Uit gewoonte eerst naar Carglass gereden voor simpel putje in nieuwe voorruit om diagnose te stellen. Dit kon niet hersteld worden volgens het filiaal en dus direct een nieuwe voorruit. Ik had een sle... Ver mais
Ik heb een online afspraak gemaakt, deze kon dan plots niet doorgaan omdat filiaal dicht was, daarna andere afspraak gemaakt, was het ook niet mogelijk omdat ze maar net eerste dag terug open waren. O... Ver mais
Autoglassclinic Hasselt Super vriendelijk en behulpzaam geholpen zowel aan de telefoon (3x) door Eddy, als aan de receptie bij brengen en halen van mijn auto, door Kimberly. Vervangen van gebarste... Ver mais
Offerte gevraagd bij Carglass… 1967€! Per toeval offerte gekregen van Autoglass clinic Lovendegem… 677€! Volgende dag al herstelling aan exact dezelfde voorwaarden als Carglass, maar dan 3 keer go... Ver mais
Gouverneur Roppesingel 12, 3500, Hasselt, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Wij waren verplicht naar deze firma te gaan van onze lease maatschappij (Van Mossel groep) afspraak gemaakt met filiaal in HASSELT Voor 3 verschillende bestelwagens van mijn firma. Alle 3 voorruiten moesten vervangen worden.
Zij hebben een heel slechte afwerking gemaakt. Aan de randen van de voorruit zwarte siliconen tot op de carrosserie. Ruitenwissers niet correct afgesteld. Voorruit meer naar links geplaatst en daarom was er bijna 1cm opening aan de rechterkant.
Bij de laatste wagen hebben zij zelfs een voorruit geplaatst waarop een dikke bult zichtbaar was. En dat merkten zij niet. Onze chauffeur ging daar 1 dag later en zij hebben een nieuwe afspraak gemaakt voor 10 dagen later terwijl deze voorruit in hun stock te hebben. Wegens de bult ruitenwisser deed haar job niet goed natuurlijk en als oplossing hebben zij de ruitenwisser met de hand gebogen en kapotgemaakt. Maar wel gezegd dat zij samen met de nieuwe voorruit ook de nieuwe ruitenwisser zullen plaatsen.
10 dagen later gingen wij daar en de nieuwe voorruit is geplaatst. Maar de beloofde ruitenwisser niet omdat die was besteld bij Ford en niet binnengekomen (zogezeged). Ik heb zelf de dichtbijste Ford gebeld (800 meter ver van Autoglass Clinic Hasselt) en die hadden in voorraad. Maar daar wisten zij niets van een bestelling.
Wij rijden nu al 1 week met de wagen zonder correct werkende ruitenwisser. En zij hebben nog altijd geen ruitenwisser gekregen (zogezegd)
Dus AFBLIJVEN van deze firma, zeker de filiaal in HASSELT. Eigenlijk afblijven van alle firma’s die bij de Van Mossel Groep hoort of samenwerkt.

Resposta da autoglassclinic.be
Je suis allé au centre de Tournai, ils m ont réparé un double impact pas plus grand Qu une piece de 2 euros, etun petit que je n avais pas demandé pour le prix d un. Merci pour leur service. Je recommande fortement. Ceenaeme Geert.

Gisteren voorruit laten vervangen in melle . Mazda cx 5
Super vriendelijk en professioneel , leuke wachtkamer .
Bij carglass , drie maal duurder ! En maar reclame maken op tv .

Resposta da autoglassclinic.be
Offerte gevraagd bij Carglass… 1967€!
Per toeval offerte gekregen van Autoglass clinic Lovendegem… 677€!
Volgende dag al herstelling aan exact dezelfde voorwaarden als Carglass, maar dan 3 keer goedkoper!!!
Aan iedereen met sterretje of barst: het loont meer dan de moeite eerst prijs te vragen bij Autoglass clinic!
Perfecte en snelle service, A+++

Resposta da autoglassclinic.be
Prijs kwaliteit dik in orde , vriendelijke snelle service , en dat aan een normale prijs , aan 1/3 van de prijs tegenover Carglas ,...dikke dankuwel aan het Topteam in Wilrijk

Resposta da autoglassclinic.be
Sterretje in ruit laten herstellen. Na 1 dag was het “sterretje” een hele barst geworden? Geen idee wat hier mis is gelopen maar ik ging er vanuit dat dit garantie zou zijn. NIET dus, ik krijg korting op een nieuwe voorruit! WAUW bedankt nu kost en 500 euro ipv 590 euro. Enorm slechte service. Bespaar de moeite en ga aub naar Carglass met wel een volledige garantie.

