Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drop shipping bedrijf. Chinese producten worden vele malen duurder verkocht. Levering duurde langer dan verwacht. Product is echt van slechte kwaliteit. Veel storingen en zeer gebruiksonvriendelijk. O... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor ik de radio had ontvangen ik heb de bedrijf geappt omdat duurde te lang. Hij heeft mij idioot genoemd en heeft mij geblokkerd. Nu heb ik de radio binnen (1 maand later, nadat hij zei dat was gest... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Website is niet erg duidelijk mbt de juiste versie die je moet bestellen. Daarbij stellen ze dat ze een helpdesk hebben waar je je vragen makkelijk kunt stellen bij installatie problemen. De werkelijk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para equipamentos automotivos

Audioplay levert premium autonavigatiesystemen en CarPlay-oplossingen voor vrijwel alle automerken

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

105 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

radio heeft zeer slecht bereik ook na…

radio heeft zeer slecht bereik ook na dat er contact geweest is en werd aangegeven dat je een dab ontvanger er tussen moest zetten is het nog slecht ook de verbinding van de telefoon mer android auto en apple carplay valt regelmatig weg og worst niet eens verbonden. ook na het ressetten en updaten blijft het vaak belabbert. het ajdio systeem valt erg tegen.

7 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een multimedia met achteruit…

Ik heb een multimedia met achteruit camera besteld. Ze hadden alleen maar de multimedia verstuurd zonder camera. Meerdere malen proberen met hun contact opnemen helaas geen succes. Ze reageren niet op hun email en ik vind nergens hun telefoonnummer.
Ik hoop dat ik kan de bestelling terug sturen want ik heb geen vertrouwen aan deze bedrijf meer.
Opzicht ze hebben goede materialen jammer….

18 de outubro de 2024

Niet nagekomen afspraak

Met Audioplay.nl afgesproken de door mij bestelde en ontvangen multimediaset te retourneren wegens een printplaat fout. Van hun twee adressen opgekregen waar het product naar toe moest. De label uitgeprint mbt adres zijnde: Audioplay.nl, Jitu Lager, Hansaallee 190 Halle 5, 40547 Duesseldorf, GERMANY. Krijg ik vandaag het product retour van S.M. De Visser T.H.O.D.N. TUI, Leegwaterlaan 12 7608 SE ALMELO, NEDERLAND, in de staat zoals ik deze heb opgestuurd op 25 augustus 2024, totaal niet geopend. Voel mij behoorlijk belazerd, omdat het product nooit is aangekomen in Duesseldorf (wat niet klopt, want het moet Düsseldorf zijn). Ga, als Audioplay hun afspraak niet nakomt juridische stappen ondernemen. Laat mij niet belazeren.

17 de outubro de 2024

geen contact mogelijk

bestellen en levering ging goed, daarna alles fout bedrijf reageert niet op vragen en beantwoord de e-mails niet, bedrijft een geheim telefoon nummer is dus niet te bereiken, zeer slecht!

28 de setembro de 2024

Slechte ervaring

1e keer hier iets besteld,
Levering duurde langer dan aangegeven, en ook de klantservice is moeilijk te bereiken. Jammer want ze verkopen wel mooie producten

28 de setembro de 2024

Waardeloze service

System gekocht, geïnstalleerd. De ene storing na de andere. Android auto stond niet op het systeem. Verbinding met internet werkte niet. Je krijgt niemand te spreken. Chatten lukt ook niet: dat moet via WhatsApp, maar het nummer is 0: daarmee kun je niet chatten hoor! Je krijgt niemand te spreken. Via de mail krijg je stomme standaard oplossingen, waar je steeds een dag op moet wachten omdat de helpdesk ergens in het buitenland zit en die ik zeker al lang heb geprobeerd. Waardeloos! Niet doen. Koop bij een leverancier met fatsoenlijke Nederlandse servicemedewerkers!

Onderstaand de laatste reactie van hun helpdesk, nadat ik had aangegeven dat ik geen filmpje ga sturen van het feit dat Android Auto NIET opstart!

"is niet te geloven dat je ons vals beoordeeld terwijl we jou proberen te helpen , daarnaast zien wij geen greintje medewerking door jouw kant "

Ik heb het aan de praat gekregen, maar zonder deze "helpdesk". Overigens werkt de canbus ook niet, maar ik vraag geen hulp meer.

9 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Redelijke omschrijving en makkelijk…

Redelijke omschrijving en makkelijk retour als nodig.
Alleen jammer dat de omschrijving geen rekening hield met de andere uitvoeringen van de auto's

26 de setembro de 2024

Resposta da Audioplay

Bedankt voor uw feedback en beoordeling!

Met Vriendelijke Groet,
Team Audiplay

Android navigatie systeem Ford Focus 2016

Begin september heb ik een Android navigatie besteld bij AudioPlay. Bestelling is keurig snel bezorgd. De handleiding die per mail was toegezonden was redelijk duidelijk, maar enige eigen technische kennis is wel noodzakelijk om de inbouwklus te klaren.
Helaas heb ik de stuurbedieningstool nooit werkend gekregen. Er zijn veel e-mailtje heen en weer gestuurd naar AudioPlay om het probleem te verhelpen, maar het is helaas niet gelukt om het werkend te krijgen. Noodgedwongen heb ik de Andriod navigatie systeem weer moeten uitbouwen en terugsturen. Het geld is keurig teruggestort op mijn rekening.

Een tip voor AudioPlay; het zou handig en praktisch zijn om telefonisch contact te kunnen opnemen met de supportdesk. Het heen en weer sturen van mailtjes is niet altijd handig.

Succes met jullie onderneming!

3 de setembro de 2024

Resposta da Audioplay

Bedankt voor uw feedback en beoordeling!

Met Vriendelijke Groet,
Team Audiplay

Mwah

Bezorging een dikke 10
De beeldscherm was makkelijk te installeren. Maar de zLink gebeuren voor carplay werk amper. Of loopt vast en valt uit . Maar als ie werkt top ding. Ik weet niet wat jullie ervan kunnen doen?

3 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk was alles ondermaats.

Communicatie was onprofessioneel en onvoldoende, informatie mbt verzending was niet zoals geadverteerd op de website. Productfotos waren onduidelijk.
Annuleren van bestelling was misgegaan en toch geleverd.
Veel spelfouten op de website. Geen goede ervaring.

21 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het ziet er veel belovend uit

Het ziet er veel belovend uit op de site en is goed te vinden
Jammer dat ze het product aanbieden voor een Honda Citroën C5 van 2008 - 2014 de levering laat 3 dagen op zich wachten
Afijn heb je t binnen blijkt het frame niet te passen en jawel heel positief snel reactie gevraagd foto’s te sturen en binnen korte tijd kan het retour met netjes retour label

Ga er vanuit dat het geld ook snel retour gestort wordt

Mijn advies koop het niet voor de C5 type 3 dat gaat niet passen helaas

Beau

27 de julho de 2024

Tevreden

Communicatie kan beter zijn, maar alles is netjes geleverd!

23 de julho de 2024

Resposta da Audioplay

Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling!

Team Audioplay

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.