Veja o que dizem as avaliações
Jeg har netopværet til syn i dag, og det har været en fornøjelse. Hele vejen igennem blev jeg informeret godt om bilen. Jeg har nu været her flere gange, og hver gang har det været meget meget til... Ver mais
You can make the appointment by phone. Very cosy environment when you are waiting for the inspection process. Also very friendly staff. Everyone can speak English perfectly.
Jeg kommer hos Samer og Co til enhver tid og har anbefalet til alle jeg kender. Solid og reel behandling uden dikkedarer. Holder alle sine aftaler og knokler igennem hvis det er nødvendigt.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kundetilfredshed er essentielt for os, derfor sørger vi altid for kvalificeret vejledning og hjælp, når din bil skal til periodisk bilsyn. Trafiksikkerhed samt køreglæde er vores speciale. Bestil tid nu på 60576069. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Autobilsyn Danmark er autoriseret med mange års erfaring.
Informações de contato
Granåsen 105, 2800, Lyngby, Dinamarca
- salg@autobilsyn.dk
- autobilsyn.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Great that it’s possible to syn on a…
Great that it’s possible to syn on a Saturday.
Super effektiv service og søde folk
Super effektiv service og søde folk
Super fin service som altid.
God oplevelse
Nem at få tid
Imødekommende personale
God pris og mulighed for medlemsskab med rabatter.
Super god service
Nemt at booke. Nem adgang. Hurtig service. Min bookede tid passede. Det er mlt første besøg og helt sikkert ikke det sidste
Super service af personalet her i…
Super service af personalet her i synshallen. Hurtig betjening og venlige mennesker!
Hurtigt og professionelt bilsyn!
Jeg havde min bil til syn, og det var en virkelig god oplevelse. Personalet var meget imødekommende og tog sig tid til at forklare hele processen, selvom det blot var et almindeligt syn. Selve synet blev udført hurtigt og effektivt, og jeg fik feedback på bilens tilstand uden at føle, at de prøvede at presse mig til unødvendige reparationer.
Det er tydeligt, at de går op i ærlig og grundig service. Jeg følte mig tryg og velinformeret gennem hele forløbet, og det er noget, der betyder meget, når man overlader sin bil til et værksted.
Jeg kommer helt sikkert tilbage til mit næste syn og anbefaler til alle, der ønsker en problemfri og professionel oplevelse!
5 ud af 5 stjerner!
Mvh,
Ida
Jeg kommer hos Samer og Co til enhver…
Holder alle sine aftaler og knokler igennem hvis det er nødvendigt.
Nemt at finde og jeg kunne ombooke på…
Nemt at finde og jeg kunne ombooke på dagen til en anden tid hvilket var super
Effektivt og behageligt
Hurtigt, til tiden og effektivt. Og gratis kaffe mens man venter.
God kaffe og god service!
Rare folk
Rare folk. Hurtig betjening. Og kaffe mens der blev synet bil.
Very kind and professional behavior.
Very nice and kind reception even though I had no appointment. Clean waiting room area with coffee and cold water.
Close to where I live.
Det var nemt at find butikken og det…
Det var nemt at find butikken og det var hurtigt at få tid til bilsyn. Det var en god tekniker der har foretaget bilsyn og givet mig medlemskab med det sammen.
Hurtig og professionelt syn af min bil
Hurtig og professionelt syn af min bil. Jeg kommer tilbage.
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening. Kunne komme til bilsyn uden ventetid. 0
Altid smilende og venlige
Altid smilende og venlige. Go og hurtigt service. Og go kaffe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.