Onderdeel besteld 2x verkeerd geleverd 3de was de passende. Onderdeel is gewoon moeilijk te vinden zonder de uitlaat uitsparing. Maar netjes opgelost. De dag dat ze de onderdeel binnenkregen van de le... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb in het verleden diverse malen iets besteld en altijd na volle tevredenheid. Ze bieden een beperkte range aan onderdelen aan, maar wat ze hebben is beduidend goedkoper geprijsd dan elders. op... Ver mais
Snelle en correcte levering. Keurig verpakt en prima kwaliteit Van de geleverde Kia C'eed onderdelen. Ik ben zeer tevreden over de service en de levering ondanks de zeer negatieve beoordelingen die... Ver mais
Producten voldoen aan de verwachtingen. 1 onderdeel was niet geleverd. Na een mailtje bleek deze niet leverbaar. Gewoon netjes me geld terug gehad voor dit onderdeel. Communicatie kan wat beter (tijd... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
gewoon schandalig
gewoon schandalig hoe men hier met klanten omgaat ! schandalig dat er zulke bedrijven bestaan ! zeker en vast af te raden ! ! !
Meer als een jaar na feiten een antwoord plaatsen en zeggen dat je niet weet waarover het gaat. Zoekt u mijn naam maar eens op in uw computer dan weet u het direct !
Ik heb nog steeds al onze emails, zal ik ze nog eens doorsturen ? U weet wel die mails waarin u toegeeft iets anders dan ik besteld heb te hebben verzonden maar wat u toch weigerde terug te nemen !
En ik heb u dit gemeld één half uur nadat alles geleverd was dus meer dan op tijd genoeg ! Toch weigerde u terug te nemen ! U geeft duidelijk aan niet terug te betalen in uw mail ! U doet zich zeer mooi voor in uw antwoorden op reviews maar het zijn er al zoveel slechte dat u toch eens zou moeten nadenken over uw bedrijfsleiding. Als u beweert terug te nemen stort u het bedrag nu maar terug !!!
Pure diefstal is dit !
De stelling blijft enkel in uw antwoorden op reviews. Niet in uw emails of niet in prive communicatie

Resposta da ARTAparts
Onderdeel wordt aangeboden met…
Onderdeel wordt aangeboden met verzendkosten naar België , na vijf dagen email gestuurd aangezien Artaparts niets laat weten ivm levering . 3 dagen later email met antwoord dat het onderdeel niet kan verzonden worden omwille van grootte !! Waarom de bestelling met verzendkosten aanvaarden ipv op de webshop bij het betreffende onderdeel te vermelden dat dit enkel afgehaald kan worden omwille van de grootte ? Een week verloren tijd en terug op zoek .

Resposta da ARTAparts
Totaal geen reactie op mail contact!
Ik heb meerdere mails gestuurd omdat ik onderdelen wou bestellen en 1 daarvan niet op voorraad leek te zijn.
Ik heb totaal geen reactie ontvangen terwijl het bedrijf zelf aangeeft dat alles via mail contact moet. Telefoonnummer geven ze niet.

Klantonvriendelijk en slechte service
Ik raad af om iets bij dit bedrijf te bestellen, omdat ze op een erg klantonvriendelijke manier met je omgaan! Ik heb een dag van tevoren contact gehad via e-mail over meerder auto-onderdelen. Ik heb 2x duidelijk aangegeven dat ik de onderdelen vandaag wilde ophalen, zowel via de mail als bestelformulier op de site; dit omdat ik een uur moet rijden. Tijdens de 1e communicatie via de mail werd gezegd dat het mogelijk is om de onderdelen vandaag op te halen, maar dat er dan wel eerst een bestelling geplaatst moet worden. Tot mijn verbazing zei een chagrijnige medewerker vanochtend toen ik daar aankwam dat de onderdelen er niet waren...

Resposta da ARTAparts
Nooit meer zo een ombeschaamde bedrijf !
Nooit meer zo een ombeschaamde bedrijf !!!
Nooit meer !!! Mensen opletten !!!

Beste mensen
Beste mensen, wij hebben bij arta parts ook bestelling geplaatst en dag is al maand geleden bestelling was betaald pakje nooit aangekomen en arta parts reageert niet op onze berichten dus daarmee willen we jullie waarschuwen voor deze fraude.
Opasek mensen dat zijn polichers !!!

Resposta da ARTAparts
Goede prijs en snelle levering
Afscherm plaat voor en achter besteld voor onderzijde motorcompartiment Peugeot 307SW 2.0 HDI. Goede prijs en snelle levering. Achterste plaat een beetje aan moeten passen. Jammer dat ik geen bevestigings set kon vinden in de webshop. Verder nette kwaliteit van Van Wezel.
Zeer slechte ervaring met Artaparts
Zeer slechte ervaring met Artaparts. Ik heb vooraf contact gehad of een product voor mijn auto zou passen op basis van het chassisnummer. Hierbij gaf Artaparts dat het niet nodig is om op deze manier te controleren en het merk/model voldoende is. Nu zit ik met een product dat niet past en Artaparts wil het niet terug nemen of omruilen voor een ander product. De medewerkers zijn zeer onbeschoft in emails en telefonisch wordt de lijn opgehangen.

Onbeschoft en onvriendelijk
Schandalig behandeld, door een fout van dit 'bedrijf' nu mijn geld kwijt. Zeer ontevreden!

bad service
is kleiner dan 1 ster mogelijk?
besteld, twee weken geleden .... niets ontvangen, geen e-mail, geen communicatie van arta.
eindelijk, ik stuur een e-mail aanvragen van een update
"Hey! Hoe gaat het met mijn bestelling? weet je hoeveel lang moet ik wachten?"
Arta: "niets is zeker"
um, ja maar nee. nooit meer....
sorry, maar niet sorry...
rotte bedrijf met slechte service ....