Autohuset Kalundborg ved hr. Mohammed Barraj får ubetinget et 5 tal -med pil op. Hele vejen blev vi mødt af en særdeles venlig, hjælpsom og ordholdene betjening. Bilsælgere kan være særdeles agress... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi købte vores C180 AMG Line 2015 i juni måned efter flere behagelige samtaler frem og tilbage med Mohammed. Han tog vores gamle Avensis i bytte til top pris. Der blev eftermonteret aftageligt træk ti... Ver mais
Super sted at købe sin nye bil.. Helt klart 5 stjerner værdig. Bliver taget godt imod af en meget flink og imødekommende sælger, fremragende service. Blev helt fascineret over at sælgeren formåede at... Ver mais
Købte en Mercedes 220 årgang 2016. Både Omar og Mohammed sætter tydeligvis en dyd i god service. Både i forhold til prøvekørsel og den efterfølgende korrespondence. Bilen blev leveret yderst flot kl... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores største mål er at sikre, at du får en fantastisk købs- og biloplevelse! Hos Autohuset Kalundborg ved vi, hvor stor en beslutning det er at købe ny bil. Ikke bare i forhold til valg af bilmærke og -model, men også forhandler. Hos os er tryghed, tillid, troværdighed og kundetilfredshed vores vigtigste prioriteter. Vi arbejder målrettet på at skabe en god og tryg oplevelse for vores kunder ved at tilbyde høj kvalitet og service samt professionel og troværdig rådgivning. Når du køber en bil hos os, er vi altid med dig hele vejen – også efter salget. Det vigtigste for os er, at du bliver 100% tilfreds med dit køb. Glade og tilfredse kunder, der har lyst til at komme igen, er nemlig det fundament, Autohuset Kalundborg er bygget på. Du kan derfor trygt og sikkert handle hos os.
Informações de contato
Elmegade 34, 4400, Kalundborg, Dinamarca
- 29 86 96 87
- salg@autohuset-klb.dk
- autohuset-kalundborg.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Særdeles god service hele vejen. super sted at handle bil
Har skiftet biler rigtig mange gange, så jeg har god baggrund for at vurderer en bilforhandler. Her blev vi mødt af to meget imødekommende sælgere da vi spontant besluttede os for at køre hele vejen til Kalundborg fra Nordsjælland, Jeg har sjældent oplevet så god og professionel service, Vi fik den bedste vejledning og hjælp som vi kunne ønske os og endte med at købe en rigtig god Mercedes fra 2014, alt gik lige efter bogen og alle aftaler blev overholdt, de tog vores gamle bil i bytte til en fornuftig pris og smid et sæt gratis vinterdæk med i handlen. Reel og troværdig bilforhandler,
Laaang historie... super super godt sted.
Laaang historie. Og næsten for god til at være sand. MEN det er sandt.... købte ubeset og ganske hurtigt en bil hos autohuset for 2 år siden. Skulle bruge en bil nu og her og zappede lidt på nettet vupti. Helt igennem ærlig snak, frem og tilbage. Bilen var fuldstændigt som forventet. Så går der to år. Mangler en bil. Søger på nettet efter vores nuværende bil om en forventet salgspris. Finder ud af at restgæld ik er slettet. Finder en bil, men da restfælden ik er slettet når forhandler at sælge den og går derfor glip af en fed handel . Det er autohuset ked af og spørger hvad jeg søger.. de havde så en Audi a6. Som jeg før har haft.. så den kigger jeg lidt på. Og den er jo præcis som jeg gerne vil ha.. der er nogle ting som jeg gerne vil ha ordnet. Som brugtbils attest, garanti, vil os gerne ha ny tandrem og vandpumpe, dæk.. men der er ski langt til Sjælland fra Strandby. Så jeg vælger efter en milliard SMS frem og tilbage at købe endnu en bil hos dem ubeset.. Da sælger er ked af at jeg glippede den tidligere bil vil han gøre ALT han kan for at tilfredsstille mig med en god bil... og økonomisk. Betaler den pris på den nuværende bil som jeg gerne ville ha. Betalte halv pris på tandrem og pumpe. Gav mig alufælge med vinterdæk. Og en sindssygt lækker Audi til meget meget billigere penge... Jeg har flere gange i processen tænkt at det er sgu for godt til at være sandt. Men ved tidligere handel har sælger været 100 procent ærlig og alt er gået langt langt over forventning. Og man så sige at. Nej. Det er iKKE for godt til at være sand. Sælger gør alt i sin magt for at tilfredsstille kunden. Tænker ik kun på penge. Har virkelig virkelig hjertet med i det han gør.... Han har ik tjent mange penge på os... Da jeg er sindssygt dårlig til at tale i tlf spurgte jeg sælger om vi kunne handle over SMS,,, og det er blevet til utroligt mange frem og tilbage... det han har ydet af service er så vamvittigt vildt.
Oven i købet leverer han os bilen... bilen jeg får hjem er fuldstændigt helt iorden og super lækker.
Så alle derude.
Kan kun give stedet de vildeste anbefalinger. 😀
Jeg har købt en brugt Renault Clio ST…
Jeg har købt en brugt Renault Clio ST fra Autohuset Kalundborg som blev leveret nysynet, serviceret og med 1års servicegaranti på motor samt vinterdæk. Jeg oplevede stor hjælpsomhed hele vejen igennem og endte endda med at få den leveret i København. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg kan varmt anbefale autohuset Kalundborg.
