålmodig, dygtig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå. Undervisningen var både grundig og tryg, og jeg følte mig hele tiden godt forberedt – både til teoriprøven og køreprøven.

Thomas skaber en afslappet atmosfære, hvor man føler sig sikker bag rattet, samtidig med at han stiller krav, så man hele tiden udvikler sig som bilist. Jeg kan varmt anbefale Aros Køreskole til alle, der gerne vil have en god og tryg oplevelse med at tage kørekort!

Tusind tak for et godt og lærerigt forløb!

12 de março de 2025

Stor anbefaling

Professionel og opmærksom vestjysk kørelærer, der tilpasser undervisning til den enkelte elev. Stor anbefaling af Thomas som kørelærer!

3 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais