Aroskoreskole Avaliações 200

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tog kørekort ved Aros køreskole her fra februar og til april. Det var en rigtig god oplevelse og Thomas var en skøn kørelære. Fejl blev taget med et smil på læben og det var altid trygt at køre. S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos Aros Køreskole kan man virkelig føle sig tryg gennem hele kørekortforløbet. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at tage mit kø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Aros Køreskole. Ali er utrolig dygtig, skarp og opmærksom, hvilket gør, at man altid føler sig tryg i bilen. Derudover er han meget tålmodig og hjælpsom, når de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe tak til Aroskøreskole og Ali - den bedste kørelærer, man kunne ønske sig 🙌 Ali er en sand Ninja bag rattet, hvis tingene går lidt skævt. Hans tålmodighed, humor og skarpe instruktioner gjorde h... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aros Køreskole den bedste!

Jeg har taget kørekort hos Aros Køreskole. Jeg har haft et godt forløb. Ali er en meget dygtig og rolig kørelærer. Uanset din baggrund og niveau når du starter. Jeg giver Aros Køreskole min varmeste anbefaling!

6 de dezembro de 2018

Tusind tak Esther.

Aarhus bedste køreskole

Jeg har været så glad for at tage mit kørekort hos Ali, han er den bedste og roligste kørelære du kan ønske. Helt genialt når man som mig var lidt nervøs for at tage kørekort. Ali får mine bedste og varmeste anbefalinger.

15 de novembro de 2018

Tusind tak Pernille.

Fremragende køreskole samt kørelærer

Jeg har været mere end glad for at tage mit kørekort hos Aros-køreskole Læringsporcessen med Ali er vel struktureret og fornem, han er både hjælpsom men ikke mindst også tålmodig. Overordnet er han en kompetent kørelærer, og kan herved kun anbefale køreskolen.

31 de outubro de 2018

Mange tak.

Fantastisk køreskole!

Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos aros køreskole og med Ali som kørelærer.
Ali er en behaglig, rolig og tålmodig lærer, som fik mig igennem køreprøven i første hug og på kun to måneder. Køretimerne er strukturerede og bliver planlagt på forhånd så man altid ved hvor og hvornår. Derudover er køreskolen meget fleksibel, og kunne lægge køretimer udenfor skoletiden, hvilket klart var et stort plus for mig.

25 de outubro de 2018

Tusind tak Kamilla.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft et rigtig godt forløb på…

Jeg har haft et rigtig godt forløb på Aros Køreskole. Ali er en meget kompetent kørelærer; tålmodig, rolig og god til at skabe en behagelig stemning. Jeg kan helt klart anbefale Aros Køreskole.

15 de outubro de 2018

Tusind tak Birgitte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan klart anbefale Aros køreskole!

Kan klart anbefale Aros køreskole!

Jeg fik super hurtigt styr på bilen og der var fra dag ét stor tillid og humor fra Ali's side.

10 de outubro de 2018

Mange tak Katarina.

Rigtig god køreskole!

Jeg har været yderst tilfreds med Alis undervisning. Det var dejligt at Ali var så rolig og jeg bestod både teori- og praktisk prøve i første forsøg.

20 de setembro de 2018

Mange tak Sørine.

Kompetent kørelærer

Kun lidt over 2 måneder tog det mig at tage kørekort. Derudover bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg. En væsentlig del af denne gode oplevelse er uden tvivl undervisningen Ali udførte i skolevognen.
Ali er en yderst kompetent, tålmodig og behagelig lærer. Af den grund kan jeg kun anbefale ham til andre, der vil have, at erhvervelse af kørekort bliver en god oplevelse.
Fuld tilfredshed!

22 de agosto de 2018

Mange tak Niklas

Kan absolut anbefales

Jeg har været super glad for hele forløbet på ARoS køreskole, og blev klædt godt på til både teori og køreprøve. Jeg kan kun anbefale at man tager sit kørekort her.

7 de junho de 2018

Tusind tak Martin.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aarhus bedste. INTET at klage over!

Vil gerne takke Ali for at være en rigtig god kørelærer igennem hele forløbet, meget støttende, seriøs og snaksagelig til hver køretime!!!! Det var rigtig fedt, at hvergang man blev bedre var det ikke kun en sejr for en selv, men også for Ali. Teoriundervisningen fungerede rigtig godt og var meget hyggeligt med biografsæder og gode teoriundervisere (inkl. Ali 😉). Derudover var det super nemt at blive tilmeldt førstehjælpskursus, teori- og køreprøve.

