Audi - Hørsholm Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Kokkedal Industripark 6, 2980 Kokkedal, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse !! Skulle hente min nye Audi Q6, hos Audi Hørsholm. Jonas O. Jørgensen tog sig rigtig god tid til at gennemgå bilen, samt imødekomme alle ønsker. Helt igennem en meget positive oplev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og taget seriøst. Købet af min A3 forløb problemfrit, og Anders Birk sørgede for en professionel og imødekommende behandling hele vejen igennem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har benyttet Audi Hørsholm flere gange til begge vores biler, og oplevelsen er altid helt i top. Man bliver mødt med et smil fra første øjeblik, og hele teamet udviser en høj grad af profession... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

• Kokkedal Industripark 6, 2980, Kokkedal, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

960 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.885 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God information

Meget serviceminded værkstedspersonale. God information. Prisoverslag overholdt. Faktisk billigere end først oplyst.

13 de agosto de 2026

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet serviceminded værkstedspersonale og fået god information undervejs. Og dejligt, at prisoverslaget blev overholdt og endda endte lavere end først oplyst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god og transparent service.

Virkelig god og transparent service.

6 de agosto de 2026

Hej Bjørn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevede virkelig god og transparent service.

TOP SERVICE :)

TOP SERVICE GENNMEM 12 ÅR :)

Hej Mic,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Vi glæder os til 12 år mere!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service over hele linjen

Oplever generelt at Audi Hørsholm yder en god service af høj kvalitet

Hej Niklas,

Dårlig kommukation

Jeg må bare tilslutte mig anmeldelsen af Jan Bindslev opdateret for 3 dage siden. Har en bil som har tid på værksted i næste uge og ville ringe for at få den synet ved samme lejlighed. Ringede i går og bad om at blive ringet op men dette skete aldrig. Gjorde det samme i dag og har ventet i 3 timer på opringning. Da det ikke skete stillede jeg mig i kø og kom pudsigt nok igennem på 5 minutter. Så deres genopkald system virker ikke. Herudover har jeg generelt dårlig erfaring med kommunikationen ifm med andre reparationer på stort set alle planer fra kundeservice til kontorpersonale for værkstedet. Dårlig personlig service hvilket giver en lyst til at skifte afdeling eller værksted selvom jeg helst vil blive da jeg har købt min Audi Etron i Hørsholm.

12 de agosto de 2026

Hej Morten,

Det er vi kede af at høre, og vi beklager den oplevelse, du har haft.

Vi oplever i øjeblikket længere ventetid på vores telefonlinje i forbindelse med ferieperioden, og vi har forståelse for, at ventetiden kan være frustrerende.

Vores kunder betyder meget for os, og vi stræber efter at levere den bedst service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Fantastisk rådgivning under køb af ny Audi A6 etron

Fantastisk rådgivning under løbsprocessen og super udlevering. Meget professionelt og behagelig.

5 de agosto de 2026

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået fantastisk rådgivning under købsprocessen af din nye Audi A6 e-tron, og at udleveringen var super. Skønt også, at du oplevede forløbet som både professionelt og behageligt.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Håbløs telefondisciplin.

Har nu i 4 dage på alle tidspunkter i arbejdsdagen forsøgt at komme i kontakt med en værkfører i Hørsholm. Jeg har spørgsmål og har brug for info. inden jeg kan bestille tid. 70701025 er en joke. Har nu 20 gange fået besked på, at "der er over 7 ventende foran dig." Tryk 1 for at blive ringet op. I 4 dage!!! Uden kontakt. I må simpelthen opgradere Jeres kontaktdisciplin.
Jan Bindslev, Humlebæk.

Jeg har nu læst Audi Hørsholms svar.
I misser pointen.
Jeg har endnu ikke talt med et levende væsen.
Og ja. Jeg kan sikkert sende en mail til "kundeoprettelse"
Jeg har været kunde i 40 år. Men det bliver tiltagende kludret at bevare kærligheden. Der er gået CBS -syge i butikken. Modtagelsen er som værtinden på en natklub og værkføreren er I Armanidress uden olie på fingrene.
Og et simpelt teknisk kundespørgsmål skal igennem denne heksekedel.
Flere folk, fagfolk, på telefonerne.
Vh
Jan Bindslev

6 de agosto de 2026

Hej Jan,

Vi beklager, at du har haft svært ved at komme igennem til os telefonisk. I travle perioder kan der desværre forekomme længere ventetid, men vi forstår godt, at det er frustrerende.

Hvis du fortsat mangler hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på kontooprettelser@semler.dk med dine kontaktoplysninger og eventuelt registreringsnummer, så sørger vi for, at der bliver taget hånd om din henvendelse.

Audi Hørsholm - en del af Semler Mobility

God opfølgning,

God opfølgning,

Alle aftaler blev overholdt

30 de julho de 2026

Hej Kaj,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personale var meget venlige og imodekommense

Aftaler blev overholdt og det hele klappede, dog er det meget svært at komme i kontakt med dem telefonisk.

4 de julho de 2026

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede venligt og imødekommende personale, og at aftalerne blev overholdt. Samtidig takker vi for din feedback omkring den telefoniske kontakt. Vi er opmærksomme på, at det kan være en udfordring i travle perioder, og vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Audi Hørsholm - en del af Semler Mobility

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Værkstedet fandt fejlen ved mit…

Værkstedet fandt fejlen ved mit klimaanlæg og påfyldte freon så alt fungerede og bilen kunne afhentes efter 2 timer. Der var ingen ventetid hverken ved aflevering eller afhentning af bilen.

17 de julho de 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Super tilfreds

Super tilfreds

Hurtig og kompetent service hos Audi i Hørsholm

Helt igennem fin service fra alle medarbejdere!

7 de julho de 2026

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået hurtig og kompetent service hos Audi i Hørsholm og at du har oplevet helt igennem fin service fra alle medarbejdere.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Audi lavede fejl rettede op på det men…

Audi lavede fejl rettede op på det men lavede så fejl igen.

11 de julho de 2026

Hej Erik,

Tak for din besked.

Det er vi kede af at høre, og vi beklager, at du har oplevet fejl – og at der efterfølgende opstod en ny fejl igen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God behandling

God behandling, 100% gennemsigtighed mht hvad værkstedet foretager sig og hvad det koster. Meget pålideligt både mht arbejde pris og tid

4 de julho de 2026

Hej Karen,

Det glæder os at høre, at du har oplevet god behandling og 100% gennemsigtighed i forhold til, hvad værkstedet foretager sig, og hvad det koster. Skønt også, at du har oplevet os som pålidelige – både ift. arbejdet, prisen og tidsplanen.

God oplevelse

30 de junho de 2026

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Dårlig vejledning

Dårlig vejledning og man bliver opkrævet for noget man ikke har fået oplyst pris på og kun bedt om at det skulle undersøges om det kunne laves. En medarbejder siger en ting og en anden medarbejder siger noget andet osv. det er overhovedet ikke til at blive klog på.

27 de junho de 2026

Hej Mia,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Det er vigtigt for os at få undersøgt sagen nærmere, så vi kan forstå forløbet og følge op korrekt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontooprettelser@semler.dk med dine kontaktoplysninger samt bilens registreringsnummer, så vi kan dykke ned i sagen og vende tilbage til dig.

Audi Hørsholm - En del af Semler Mobility

Fin kundeservice

26 de junho de 2026

Hej Åge,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted at handle bil

Fantastisk sted at handle bil , kommer helt klart tilbage

30 de maio de 2026

Hej Finn,

Audi Hørsholm – en del af Semler Mobility

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais