Vriendelijke medewerkers. Ben zelf erheen geweest om me auto te brengen. Alles is heel netjes verlopen, geen moeilijk gedoe. Gewoon even kijken en uitbetalen.
Veja o que dizem as avaliações
de used car buyout kerels namen m diezelfde avond mee uit parkeerplek voor huis beetje rommelig maar snel geregeld
Goede en nette afhandeling. Ben zelf langsgegaan met mijn auto nadat ik mijn bod had geaccepteerd. Alles is verlopen zoals afgesproken.
Goed autoinkoopbedrijf. Laten je direct zien wat je auto waard is en voor dat bedrag kun je je auto ook daadwerkelijk wegbrengen.
Detalhes da empresa
Bij AutoInkoopRotterdam.net zijn we toegewijd aan het bieden van een betrouwbare en efficiënte service voor het inkopen van gebruikte auto's in Rotterdam en omstreken. Ons doel is om het verkoopproces zo simpel en transparant mogelijk te maken voor onze klanten. Wij bieden een eerlijke prijs gebaseerd op de actuele marktwaarde van uw voertuig. Onze experts hebben jarenlange ervaring in de autobranche en zijn gespecialiseerd in het beoordelen van een breed scala aan voertuigtypen. Zodra u contact met ons opneemt, zorgen wij voor een snelle en professionele afhandeling. We bieden gratis taxatie aan huis of op een door u gekozen locatie, waarna u een vrijblijvend bod ontvangt. Bij AutoInkoopRotterdam.net streven we naar volledige klanttevredenheid. We zijn trots op onze transparantie, snelheid van handelen en de zorg die we aan elke klant besteden. Uw comfort en vertrouwen in ons proces zijn onze hoogste prioriteit. Wij nodigen u uit om onze service te ervaren en zelf te zien waarom zoveel mensen ons hebben gekozen voor de verkoop van hun auto. Laat ons uw gebruikte auto snel en met vertrouwen verkopen. Bezoek onze website of neem direct contact op voor meer informatie.
Informações de contato
Weena 290, 3012 NJ, Rotterdam Zuid Holland, Holanda
- +31103602543
- contact@autoinkooprotterdam.net
- autoinkooprotterdam.net
Auto verkocht aan dit bedrijf ging…
Auto verkocht aan dit bedrijf ging lekker snel, ze checkten auto ff kort was allemaal goed, vrijwaringsbewijs geregeld en meteen geld gekregen.
Acceptabel Bod
Prettig dat ik zo me auto heb kunnen…
Prettig dat ik zo me auto heb kunnen verkopen en vind het bedrag dat ik ervoor gebeurt heb zeker niet slecht.
Auto verkocht
Vrij nieuwe auto via hier verkocht en…
Vrij nieuwe auto via hier verkocht en een prima prijs gehad.
Afwikkeling van de verkoop van mijn…
Afwikkeling van de verkoop van mijn auto is goed geregeld.
Heb mijn auto kunnen verkopen via dit…
Heb mijn auto kunnen verkopen via dit bedrijf. Goede deal gesloten vind ik zelf. Geen gedoe met marktplaats.
Prima om zo een sloopauto te verkopen
Prima om zo een sloopauto te verkopen, kreeg er nog wat voor en was allang blij dat ze hem zelf kwamen halen.
Super service!!
Tweedehansauto
Mijn tweedehandsauto hier verkocht. Geld dat ik ervoor kreeg vond ik niet slecht.
Eerste website die ik tegenkom waar je…
Eerste website die ik tegenkom waar je meteen een bod krijgt op je auto. Super dit.
Mooi en efficiente manier om je auto te…
Mooi en efficiente manier om je auto te verkopen. Ben blij met het bedrag dat ik gekregen heb.
Goeie website om uw tweehands auto te…
Goeie website om uw tweehands auto te verkopen.
Verbaasde me redelijk wat ik nog heb…
Verbaasde me redelijk wat ik nog heb teruggekregen voor me auto. Blij mee.
Geven de beste prijs voor je auto
Alles is goed verlopen bij die verkoop…
Alles is goed verlopen bij die verkoop van mijn auto via deze website.
Goed autoinkoopbedrijf
Prima bedrag
Prima website. Kreeg direct te zien voor welk bedrag ze mijn auto wilde kopen. Heel erg handig dit concept.
Beste bod gehad
Goede partij. Zelf redelijk wat sites getest. Hier het beste bod gehad. Top.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.