Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har både købt onlinekurset og været til fysisk kursus ved Stephan. I løbet af onlinekurset fik jeg en masse ud af at sidde og få forklaret både opgaver og teori, som gør at alt jeg har læst genne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aspiri’s kurser har været gode til at dække mange af de faldgruber som kunne have været problematiske for min læsning til kvote-2. Det mundtlige kursus har specielt været super til at få opklaret spør... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været til fysisk workshop med Stephan. Har fået meget ud af grundig forklaring af teori og modeller til de opgaver, der ofte kommer til eksamen. Det hele forklares meget mere forståeligt end j... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg tilmeldte mig kvote 2 forberedelse på KU og jeg har været enormt glad for opsætningen af disse læringsvideoer samt test, og hjalp mig med at få et rigtigt godt testresultat. Dog synes jeg uni-test... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Escrito pela empresa

Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spild af penge - dont do it

Jeg er ærligt virkelig skuffet over Aspiri. Efter min mening er abonnementet slet ikke pengene værd. Jeg undersøgte det faktisk grundigt inden og så både positive og negative anmeldelser, men jeg fortryder virkelig, at jeg ikke lyttede til dem, der sagde, det var spild af penge.

Matematikdelen er meget grundlæggende, og man kan sagtens øve det samme selv gratis eller meget billigere andre steder. Dansk- og engelskdelen giver heller ikke særlig meget ekstra hjælp eller værdi.

Det er ærligt surt at bruge omkring 2000 kroner på noget, der kan gøres langt billigere og næsten lige så godt andre steder. Jeg ville personligt ikke anbefale det og ville klart vælge et billigere alternativ i stedet.

Virkelig skuffende oplevelse.

2 de abril de 2026

Kære Fatima,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt, at du ikke føler, du fik det ønskede udbytte – især når vi kan se, at du har været igennem størstedelen af materialet.

Kurset starter bevidst ved det grundlæggende først, da vores erfaring viser, at mange mangler det fundament, der skal til for at kunne bygge videre og undgå at miste point til selve prøven. Vores opgave er at sikre, at fundamentet er 100% på plads inden vi går videre med de andre opgaver i kurset.

Udover opgaverne, bogen, videogennemgangen, testmoduler og simulationer, så er en stor del af kursets værdi netop det strukturerede forløb. Man betaler for at få det hele samlet ét sted, så man ikke selv skal bruge tid på at lede efter YouTube-videoer eller opgaver, hvor man ikke kan være sikker på hverken fagligheden eller relevansen for den kvote 2-prøven. Tanken er, at man skal bruge sin tid på at lære frem for at lede.

Vi er dog altid interesserede i at høre, hvordan vi kan gøre det endnu skarpere. Hvis du har konkrete forslag til, hvad du savnede i de enkelte moduler, er du meget velkommen til at skrive til os på info@aspiri.dk eller ved at ringe til os på 8827 1787 (alle hverdage fra 9-14)

Bedste hilsner,
Jesper Bjerg
Aspiri A/S

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det gik bedre uden Aspiri sidste år

Jeg købte kurset, så alle videoer og lavede alle øve opgaver og fulgte alle råd. Da jeg sad til prøven var der ikke en eneste opgave, der mindede det mindste om det jeg har brugt utallige timer på at gennemgå.

Jeg tog også prøven sidste år og der nåede jeg længere uden Aspiri end jeg gjorde i år med Aspiri.

Jeg købte AU pakken og fik syddansk pakken som jeg fik besked på ville være det samme.

Spild ikke 2500 kr. det er absolut ikke pengene værd. Testen er en helt anden sværhedsgrad end den der gennemgås på Aspiri kurset.

2 de maio de 2026

Kære Frida,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du sidder tilbage med den oplevelse - især når du tydeligt har brugt meget tid og energi på din forberedelse.

Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende og usikkert efter kvote 2-prøven. Det er en meget konkurrencepræget prøve med mange ansøgere og få pladser, og derfor er det naturligt at være nervøs for, hvordan det er gået - især når den endelige score endnu ikke er kommet.

