Autohuset Kalundborg ved hr. Mohammed Barraj får ubetinget et 5 tal -med pil op. Hele vejen blev vi mødt af en særdeles venlig, hjælpsom og ordholdene betjening. Bilsælgere kan være særdeles agress... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi købte vores C180 AMG Line 2015 i juni måned efter flere behagelige samtaler frem og tilbage med Mohammed. Han tog vores gamle Avensis i bytte til top pris. Der blev eftermonteret aftageligt træk ti... Ver mais
Super sted at købe sin nye bil.. Helt klart 5 stjerner værdig. Bliver taget godt imod af en meget flink og imødekommende sælger, fremragende service. Blev helt fascineret over at sælgeren formåede at... Ver mais
Købte en Mercedes 220 årgang 2016. Både Omar og Mohammed sætter tydeligvis en dyd i god service. Både i forhold til prøvekørsel og den efterfølgende korrespondence. Bilen blev leveret yderst flot kl... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores største mål er at sikre, at du får en fantastisk købs- og biloplevelse! Hos Autohuset Kalundborg ved vi, hvor stor en beslutning det er at købe ny bil. Ikke bare i forhold til valg af bilmærke og -model, men også forhandler. Hos os er tryghed, tillid, troværdighed og kundetilfredshed vores vigtigste prioriteter. Vi arbejder målrettet på at skabe en god og tryg oplevelse for vores kunder ved at tilbyde høj kvalitet og service samt professionel og troværdig rådgivning. Når du køber en bil hos os, er vi altid med dig hele vejen – også efter salget. Det vigtigste for os er, at du bliver 100% tilfreds med dit køb. Glade og tilfredse kunder, der har lyst til at komme igen, er nemlig det fundament, Autohuset Kalundborg er bygget på. Du kan derfor trygt og sikkert handle hos os.
Informações de contato
Elmegade 34, 4400, Kalundborg, Dinamarca
- 29 86 96 87
- salg@autohuset-klb.dk
- autohuset-kalundborg.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Virkelig god service
Virkelig god service!
Omar har været fantastisk og handle med, vi havde nogle få problemer med vores nye CLA vi havde købt igennem ham, men de ting bliver der taget hånd om
På en super professionel måde.
Kan kun anbefale Autohuset Kalundborg 👍🏻
Fin behandling
Fin service
Vi har handlet bil med Mohammed i vores sommerferie. Vi er rigtig godt tilfredse med den bil vi har købt og vi har fået en rigtig god behandling. 😃
Rigtig godt sted! Kan varmt anbefales!!
Super sted at købe sin nye bil.. Helt klart 5 stjerner værdig.
Bliver taget godt imod af en meget flink og imødekommende sælger, fremragende service. Blev helt fascineret over at sælgeren formåede at betjene andre kunder på næsten samme tid som mig. Profesionelisme på meget højt niveau, Jeg fik den bedste bil og rådgivning som jeg kunne ønske mig endnu engang tusind tak Mohammed Barraj for en fornøjelse af en fremragende god handel.
Perfekt
Perfekt ! Alt er som lovet og service er bare i top.
Dette sted kan klart anbefales !
Jeg har købt bil hos Autohuset…
Jeg har købt bil hos Autohuset Kalundborg, alle aftaler er blevet overholdt 100 % og til tiden. En rigtigt god og professionelt håndteret handel. Jeg vil klart anbefale andre at købe bil hos Autohuset Kalundborg.
Store stjerner herfra
Vi har nu handlet med Autohuset Kalundborg og vi har fået en super god behandling begge gange.
Vi har sjældent mødt 2 sælgere som Omar og Mohammed, der er så behagelige, imødekommende og ærlige.
Aftaler bliver overholdt og samarbejdet fungerer fint - også efter overtagelsen af den nye bil, som er leveret og klargjort til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale Autohuset Kalundborg. Støt de to brødre, for det er sådanne sælgere vi har brug for i Kalundborg.
Lona og Jacob
Enestående købsoplevelse - 5 stjerner+++
Har nyligt købt bil hos Mohammed og Omar og fik en oplevelse langt ud over, hvad jeg troede muligt efter at have kigget på bil i Kbh. og nordsj. området i længere tid. De er begge yderst imødekomne, venlige, professionel og indlevende i ens behov og ønsker. De rådgiver og forklarer én langt over, hvad jeg havde troet muligt - og så har de helt rigtige, godt udstyrede biler stående til gode priser :-). Alt omkring handelen incl. god pris for byttebil forløb 200% som aftalt og efter tidsplan - selvom jeg selvfølgelig skulle have min nye bil tidligere end, hvad næsten var muligt :-). Intet mindre end de største og bedste anbefalinger herfra til Omar og Mohammed - og formentlig ikke mit sidste bilkøb hos Autohuset Kalundborg.
Lars A.
Har købt bil hos dem
Har købt bil hos dem, rigtige flinke og god service, kan helt sikkert anbefales
Kan varmt anbefale Autohuset…
Kan varmt anbefale Autohuset Kalundborg. Venlige og behjælpelige og altid et smil på læben, når man kommer forbi. De har desuden stor viden omkring deres biler.
