Jeg har både købt onlinekurset og været til fysisk kursus ved Stephan. I løbet af onlinekurset fik jeg en masse ud af at sidde og få forklaret både opgaver og teori, som gør at alt jeg har læst genne... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg tilmeldte mig kvote 2 forberedelse på KU og jeg har været enormt glad for opsætningen af disse læringsvideoer samt test, og hjalp mig med at få et rigtigt godt testresultat. Dog synes jeg uni-test... Ver mais
Jeg har været til fysisk workshop med Stephan. Har fået meget ud af grundig forklaring af teori og modeller til de opgaver, der ofte kommer til eksamen. Det hele forklares meget mere forståeligt end j... Ver mais
Jeg havde en formidabel oplevelse - en virkelig god og kompetent underviser, der formidler stoffet på en forstående og engagerende måde. Jeg synes det svære teori i mikro blev gjort meget håndgribelig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre
Informações de contato
Falkoner Alle 13, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- info@aspiri.dk
- aspiri.dk
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det gik bedre uden Aspiri sidste år
Jeg købte kurset, så alle videoer og lavede alle øve opgaver og fulgte alle råd. Da jeg sad til prøven var der ikke en eneste opgave, der mindede det mindste om det jeg har brugt utallige timer på at gennemgå.
Jeg tog også prøven sidste år og der nåede jeg længere uden Aspiri end jeg gjorde i år med Aspiri.
Jeg købte AU pakken og fik syddansk pakken som jeg fik besked på ville være det samme.
Spild ikke 2500 kr. det er absolut ikke pengene værd. Testen er en helt anden sværhedsgrad end den der gennemgås på Aspiri kurset.

Super godt kursus
Super godt kursus, der kan hjælpe med at få styr på teorien og opgaverne. Underviseren er meget kompetent
Mathilde er en stjerne
Mathilde er en stjerne. Hun var super hjælpsom og forstående overfor min situation. Så sød, og fantastisk kundeservice♥️

Resposta da ASPIRI A/S
Rigtig god kundeservice og god oplevelse
Rigtig god oplevelse med Aspiri. De gør virkelig meget for deres kunder og sørger for, at man føler sig godt hjulpet hele vejen. Fantastisk kundeservice!

Kregleri på højesrte niveau
De sletter den pakke du køber efter 1 års tid så du skal købe adgang til den opdateret version hvert år.

Stephan er imod prisloft
Stephan er en super gode formidler, og har mere end fortjent 5 stjerner. Kurset har mere en betalt sig hjem
Fremragende kursus i Mikroøkonomi Del 1
Jeg havde den fornøjelse at deltage i kursus for Mikroøkonomi som forberedelse til min kommende eksamen. Jeg føler mig super godt klædt på og er generel virkelig tilfreds med kurset. En klar anbefaling herfra til dem der ønsker en bedre forståelse for faget.
Varm anbefaling :)
Kan helt klart anbefale mikroøkonomi kurset. Man kan tydeligt mærke Stephans engagement til faget, og hans evne til at formidle stoffet er utrolig god.
Fornøjelse med eksamenskursus i…
Fornøjelse med eksamenskursus i mikroøkonomi del 1. Stort tak skal lyde til Stephan, han har virkelig styr på det. Har ikke en finger at sætte på noget.
Stor anbefaling
Gode og forståelige forklaringer. Har helt klart været en fordel med både teori- og eksamenskursus i mikroøkonomi!
Stephan er en dygtig formidler og jeg…
Stephan er en dygtig formidler og jeg føler mig helt klart mere parat til eksamen.
Stephan er super god til at formidle, med fantastisk humor!
Stephan er super god til at formidle!
Virkelig god underviser og har en fantastisk form for humor, imens han underviser og forklarer de forskellige emner. Derudover har mikroøkonomi kursuset jeg har deltaget i inden eksamen, været en kæmpe hjælp.
Stærkt undervisningsforløb
Stephan er en klasse underviser. Gode undervisningsvideoer og kurser :) Er klart anbefalelsesværdigt
Stephan er Vildt god
Stephan er Vildt god, fornøjelse at være til kursus hos ham!!!!!
Aspiri kursus
God undervisning, som hjælper på eksamensforberedelse til svære fag.
Mega godt kursus
Mega godt kursus, som har hjulpet mig utroligt meget med eksamen.
Varm anbefaling
Varm anbefaling - god underviser i mikroøkonomi
Super godt kursus i mikroøkonomi.
Super godt kursus i mikroøkonomi.
Jeg havde aldrig bestået mikroøkonomi…
Jeg havde aldrig bestået mikroøkonomi uden Aspiri
Kurset i mikroøkonomi kan varmt…
Kurset i mikroøkonomi kan varmt anbefales. Man får en meget bedre forståelse af emnerne og forstår det på en anden måde end bare at læse det selv. Stephan er virkelig god til at få en med og forklare det så man forstår det, samt AspiriPlay er virkelig nyttigt. Bruger det selv meget. Det er rigtig godt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.