Resposta da autoglassclinic.be
Fantastische service, scherpe prijzen en persoonlijke aandacht!
Ik heb onlangs een autoruit laten herstellen bij Autoglassclinic Antwerpen op de Boomsesteenweg, en ik ben ontzettend tevreden over de gehele ervaring. Na het aanvragen van verschillende offertes, kreeg ik binnen no-time een reactie van hen. De prijs die ze boden, was niet alleen concurrerend, maar zelfs bijna 70% goedkoper dan de grootste namen in de sector.
Wat me nog meer positief verraste, was de uitmuntende klantenservice. Bij aankomst werd ik vriendelijk verwelkomd en geïnformeerd dat de herstelling ongeveer 1,5 uur in beslag zou nemen. Toen ik vertelde dat ik van plan was naar de nabijgelegen Ikea te wandelen, boden ze me geheel vrijblijvend een elektrische fiets aan. Dit persoonlijke gebaar maakte mijn ervaring echt uniek en zorgde ervoor dat ik de wachttijd op een ontspannen manier kon doorbrengen.
De herstelling werd perfect uitgevoerd, en dankzij de vriendelijke en attente medewerkers verliep alles vlekkeloos. Autoglassclinic Antwerpen biedt niet alleen de beste prijzen, maar overtreft ook in service en klantgerichtheid. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, snelle en voordelige oplossing voor ruitreparaties!
Vandaag gebeld met de vraag of het mogelijk was om eens te kijken of het sterretje in mijn voorruit nog hersteld kon worden aangezien deze vrij dicht bij de zijkant was. Dit was gelukkig nog mogelijk, er was ook net een plaatsje vrij gekomen waardoor ik ook direct geholpen werd en terug veilig de baan op kan . Top service !
Autoglassclinic Hasselt
Vervangen van gebarsten voorruit Mazda mx5.
Zeker een aanrader als je ooit een sterretje of barst in je autoruit hebt.
J'avais mon pare brise décollé,j'ai contacté la succursale de Tournai ils m'ont rapidement donner un rdv tout c'est très bien passé ils ont pu démonter le pare-brise est le réinstaller sans casse et pour un prix très correcte. De plus les techniciens sont très sympa et ils ont respecter l'horaire prévu. Encore merci à eux.
Zeer vriendelijk zowel telefonisch als tijdens mijn afspraak op dag van bezoek om de ruit te vervangen.
Begaan en attent... Oudenaarde is deze 5 sterren meer dan waard, dat tot in tegenstelling in het filiaal Melle, waar men nog veel qua klantenbegeleiding kan leren....
De verdere afstand zeker waard... Een aanrader, maar dan wel in Oudenaarde en NIET in Melle
Herstelling voorruit VW Passat.
Vandaag mijn voorruit laten herstellen via Autoglass Clinic te Melle. Goede en vlotte service.
Nog een echt leuk familiebedrijf.
Op 24/1/'24 voor het eerst in 50 jaar een sterretje in de voorruit gekregen. Links boven, op slechts 2 cm van de rand, en 20cm van boven. Ik bezocht verschillende websites, en deed heel wat telefoons. Nergens kon men mijn autoruit herstellen, omdat de inslag minder dan 6cm van de boord van de ruit was. Bij Carglass stelde men direct voor om een vrijblijvende offerte op te maken. Die kwam er: 2914,32€, BTW inclusief (Mercedes GLS met allerlei camera's en headup display).
Bij AutoglassClinic in Geel wilde men wel proberen om de ruit te herstellen, maar dan wel op mijn risico, voor het geval ze verder zou barsten. Ik had niets te verliezen en ging akkoord. De herstelling lukte, en was gedaan op 30 minuten. Voor 89€ + drinkgeld voor de technieker was ik gesteld. Ik rijd sinds de herstelling al enkele dagen rond, en zie geen verandering optreden. Hopelijk blijft het zo. Tot nog toe bijna 3000€ bespaard!
De voorruit van mijn Ford Fiesta was gebarsten dus moest die vervangen worden. De offerte bij Autoglass Clinic (Ieper) was minder dan 1/3 van wat Carglass vroeg (offerte van meer dan € 1500!!). Ik kon er enkele dagen later al terecht. Alles werd professioneel en vriendelijk afgehandeld. Een dikke aanrader!