De bottle washer, super product! Raad dit iedereen aan! Direct na geboorte aangeschaft en wij kunnen niet meer zonder! We hadden een kleine error in het apparaat, contact opgenomen met de klantenservi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kochten begin maart een Baby Brezza Flessenwasser Pro All Black ter waarde van 369,90 EURO. Nadat we het toestel nog maar enkele keren hadden gebruikt gaf het toestel al foutmeldingen. Daar we het toe... Ver mais
je koopt in een bekende babywinkel een baby brezza formule pro advanched ergens tussen de 260/300 euro. en exact na 2 klaar doet die helemaal niets meer. stuur je de gegevens op zeggen meneer dit... Ver mais
Onze bijna 2 jaar oude brezza gaf een foutcode aan. Dit was een bekend probleem en niet te herstellen. Uiteindelijk hadden we 2 dagen later ons nieuwe apparaat al binnen!
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Defect product werd vervangen
Super service nadat mijn flessenwarmer niet meer werkte werd er na wat gevraagde informatie direct een nieuwe gestuurd.

Super!
Super! We hebben en het grote apparaat voor thuis en de reis variant. Beide zou ik aanraden, makkelijk en snel. Ook de klantenservice is top snel en netjes antwoord.

Resposta da Babybrezza
Ik heb een baby brezza gekocht 3…
Ik heb een baby brezza gekocht 3 maanden geleden. Er miste een onderdeel zo een lang stokje zat er niet bij dus ik kan hem niet gebruiken. Helaas kwam ik hier pas een maand geleden achter omdat ik hem in gebruik wou nemen nadat mn baby thuis was na een hersenvliesontsteking te hebben gehad.
Een maand geleden gemeld bij de verkoper die direct heeft teruggekoppeld aan baby brezza. Tot op heden niks gehoord. Mn kind is al 3 maanden dus het heb niet eens nut om hem nog te gaan gebruiken. Ik ga mijn rechtsbijstand erop zetten en hoef dat pokkeding niet meer. Ik vertik het om 25 euro te betalen voor dat onderdeel omdat het er niet bij zat en dat heb ik niet veroorzaakt. 300 euro voor dat apparaat betalen verwacht ik op zn minst dat die compleet is. Ik vermoed eigenlijk ook dat het een geretourneerd product was, maar dit is waardeloos natuurlijk.

Resposta da Babybrezza
Waardeloos apparaat en een waardeloze service
UPDATE:
Inmiddels heeft Baby Brezza Benelux alsnog een vervangend apparaat aangeboden, waarvoor dank. De communicatie verliep niet altijd even soepel, maar ik waardeer dat er nu een oplossing gekomen is. Heb je een soortgelijke ervaring met een defect apparaat buiten de fabrieksgarantie van 2 jaar? Beroep je dan op de wettelijke garantie (conformiteitsbeginsel). Je hebt als consument recht op een product dat een redelijke levensduur heeft, zeker bij deze prijsklasse. Als Baby Brezza beweert dat het defect jouw schuld is (bijvoorbeeld door onvoldoende onderhoud), heb je het recht om te vragen dat het apparaat eerst wordt onderzocht voordat zij die conclusie trekken. Ik hoop hiermee anderen te helpen en wil nogmaals benadrukken dat we erg blij zijn dat het is opgelost.
Waardeloos apparaat en een waardeloze service! Precies na twee jaar ging onze Baby Brezza ook kapot (blijft een foutcode geven). De klantenservice zegt dat het niet te repareren valt en bied geen passende oplossing. Van een apparaat van bijna €300 mag je echt betere kwaliteit verwachten en een betere service. Sowieso heel bijzonder dat ik terug lees dat heel veel apparaten na precies twee jaar kapot gaan… Kan niet kloppen!

BABYBREZZA watertap
Wij hebben de babybrezza watertap. Echt een super ding! We gebruiken hem nu al een half jaar en echt geen moment spijt gehad van onze aankoop.
Na dat het lampje van de scherm van…
Na dat het lampje van de scherm van mijn baby brezza pro formula advanced het niet meer deed gelijk de klantenservice een mail gestuurd.
Als eerst wil ik zeggen dat ik nog nooit zo’n fijne service heb gehad van een bedrijf!
Ze hebben me ontzettend goed geholpen en het nieuwe apparaat is onderweg!
Begin er niet aan
Begin er niet aan!
Flesjes worden niet voldoende warm
Juiste hoeveelheid schepjes kloppen niet in verhouding met de juiste ml.
Te waterig waardoor baby meer water binnenkrijgt dan voedingsstoffen hierdoor vallen ze dan ook af!
Geloof me begin er niet aan!!
Advies: doe het gewoon op oudewetse manier

