Athenas Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop oplevet at Athenas.dk fremsendte et skriftligt tilbud på en foredragsholder som Athenas.dk efterfølgende ikke stod ved. Det er pænt dårlig stil og nok heller ikke juridisk holdbart!? Tri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Respekt for, at Athenas ikke stiller op som part i en personlig og stærkt følelsesladet sag. JDP kan frit tale og tale i andre sammenhænge - det er ikke et privat firmas pligt at stille talerstolen op... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er svært bekymrende at Athenas vælger at aflyse en populær foredragsholders, foredrag grundet en yderst tvivlsom meetoo sag. Det er vel ikke deres sag at dømme en uskyldig mand. Mig bekendt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I er et sørgeligt eksempel på hvordan man knægter ytringsfriheden. I har valgt at ligge jer i baghjul på Me too bevægelsen, og nægte Jes Dorph Petersen at komme til orde. Hvis ingen må give deres ve... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Athenas never more

Har altid respekteret og ment Athenas var et godt sted til at finde de spændende foredrag, dog må jeg sige at med deres seneste træk ift. Jes Dorph Petersen har jeg på ingen måder noget positivt at sige om dem mere. Når man hos Athenas (ledelsen) lader sig undertrykke og styre af en gruppe udemokratiske og hævngerrige feminister som uden beviser, uden domsafsigelse eller på nogen anden retfærdig måde jager og forfølger en person og fratager ham muligheden for at forsvare sig selv i så grove og udokumenterede beskyldninger, ja så anser jeg ikke længere Athenas som stedet hvor jeg finder mine fremtidige foredrag jeg vil deltage i. Siger bare fy for fy for pokker Athenas, at I vil være med til at knæle for den bevægelse. 😡😡😡😢

18 de março de 2021

Virksomhed uden rygrad.

Foredrag af en dømt morder er OK i Jeres verden, men foredrag af en ikke-dømt fravælger I pgr af feminister. Skam Jer. Medløbere. Jeg kommer aldrig til at benytte Jer og Jeres foredragsholdere igen.

18 de março de 2021

Fantastisk firma

Fantastisk firma, som ikke vil lægge navn til at overgrebsmænd kan blive ved med at sprede deres bavl i offentligheden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Athenas er professionelle og kan varmt anbefales

Sender de varmeste anbefalinger til Athenas - både hvad angår service og udvalg af foredrag ( især fedt at man kan tilkøbe bog sammen med foredrag! Benytter kun athenas.
Synd at de havner i denne orkestrerede storm som Jes Dorph har planlagt. Synd når en person ikke selv kan se at han har fejlet - og så vil trække andre med ned.
Håber at det går over. Kun respekt herfra.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Foredragsvirksomhed? Nej, politisk korstogs-bevægelse.

At Athenas tager det på sin kappe at hindre at mere end én side af en historie kommer frem, virker underligt for en virksomhed som lever af at sælge foredrag. Oplysning og viden er åbenbart sekundært.

Næste gang jeg skal til et foredrag (også de som mit arbejde af og til arrangerer), vil jeg undersøge om det er formidlet af Athena. Er det det, bliver det no go herfra. Gu' vil jeg ej støtte sådan et foretagende fremover.

En foredragsvirksomhed???

En foredragsvirksomhed, der skulle stå for formidling af viden og informationer, som gør sig til smagsdommer over, hvad deres kunder må lytte til eller ej. Et grundlæggende anti-demokratisk firma, det undertrykker ytringer, meninger og holdninger.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais