Art & Design Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God købsoplevelse, men at jeg ikke fik svar på min henvendelse trækker naturligvis ned. Købte nogle dage før black friday , fik først en mail om 23% rabat, så 25 % men nogle dages forskel betød jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside, enkelt at bestille, god information om hvornår møblerne var klar til levering - og levering til tiden! Her køber vi gerne kvalitetsmøbler igen! Penge blev desuden først trukket dagen e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. também em
  3. Loja de Iluminação

Escrito pela empresa

Hos Art & Design finder du et af landets flotteste udvalg af designmøbler, belysning og interiør. Vi har et stort udvalg af alle de populære danske møbeldesignere og leverandører. I vores webshop har du mulighed for at shoppe designvarer - med samme gode service som i butikken! Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Kontakt kundeservice på tlf. 54 81 71 99. Besøg vores webshop artogdesign.dk og shop lækre designmøbler, lamper og interiør lige når det passer dig! Vi fører alle top brands indenfor dansk design.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service, hurtig levering - og efterlevering af varenumre som ikke var på lager.

11 de julho de 2022

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi utrolig glad for! :-)

Altid god service

12 de junho de 2022

Hej Frederikke,

Tak for din anmeldelse! Den er vi glade for :-)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service, hurtig levering og en god overskuelig hjemmeside.. ikke sidste gang jeg handler der:-)

5 de junho de 2022

Hej Matti,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og rosende ord. Det sætter vi stor pris på! :-)

Fantastisk service

Jeg har fået fantastisk service både ved køb i butikken og senere pr. telefon i forhold til levering af mit køb. Alle medarbejdere har været utrolig hjælpsomme og imødekommende og vidst hvad de har talt om i forhold til rådgivning af køb. Skønt med høj kvalitet - både på de varer man kan købe og på kvalitet af service. Handler helt klart her igen.

3 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Mette,

Tusind tak for din meget flotte og rørende anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Det er bare så rart at høre, at du har haft en så positiv oplevelse ved at handle hos os.

Rigtig god pinse :-)

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Gode priser👍🏻😀

28 de maio de 2022

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi så glade for :-)

Fremragnede service

Der har været en fremragende service fra start til slut og uanset hvilken medarbejder, jeg har talt med. Det er dejligt, at der er lige så høj kvalitet på service, som på de varer man kan købe hos Art & Design.

24 de maio de 2022

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse på 5 stjerner. Dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved at handle hos os. Vi bestræber os altid på at yde en fantastisk kundeservice, dejligt det bliver bemærket. :-)

Hej Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. :-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestilte møbler

Bestilte møbler, og efter købet, fik jeg besked om, at der var leveringstid på 16 uger. Ville gerne vide dette, før jeg købte møblerne.

17 de maio de 2022

Hej Rikke,

Vi er kede af, at du har haft en mindre god oplevelse ved at handle hos os. Vi bestræber os altid på at have opdaterede leveringstider på vores webshop, men det er svært i disse usikre tider vi oplever i øjeblikket. Vi er desværre som mange andre berørt af lange leveringstider. Vi bestræber os altid efter at yde den absolut bedste service for vores kunder, og håber du har lyst til at handle hos os igen. 😊

Alt ok.

Fik de varer, jeg havde bestilt. Hurtig levering.

17 de maio de 2022

Hej Helle,

Dejligt du har haft en god oplevelse hos os. Tak for din fine anmeldelse! :-)

God oplevelse!

God oplevelse! Hurtig levering og godt produkt

16 de maio de 2022

Hej Frederikke,

Hvor dejligt, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Det er vi glade for. Tak for din anmeldelse! :-)

Hurtig levering 😊

16 de maio de 2022

Hej Kirsten,

Tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for! :-)

Rigtig fin service

11 de maio de 2022

Kære Kunde,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for! :-)

Pålidelig og gode varer

Hurtig levering, dejligt nemt at få fat på kundeservice da jeg havde et spørgsmål inden min bestilling.
Vil helt klart handle her igen.

11 de maio de 2022

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en rigtig positiv oplevelse ved at handle hos os! :-)

Alt fungerede

8 de maio de 2022

Hej Pernille,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for! :-)

Sofie / Art & Design

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais