Jeg har netop oplevet at Athenas.dk fremsendte et skriftligt tilbud på en foredragsholder som Athenas.dk efterfølgende ikke stod ved. Det er pænt dårlig stil og nok heller ikke juridisk holdbart!? Tri... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Respekt for, at Athenas ikke stiller op som part i en personlig og stærkt følelsesladet sag. JDP kan frit tale og tale i andre sammenhænge - det er ikke et privat firmas pligt at stille talerstolen op... Ver mais
Det er svært bekymrende at Athenas vælger at aflyse en populær foredragsholders, foredrag grundet en yderst tvivlsom meetoo sag. Det er vel ikke deres sag at dømme en uskyldig mand. Mig bekendt... Ver mais
I er et sørgeligt eksempel på hvordan man knægter ytringsfriheden. I har valgt at ligge jer i baghjul på Me too bevægelsen, og nægte Jes Dorph Petersen at komme til orde. Hvis ingen må give deres ve... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Flakhaven 1, 5000, Odense C, Dinamarca
- 35 11 21 31
- kontakt@athenas.dk
- athenas.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Keep up the good work
Dejligt at se, at der er kvalitetskontrol på de talere, I engagerer!
Censur no go....
Det er en katastrofe at Athenas er i…
Det er en katastrofe at Athenas er i lommen på MeToo kvinderne og ikke har bagdel nok i bukserne til at lade Jes Dorph komme til orde
Et foredragsbureau der afskriver…
Et foredragsbureau der afskriver landets ytringsfrihed på den måde og vælger parti er ikke en venlig tanke værdig og slet ikke penge, føj siger jeg bare.
Feministisl bureau
Athenas har valgt at ligge under for feministernes
diktat om, at metoo skal bestemme alt, om det så skal smadre mænds liv. Derfor bør man fravælge dem.
Jeg synes athenas afholder rigtig gode…
Jeg synes athenas afholder rigtig gode foredrag faktisk. De har været brugt på mit arbejde.
Og så er der ingen grund til at give dem 0 stjerner fordi man er ked af Jess dorph stoppede samarbejdet med dem.
Godt gået!!
Super godt at de vælger at opsige samarbejdet med Jes Dorph. Alt andet ville da være mærkeligt.
De gjorde det helt rette.
Jeg bruger Athenas lige så lidt som de mange internetkrigere, der har givet dårlige anmeldelser. Dog nok egentligt lidt mere, eftersom jeg rent faktisk har deltaget i nogle oplæg, deres foredragsholdere har givet.
... Men det er altså en privat virksomhed beskåret at vælge sin forretning. Og husk lige: Det var Jes Dorph selv, der gik, efter man havde bedt ham stoppe ét foredrag. De gjorde det helt rigtige og du kan stadig nyde godt af masser af foredrag.
Monetisering af oplæg er ikke det samme som ytringsfrihed: Ingen har krav på at tjene penge på deres ord, så Jes Dorph er ikke blevet forstummet.
Fedt sted
Jeg er meget glad for, at jeg helt kan undgå at høre mere på Jes Dorph. Han får allerede nok taletid som det er, og da jeg har nedsat hørelse, var det nok også blevet for skingert til mig. Tak, Athenas :)
Super godt sted
Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg helt slap for at høre Jes Dorphs foredrag om, hvor hårdt han har det, i modsætning til alle de kvinder der bliver udsat for overgreb.
Feministisk ekstremistisk knæfald
Athenas har desværre valgt at lade sig kue af en gruppe betonfeminister der udelukkende ser ytringsfriheden som deres værktøj. Jeg kan på ingen måde støtte denne begrænsning af ytringsfriheden ved ikke at lade Jes Dorph Petersen komme til orde. Forhåbentlig får han en mulighed et andet sted hos et firma med rygrad.
Dårlig stil at smide Dorph ud.
Dårlig stil at smide Dorph ud.
Det er så træls med firmaer der gerne vil vise hvor gode de selv er ved at nedgøre andre.
Lad karma ramme jer!
Virkelig dårlig stil ytringsfriheden er…
Virkelig dårlig stil ytringsfriheden er åbentbart ikke noget de vil bruge,så heller være med til at smadre en mands liv.SKAM JER
Jeg havde set frem til at skulle høre…
Jeg havde set frem til at skulle høre JDP, og så skrotter i ham af hensyn til overdreven feminisme - skam jer.
Jeg havde set frem til at skulle høre…
Ikke et seriøst firma
Ikke et seriøst firma, da der er diskrimination.
Jeg syntes i er dårlige for demokratiet…
Jeg syntes i er dårlige for demokratiet at i ligger under for feministerne i meetoo bevægelsen
Fejt at Athenas gør sig til dommer over…
Fejt at Athenas gør sig til dommer over Jes Dorphs adfærd for 20 år siden, når Athenas f.eks. allerede formidler foredrag med kriminelle
Elendig holdning til at drive…
Elendig holdning til at drive virksomhed.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.