De største anbefalinger her fra
Det her er en bilforhandler der er til at stole på!
Det er nu den 2. bil vi Køber ved Autohuset Kalundborg. Denne gang en lækker Audi fra 2015 og vi er som altid super tilfredse. Der er aldrig problemer hverken før eller efter handlen.. Stor ros til begge sælgere for god kundeservice, Tak for handlen igen igen.. :-)
De største anbefalinger her fra
Hilsen Jeppe
Jeg har købt en Mercedes hos Autohuset…
Jeg har købt en Mercedes hos Autohuset i Kalundborg og de tog min "gamle" bil i bytte. Alt forløb fint med handlen og der fulgte både service-eftersyn, brugtbiltest og 12 måneders motor-garanti med i handlen, uden ekstra udgifter.
Jeg fik en meget fin behandling af Mohammed som gennemgik hele handlen med mig ved udlevering af bilen.
Jeg har holdt lidt igen med at lave denne anmeldelse, da jeg opdagede at bilen brugte kølervæske, så jeg ville lige vente og se hvordan behandlingen var, når der var problemer. Jeg fik lov at benytte et værksted i nærheden af mig selv, da jeg har 120 km til Kalundborg og Autohuset Kalundborg tog sig af regningen for reparation af en utæt brændstoffilter konsol uden noget vrøvl.
Mange tak for god behandling
Hilsen Kim
Jeg kan kun anbefales,hjertelig…
Jeg kan kun anbefales,hjertelig mennesker og god service fra starten til afslutning.fantastisk oplevelse.Tusinde tak for hjælpen og god handler.
Venlig og reel atmosfære
Venlig og reel atmosfære
After sale service har været rigtig god
Jeg kan absolut anbefale Autohuset Kalundborg som et sted der er godt at handle brugt bil
God behandling samt åben og ærlig…
God behandling samt åben og ærlig betjening. Jeg handler gerne bil hos Autohuset Kalundborg igen.
Jeg havde behov for at bytte min lille…
Jeg havde behov for at bytte min lille bil til en større bil, så kontaktede Autohuset Kalundborg der havde en bil stående jeg var interesseret i. Jeg fik den mest fantastiske service, og gjorde en virkelig god handel, der er absolut ingen tvivl at jeg vil benytte dem igen, og anbefaler dem til alle, min mor har også købt bil der, og har ligeledes kun positivt at sige.
Kommer ned og kigger på en seat Leon…
Kommer ned og kigger på en seat Leon også får man bare det beste første hånds indtryk.
God service :)
Førsteklasses betjening.
De to brødre i Autohuset Kalundborg, giver en førsteklasses betjening.
Den 13/ 8 -18 Købte vi ny bil, en VW passat hos de to brødre i autohuset.
De er så flinke og gjorde alt for os, så vi kunne få vores bil til tiden.
Den 23 stod bilen parat, flot og klar til os, som aftalt.
Vi anbefaler varmt jeres firma til andre.
Sussie Jørgensen
Kalundborg
Bedste bilforhandler
Bedste bilforhandler. Jeg har handlet hos dem en gang og det bliver ihvertfald ikke sidste gang. Venlig medarbejder, der tager sig god tid og professionel service.
Har lige købt en Citroen fra 2006 af…
Har lige købt en Citroen fra 2006 af Autohuset Kalundborg,
De 2 brødre der driver forretningen ved hvad de taler om
De er HELT ærlige og det betyder meget når man handler bil
Her Handler det om at Kunden skal være tilfreds
Jeg kan Varmt anbefale stedet og vil meget gerne komme helt fra jylland igen og købe bil hos dem igen :)
Tak for en fantastisk oplevelse.
Tak for en fantastisk oplevelse, Kunde behandling i særklasse!
Har aldrig tidligere haft en så god og tryg oplevelse ved et bilkøb.
Man får følelsen af at de kun sælger noget der er i orden, hvilket også har vist sig være rigtigt. Ingen ubehagelige overraskelser efter handlen og min nye brugte Audi lever 100% op til alle forventninger, niveauet af kundeservice har været decideret fremragende & professionel, så kan varmt anbefale Autohuset Kalundborg til folket, Her handler det tydeligvis ikke blot om at få langet biler over disken, men om at få tilfredse kunder og levere gode købsoplevelser - og det gør det jo rart at være kunde .En yderst god kundeservice fra start til slut. Tak for en rigtig god og ÆRLIG handel, det bestemt ikke sidste gang jeg handler bil hos jer.
Super oplevelse at handle her
Super oplevelse at handle her, særdeles troværdig og ærlig handel. Intet andet at bemærke end at totalt rene linjer hele vejen. Tak for handlen Mohammed
Top professionel, service i top, Et sted hvor jeg følte mig tryg ved at handle bil.
Har netop købt bil af Autohuset-Kalundborg
Top professionel, service i top, Et sted hvor der bliver taget hånd om kunden, fik den bedste vejledning og hjælp igennem hele købs processen, er yderst tilfreds med købet og alle aftaler der blev lavet blev overholdt..
De varmeste anbefalinger herfra,
Kanon service
God service hos Autohuset Kalundborg
Jeg har netop købt bil af Autohuset Kalundborg, og jeg er meget tilfreds med handlen. God service og alt foregik venligt og professionelt.
De har min anbefaling!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.