De mest fantastske sælgere
De mest fantastske sælgere , fantastisk pris og service også efter man har modtaget bilen, klart en af de førende inde for bilhandel i danmark! 👍👍👍
Helt igennem fantastisk service.
Autohuset Kalundborg fortjener helt klart topkarakter. Jeg har netop købt ny bil herfra og har hele vejen igennem følt mig rigtig godt behandlet. Omar er meget venlig og imødekommende og han tager sig virkelig god tid til sine kunder, så man føler sig godt tilpas. Ved afhentning af bilen blev jeg fulgt ordentligt til dørs, via en introduktion til bilens mange funktioner og jeg følte mig derfor godt klædt på. Man får en oplevelse af, at det ikke er pengene som er omdrejningspunktet, men at det er den gode service som er i højsædet. Bilen var grundigt gennemgået inden afhentning og jeg fik besked på at jeg ikke skulle tøve med at tage kontakt, hvis der var det mindste. Jeg er utrolig glad for mit køb og jeg vil ikke tøve med at vende tilbage til Autohuset Kalundborg en anden gang.
Effektivt, hurtigt og ekseptionelt godt
Købet af den nye bil gik ekseptionelt godt; sælgerne var service-mindede og gav gode råd til købet af den nye bil.
Alt det bedste her fra!
Vild ærlige sælger ( Omar ) og også…
Vild ærlige sælger ( Omar ) og også hans bror!
for over et år siden var jeg forbi autohuset Kalundborg, blev taget imod med den bedste personlighed jeg længe har set af en bil sælger! alt virkede til at være ærligt fra starten og ville gøre alt for man var tilfreds. Vi Valgte at se på nogle biler og fandt frem self til autohuset Kalundborg igen efter et år. og der fandt vi en vild lækker Audi a6 2016 model. den var lidt dyr men vi tænkte lige at spørge hvad vi kunne finde frem til da vi havde en anden bil endnu. Jeg ringede til omar og han var så høflig over telefon og valgte med det samme og sige at jeg skulle komme forbi så ville han ordne små tingene med den gamle bil ( restgæld) . Det tog ham 1 dag at for styr på det hele og vi kunne nu købe vores nye bil. han gav en rigtig god pris for vores gamle bil så det kunne lade sig gøre i forhold til andre forhandler. vi fik lavet alle vores ønsker på bilen de steder der var lidt ridser. Og de gennemgik bilen selv grundigt før de udleveret den. Meget rare og ærlige sted at købe biler KAN KUN ANBEFALES!! og ingen sælger vælger at ringe på en aften efter købet er afslutte og spørge om alt er fint og hvordan den er! 5 stjerner herfra !! det gav et rigtig godt indtryk af hele handlen!.
Super god oplevelse at handle med…
Super god oplevelse at handle med Omar/Autohuset Kalundborg fra start til slut.
Han/de er SÅ imødekommende og serviceminded 👌.
Så de allerbedste anbefalinger fra en glad vestjysk Fiat 500C kunde 🙂.
Jeg har været på jagt efter en brugt…
Jeg har været på jagt efter en brugt Volvo i et års tid og den fandt jeg hos Autohuset og Omar. Jeg følte mig fantastisk behandlet fra start til slut i købet. Omar er redelig og dedikeret til at sælge en bil han kan stå inde for. Dertil er han venlig, grundig og giver gladeligt svar på alle spørgsmål. Jeg har fået en bil, som jeg er super glad for, og som er i tip-top stand, udvendigt som indvendigt. Jeg vil klart anbefale Autohuset til enhver, der skal handle bil.
De mest fantastske sælgere
De mest fantastske sælgere , fantastisk pris og service også efter man har modtaget bilen, klart en af de førende inde for bilhandel i danmark! 😄👍🏻
Super service, da vi købte bil hos dem og da vi skulle have skiftet turboen inden for garantien, var der ingen dikke darer. Den blev skiftet lyn hurtigt og bilen spiller max.
Jeg vil til hver en tid anbefale at købe bil hos Omar.!
Tak for en god handel
Vi har nu handlet med Autohuset Kalundborg 2 gange, og vi har fået en super god behandling begge gange.
Preben og Ann-Merete
"Super godt sted at købe bil
"Super godt sted at købe bil! Profesionelisme på højt plan, super priser, hurtig levering, og bredt udvalg! Kan kun anbefalede at handle her!
Kanon service ! :)
Yderst professionel bilforhandler, holder hvad de lover og holder en opdateret gennem klargørings processen af købte bil.
Vi havde ledt længe efter en stor familiebil, men uden held.
Jeg faldt over en bil som autohuset havde til salg, og vi valgte at køre til Kalundborg, vi blev mødt af en flink og imødekommende sælger, som lynhurtigt fik kørt bilen frem så vi kunne prøvekøre den, vi havde en nyere brugt bil som indgik i en byttehandel, hele forløbet gik smertefrit.
Omar gav en fornuftig pris for vores "gamle" bil og få dage efter kunne vi køre hjem i vores nye bil, som blev serviceret og fik en opfriskning i form af lakerede paneler som var falmet med tiden.
Kan klart anbefale Autohuset Kalundborg.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.