29 de maio de 2018

Mange tak Magnus.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi vil gerne sige tusind tak til Ali :-)

Vi vil gerne sige tusind tak til Ali for hans dygtige undervisning og hans behagelige måde at være på. Vores søn har lige bestået i dag. Vi skiftede fra en dårlig kørelærer til Ali, fordi vi havde fået Ali anbefalet, og vi må sige at det hele ændrede sig for vores søn efter skiftet og vi er meget tilfredse. Vi har to døtre på vej til AROS Køreskole i løbet af de næste par år :-) og vi ved at de skal tage kørekort med Ali som kørelærer

16 de maio de 2018

Tusind tak Charlotte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ingen over, ingen ved siden af

Ingen over, ingen ved siden af. Ali er simpelthen verdens mest tålmodige og blide menneske, derfor er han også den bedste kørelærer man kunne ønske sig. I min tid hos Aros Køreskole har Ali formået at støtte mig i at bevise overfor mig selv at jeg kunne lære at køre bil. Er man nervøs for at skulle tage kørekort eller vil man bare gerne have en kørelærer der altid bevarer det gode humør, er dygtig til at lære fra sig og sørger for at planlægge dine køretimer fra start, så skal man vælge Ali. Eneste minus ved at starte ved Aros Køreskole er at man skal undvære Alis fantastiske væsen når man endelig står med kørekortet i hånden.

1 de maio de 2018

Tusind tak Natasja.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aros Køreskole, super godt!

Aros Køreskole er super godt! Ali er en rigtigt flink kørelærer, han er super god og forklarer alting så man forstår det. Har haft mange rigtigt sjove, samt lærerige lektioner! Teoriundervisningen er også helt i top!

30 de abril de 2018

bedste kørelære

Ali er bedste kørelære ! :)

25 de abril de 2018

Tusind tak Sayeh.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Teori kurserne er rigtig gode

Teori kurserne er rigtig gode. Undervisning niveauet er højt og meget strukteret. Underviseren er rigtig god og er god til at lærer fra sig.

24 de abril de 2018

Tusind tak Abtin.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aros køreskole kan jeg i hvert fadt…

Aros køreskole kan jeg i hvert fadt anbefale til alle.
Ali er en glad og tålmodig mand som giver en masse selvtillid til sine elever
og er mega dygtig til sit job :)

23 de abril de 2018

Mange tak Ali.

Århus bedste køreskole!

Jeg havde den bedste oplevelse som elev ved Aros Køreskole!

Ali var genial til teoriundervisning, det var sjovt, lærerigt og manden har sku styr på sin teori. Med Finn ved siden af mig i bilen, var jeg aldrig usikker eller i tvivl om, at det nok skulle gå, og så havde vi det mildt sagt skide skægt.

Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det er uden tvivl pga. den kyndige undervisning fra Ali og Finn.

Du finder ikke en bedre køreskole i hele Århus!! Jeg kan ikke anbefale den nok, du vil ikke fortryde dit valg.

19 de abril de 2018

Tusind tak Sbindner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ali er verdens bedste kørelærer

Ali er verdens bedste kørelærer - og det kan ikke diskuteres.

Hvis du vil have en tålmodig og dygtig kørelærer, der brænder for sit arbejde skal du vælge Ali. Ali er servicemindet, fleksibel og ikke mindst humoristisk.
Han har bidraget til at gøre mine køretimer forrygende, lærerige og morsomme.

I Alis bil er INGEN spørgsmål for dumme, og han kan sagtens tåle at du bander og svoler undervejs. Derudover beroliger han en, hvis man føler sig stresset eller nervøs undervejs.

Hvis han kunne få flere stjerner, havde han fået det:)

23 de março de 2018

Tusind tak Signe.

Kan klart anbefalde Aros køreskole

Bedste køreskole!! Kan klart anbefales
Du får en rigtigt god kørelærer som er tålmodig og hjælpsom hvis du er i trivl om hvad som helst. Kunne ikke få en bedre oplevelse end på Aros køreskole😊

12 de março de 2018

Seje Ali

Ali er genial. Rigtig dygtig og hyggelig.
Bestod begge prøver i første hug!
Kh Atle

9 de março de 2018

Mange tak Atle.
Aros køreskole

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais