Jeg tog kørekort ved Aros køreskole her fra februar og til april. Det var en rigtig god oplevelse og Thomas var en skøn kørelære. Fejl blev taget med et smil på læben og det var altid trygt at køre. S... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hos Aros Køreskole kan man virkelig føle sig tryg gennem hele kørekortforløbet. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at tage mit kø... Ver mais
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Aros Køreskole. Ali er utrolig dygtig, skarp og opmærksom, hvilket gør, at man altid føler sig tryg i bilen. Derudover er han meget tålmodig og hjælpsom, når de... Ver mais
Kæmpe tak til Aroskøreskole og Ali - den bedste kørelærer, man kunne ønske sig 🙌 Ali er en sand Ninja bag rattet, hvis tingene går lidt skævt. Hans tålmodighed, humor og skarpe instruktioner gjorde h... Ver mais
Få dit kørekort ved Aros køreskole
Jeg synes virkelig at Aros køreskole er et godt sted at tage kørekort. Teorien var mega god, takker være min teorilærer Leif og min kørelærer Ali.
Ali er meget rolig og god til at forklare mig mine fejl. Jeg har aldrig været nervøs da jeg skulle køre med Ali.
Alt i alt dejligt forløb hos Aros køreskole med Ali som kørelærer. Klar anbefaling herfra.
Fantastisk køreskole
Jeg kan på det varmeste anbefale Aros køreskole. Det har været det tryggeste forløb hele vejen igennem, med en kyndig lærer der både roser ens styrker og giver redskaber til ens svagheder. Jeg kan ikke forestille mig en bedre kørelærer end Ali.
Varmeste anbefaling <3
Ali fra Aros Køreskole er simpelthen den bedste kørelærer man kan ønske sig!
Han giver dig de oplysninger du har brug for og vejleder dig. Han kender hans elever og deres grænser, og han ved hvornår han skal skubbe sine elever ud over dem.
Man glæder sig frem til sine køretimer, og han er simpelthen så hyggeligt at køre sammen med!
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!
Køreskole.
Jeg vil klart anbefale Aros Køreskole. Meget fokus på den enkeltes læring i både teoritimer og kørertimer. Man bliver klædt rigtig godt på til at bestå både teori prøven og kører prøven. Ali har ekstremt meget tålmodighed og kæmper virkelig får at man kan blive bedre. 100% kvalitet
Jeg kan stærkt anbefale Aros Køreskole…
Jeg kan stærkt anbefale Aros Køreskole og Ali. Hele mit forløb var planlagt stabilt og solidt, hvilket gjorde det nemmere at have overblik over min egen udvikling. Ali er som person meget god til at lære fra sig og en generelt meget god kørelærer. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, hvilket jeg klart vil give Ali fortjenesten for da han klæder en perfekt på til køreprøven.
Fantastisk oplevelse!
Det har hele vejen været et fantastisk forløb. Jeg kan stærkt anbefale Ali som kørelærer :D
Jeg havde et fantastisk forløb ved…
Jeg havde et fantastisk forløb ved køreskolen. Jeg er mere end tilfreds med forløbet. Kan klart anbefales.
10/10. Det bedste forløb!
Det har været intet mindre end en KÆMPE fornøjelse at tage kørekort hos Ali! Han er en mega dygtig kørelærer og er sindssygt god til at lære fra sig. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, hvilket helt klart er Alis fortjeneste. Ali er struktureret, ærlig, rolig, respektfuld, sjov, interesseret, hyggelig at tale med og selvfølgelig TÅLMODIG (trods min usikkerhed og nervøsitet omkring at køre bil).
Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra. 10/10 forløb! Jeg kunne ikke være gladere for det forløb jeg har haft hos Aros køreskole.
God oplevelse med Aros Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Aros Køreskole! Det var et lærerigt forløb i trygge rammer, der gjorde oplevelsen god, hvor der var plads til at lave fejl og få konstruktiv feedback på kørslen. Ali er meget tålmodig og sjov, og det gjorde køretimerne behagelige. Derudover var forløbet effektivt mht. hurtigt at få bestilt teori-og køreprøve samt førstehjælpskursus osv. Alt i alt en rigtig god oplevelse hos Aros køreskole som ruster en godt til prøverne - stor anbefaling!
Bedste køreskole!
Jeg har lige bestået både teori og køreprøven i første hug, og det var med stor hjælp fra Ali og ARoS køreskole. Ali hjælper en gennem alle ting man har svært ved med kørslen, og man får hurtigt god selvtillid så man ikke frygter prøverne på samme måde. Efter hver teori- og køretime er jeg kommet hjem med et smil på læben, og selvom seriøsiteten også er der, kører snakken løst i bilen. Det har været et vildt fedt og hyggeligt forløb med Danmarks bedste kørelærer der engagere sig for eleverne og ikke blot ser det som et arbejde. Bedste anbefalinger herfra hvis i søger et kørekort!