Når det er sagt, overrasker din oplevelse os, da vi allerede har fået tilbagemeldinger fra flere kursister, som har været til uniTEST i år, og som oplevede materialet som relevant og opdateret i forhold til opgavetyperne.

I forhold til din pakke kan vi bekræfte, at du var tilmeldt AU-pakken - altså ikke en forkert pakke eller en pakke udelukkende målrettet SDU. Der er dog overlap mellem AU- og SDU-pakkerne, da AU og SDU samarbejder om testen. Hvis man søger begge steder, skal man kun til én test, og begge bruger UniTEST. Derfor træner materialet de samme typer opgaver og kompetencer.

Vi ville dog meget gerne have hørt fra dig direkte, så vi bedre kunne forstå, hvilke opgavetyper du oplevede manglede. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@aspiri.dk eller +45 8827 1787. Vi bruger hvert år konkrete tilbagemeldinger til at videreudvikle kurset.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jesper Bjerg
Aspiri A/S

Mathilde er en stjerne

Mathilde er en stjerne. Hun var super hjælpsom og forstående overfor min situation. Så sød, og fantastisk kundeservice♥️

14 de abril de 2026

Kære Silje,

Tusind tak for din søde anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse - og jeg er rigtig glade for, at vi kunne finde en løsning, der virkede for dig!

Mathilde Badstue, Aspiri A/S

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god kundeservice og god oplevelse

Rigtig god oplevelse med Aspiri. De gør virkelig meget for deres kunder og sørger for, at man føler sig godt hjulpet hele vejen. Fantastisk kundeservice!

1 de abril de 2026

Kære Sara,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os umage for at give den bedst mulige oplevelse til vores kunder, så det er vi virkelig glade for at høre.

Bedste hilsner,
Jesper Bjerg, Aspiri A/S

Kregleri på højesrte niveau

De sletter den pakke du køber efter 1 års tid så du skal købe adgang til den opdateret version hvert år.

21 de janeiro de 2026

Kære Chri77r2,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi har tidligere forsøgt at kontakte dig for at få uddybet, hvilken ordre og hvilket kursus din anmeldelse vedrører, men har desværre ikke modtaget svar. Vi er desuden ærgerlige over, at vi ikke kan se, at du har kontaktet os direkte først vedrørende din utilfredshed, da vi meget gerne ville have haft muligheden for at hjælpe dig med det samme.

Du er stadig meget velkommen til at kontakte os på info@aspiri.dk eller telefon +45 88 27 17 87 (hverdage kl. 9-14), så vi kan se nærmere på din sag.

Som det også fremgår af vores forretningsbetingelser, giver køb af vores kvote 2-kursus adgang frem til optagelsesprøven for det pågældende år/optag (f.eks. optag 2026). Herefter lukkes kurset, da det opdateres til næste optagelsesrunde – præcis som du selv nævner.

Opdateringen sker netop for at sikre, at opgaver, testmoduler og indhold altid er 100% relevante og matcher den aktuelle optagelsesprøve. I den proces gennemgår vi alt eksisterende materiale, fjerner forældet indhold og tilføjer nye elementer, så vores kursister altid stilles bedst muligt til deres prøve.

Som nævnt er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan se nærmere på din ordre og besvare eventuelle spørgsmål.

Jesper Bjerg, Aspiri

Fremragende kursus i Mikroøkonomi Del 1

Jeg havde den fornøjelse at deltage i kursus for Mikroøkonomi som forberedelse til min kommende eksamen. Jeg føler mig super godt klædt på og er generel virkelig tilfreds med kurset. En klar anbefaling herfra til dem der ønsker en bedre forståelse for faget.

10 de janeiro de 2026

Varm anbefaling :)

Kan helt klart anbefale mikroøkonomi kurset. Man kan tydeligt mærke Stephans engagement til faget, og hans evne til at formidle stoffet er utrolig god.

10 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais