Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Ver mais
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Ver mais
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Ver mais
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Ver mais
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
De urne die ik kocht bij Artemis is opvallend door haar eenvoud en schoonheid, precies wat ik zocht.
Perfect in het interieur te integreren.
Het online contact verliep heel vlot.
Complimenten voor de zaakvoerder en het hele team van Artemis urnen

Resposta da Artemis urnen
Heel fijn contact en een zorgvuldige service.

Resposta da Artemis urnen
Vlotte bestelling, zeer netjes en veilig ingepakt, duidelijke instructies en mooi product.

Resposta da Artemis urnen
Duidelijke website, snelle informatieve reactie op een vraag. Snelle levering in goede verpakking.

Resposta da Artemis urnen
Goed en netjes geholpen, zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail.

Resposta da Artemis urnen
Snelle service, hele lieve en oprecht mooie mailtjes dat je van hem ontvangt! Zeer mooi product, goed verpakt. Hele tevreden klant hier.

Resposta da Artemis urnen
Prettige ondersteuning en begripvolle aandacht bij de keuze voor de urn.
Niets was teveel. We zijn heel erg tevreden!

Resposta da Artemis urnen
Mooie unieke urnen, snelle en zorgvuldige verzending. Ook een fijne instructie werd erbij geleverd.

Resposta da Artemis urnen
Heel prettig contact met Ram, geen vraag was te veel. Snelle interactie, prachtige urn.

Resposta da Artemis urnen
De urnes die je hier kan vinden vind je niet bij een standaard begrafenisondernemer.
Goede service, nemen spontaan telefonisch contact met je op indien ze vragen hebben.
De levering in België gebeurt zeer snel en de urne is voorzien van stevig beschermings materiaal zodat ze niet kan breken.

Resposta da Artemis urnen
Duidelijke communicatie met keuzehulp, vlotte levering van een kwalitatief top product.

Resposta da Artemis urnen
Na het overlijden van mijn moeder zocht ik een mooie en passende klrine urn om haar thuis te kunnen gedenken.
Bij Artemis Urnen vond ik een prachtige blauw witte urn. Met zorg handgemaakt. Het contact met de maker van de urn was heel persoonlijk en bood mij troost. De urn werd bezorgd, zorgvuldig ingepakt met een begeleidend schrijven. Aan alles was duidelijk dat nagedacht was over woordkeus en materiaal. Heel fijn!
Bijzonder blij mee, vooral omdat ik ook een bijpassend vaasje heb gekocht. Mijn moeder hield van bloemen, zo kan ik naast haar urn ook bloemen bij haar neerzetten.

Resposta da Artemis urnen
Zeer snelle levering, mooie verpakking. Een oprechte brief en instructie bijgesloten. Mooi zwart zakje erbij.
En een echt mooie mini urn. Uiteindelijk twee verschillende gekocht. Goed verpakt voor verzending. Echt tevreden

Resposta da Artemis urnen
Na het overlijden van mijn vader wilden mijn moeder, zusje en ik elk een eigen urn – iets persoonlijks, iets wat echt bij ons paste. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Je nam de tijd, luisterde met oprechte aandacht en dacht mee.
De drie urnen zijn zó mooi geworden. Ze voelen warm en vertrouwd, en passen precies bij wie wij zijn én hoe we mijn vader willen herinneren. Je betrokkenheid en je vakmanschap hebben ons echt geraakt.
Dankjewel voor alles wat je hebt gedaan. Dit betekent heel veel voor ons.
Warme groet,
Josca

Resposta da Artemis urnen
We hebben een urne ontvangen die volledig naar onze wens was.
Wanneer we een vraag hadden kregen we direct reactie via mail.
Communicatie verliep zeer vlot en vriendelijk.