Uden tvivl verdens bedste køreskole og kørelærer..!
Uden tvivl verdens bedste køreskole og kørelærer..! :) Ali er enormt dygtig til at lære fra sig med sin konstruktive kritik, og pædagogiske tilgang. I teorilokalet er hans tavleundervisning desuden i verdensklasse. Jeg anbefaler Aros køreskole og Ali på det kraftigste :)
Fantastisk Køreskole!:)
Absolut det bedste forløb jeg nogensinde har været igennem, sjovt, lærerigt, underholdende og self seriøs undervisning:)
Ali er verden bedste kørelærer! Han er den mest rolige person, især når jeg lavede fejl under køreturen, så var der intet problem, den tage vi bare om igen til det bliver nemt for dig:)
For hvert køretime faldt vi altid under dybe og sjove samtaler.
Ali er ikke kun en kørelærer for en, han er som en bror/ven/støtte, det kunne jeg føle på den måde han behandlede mig, tænkte på mig, samt går meget op i at skal bestå køreprøven i første hug, som jeg gjorde:) Og det er jeg evig taknemmelig over:) jeg kommer sku’ til at savne vores minder i bilen.
Tusind tak for forløbet, det kunne ikke gøres bedre.
Hvis jeg skal anbefale en køreskole er det 1000% denne, der findes ikke en bedre end Ali!:)
Ja hvor skal man egentlig starte havde…
Ja hvor skal man egentlig starte havde aldrig forstillet mig at det var så sjovt at køre med den bedste Ali kørelærer bliver alt bare sjover samt bedre han har styr på det man skal rette op på så man består i første hug han er både den sødeste, mest respektfuld person og så forstår han dig og er ærlig hvilket forstærke den kemi der er mellem elev og kørelærer alt i alt en fantastisk oplevelse
Aros køreskole
Aros køreskole! Ja hvor skal man begynde! Ali er en kørelære man bare skal møde! Han er det mest rolige, respektfulde menneske. Han er så dygtig til at lære både under kørsel og når det gælder om at få alle med i teorien.
Jeg er overbevist om at denne køreskole er den bedste I landet kun pga. Ali.
Vælg aros køreskole og du vil ikke fortryde det!
Bedste køreskole i DK
Det har været en mega god oplevelse at tage kørekort hos Ali, han er meget dygtig og forstående over for folk.
Alt i alt en mega god oplevelse, vil 100 procent anbefale ham til andre.
Bedste køreskole
Den bedste køreskole i Århus med den bedste kørelærer. Kan helt klart anbefales
Det har været en fornøjelse
Det har været en fornøjelse, at tage kørekort hos Aros køreskole.
Jeg har haft de hyggeligste køretimer sammen med den bedste kørelære, Ali, hvor der både var plads til seriøsitet og humor.
Ali vil en det bedste, og hjælper en rigtig godt igennem hele forløbet, med en masse støtte.
Jeg vil derfor varmt anbefale Aros køreskole, og Ali som kørelærer!
God oplevelse med ARoS køreskole
Jeg havde en super behagelig oplevelse med at tage kørekort hos ARoS køreskole. Super gode køretimer, meget behagelige og rolige når man kan være lidt nervøs. Jeg kørte sammen med Ali fra ARoS køreskole som var meget venlig og følte mig meget tilpas med at køre når jeg kørte med ham, ligeledes var han god til at forklare mig hvilke fejl jeg lavede og hvordan jeg kunne forbedre det til næste køretime. Alt i alt en god oplevelse:)
Den bedste kørelærer
Den bedste kørelærer, jeg kunne håbe på ... Hvilken underdrivelse!
Jeg kom fra en anden køreskole, jeg droppede faktisk ud og tænkte, at det var umuligt at få kørekort i mine 40 ', men jeg SKULLE få kørekort.
Jeg huskede, at en af mine venninder talte om Aros Køreskole, og efter at have læst anmeldelserne på Trustpilot, kontaktede jeg Ali.
Lad os sige det sådan: det, som instruktøren i den anden skole ikke lærte mig i løbet af 10 timers kørsel, lærte Ali mig bare i den første køretime.
Ali er ikke bare pædagogisk; han brænder virkelig for sit fag og det kan mærkes. Man keder sig aldrig med Ali, han kan lave sjov, men tag ikke fejl: hans første prioritet er at lære en at køre bil.
Tusind tak, Ali. Vi ses derude i trafikken.
BNogensindeedste kørelærer i verden.
Den sødeste og den bedst kørelærer Nogensinde.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.