Super klantenservice!
Ik had een nieuwe babybrezza bottlewasher cadeau gekregen in de kraamweek, maar deze deed het helaas niet en gaf meerdere storingen. Ik had contact opgenomen met de klantenservice en werd dezelfde dag nog geholpen om de storing te verhelpen. Toen dit toch niet werkte kreeg ik zonder problemen een nieuwe opgestuurd en deze had ik de volgende dag al in huis. Super sneele en vriendelijke service!
Mijn apparaat werkte helaas niet meer…
Mijn apparaat werkte helaas niet meer goed, toen heb ik de klantenservice benaderd. Ik ben ontzettend snel en goed geholpen, dank jullie wel!
Tweedehands een baby brezza gekocht
Tweedehands een baby brezza gekocht. In tegenstelling tot wat iedereen zegt over de verkeerde verhoudingen van de flesjes, is gewoon een kwestie van juiste instellingen gebruiken en apparaat goed schoon houden.
Meerdere malen een steekproef gedaan en weeg het flesje altijd na het maken en is erg accuraat.
Wordt hier gebruikt in combinatie met nutrilon voeding. Zowel de normale, omneo en pepti syneo werken allemaal erg goed in de baby brezza. Temperatuur ook goed.
Wel jammer dat je het apparaat zo vaak moet reinigen. Had een dikke plus geweest als het apparaat zichzelf reinigde, zoals de babylatte van een concurrent wel bijvoorbeeld doet.

Toegevoegde waarde
Staan ook voor je klaar als er iets met het product gebeurd. Reageren snel en adequaat. Je voelt je als klant gehoord, wat erg fijn is in deze tijd. Verder is het apparaat erg fijm, het bespaart je enorm veel tijd. Daarnaast is het ook makkelijk schoon te maken.

Heel goede service.
Heel goede service.
Wegens een defect aan het product contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben direct een vervangend apparaat gestuurd.

Klantenservice en oplossingen
In 2021 kocht ik mijn eerste babybrezza die heb ik met veel plezier gebruikt. Nu ik voor de tweede keer moeder werd, wou ik graag weer een nieuwe baby brezza.
We kregen hem snel binnen en heb ‘m graag gebruikt nu bij ons nieuwe zoontje. Alleen had deze baby pressen een paar kleine storing Yous en krijg ik de foutcode twee na contacten te hebben. Met de klantenservice is ze meteen een nieuwe opgestuurd. Ik ben super tevreden over baby brezza en over de service. Er kan natuurlijk altijd een defecte tussen zitten maar het word super opgelost

Resposta da Babybrezza
Best product and best attention ever
Best product and best attention ever. 100% recomendable

Resposta da Babybrezza
Met het product enorm blij / klantenservice: geen mogelijkheid tot reparatie
Met het product enorm blij. Aangeschaft in 2021 en veel gebruik van gemaakt. Onze dochter had nog lang flesvoeding. Onze andere dochter werd 2,5 jaar later geboren en na ruim een jaar stopte het apparaat.
Wij hebben destijds in het begin ook hoeveelheid gecheckt op zelf flesjes maken en flesjes die gemaakt waren door de BabyBrezza. Dit was hetzelfde. Wij hebben dus zeker ruim 3 jaar goed gebruik gemaakt van het apparaat en hadden binnen know time een flesje. Het apparaat zelf is al 4 jaar oud.
Nu wil hij opeens niet meer aan. Ons apparaat valt al lang buiten de garantie, maar hadden hem graag willen laten repareren. Dit kan dus niet! Heel jammer dat dit apparaat niet duurzamer is. Wij vinden het apparaat het geld waard, maar het zou toch wel mooi zijn als je het zou kunnen repareren. Ik lees dat dit soms ook al na 2 jaar gebeurd en dan net buiten de garantie valt. Hier moet het bedrijf wat mee doen.

Ontevreden naar super tevreden
Zeer tevreden na toch een nieuw product te mogen ontvangen !
Wel garantie maar geen oplossing?
Product nog geen jaar oud. Begin ging het soepel daarna kreeg ik te overduidelijk te merken dat het apparaat niet meer functioneerde zoals toebehoren. Wij hebben hierdoor in de nacht paar keer voeding gegeven waar dus alleen water in zat. Ik ben hier zo van geschrokken. Ook heeft onze baby heel vaak last gehad van deze mankementen.
De watertank bijvullen gaf die niet meer aan.
Voeding leeg gaf die niet meer aan.
Schoonmaak advies gaf die niet meer aan.
Het apparaat kent af en toe ook momenten dat de display knop niet werkt.
Na aantal keer te hebben gemaild word er telkens opnieuw om meerdere video’s gevraagd. Ik vind dat al raar genoeg maar besloot om netjes alles als bewijs toe te sturen. Na 3 maal video’s te hebben gestuurd en overduidelijk te zien is dat de apparaat niet functioneert naar toebehoren heb ik nog steeds geen oplossing. Ik heb dit nog zo ervaren met een product.

Ontzettend slechte klantenservice
In geen tijden zo’n slechte klantenservice gezien. Op 19 januari een Babybrezza besteld (die volgens de website op voorraad was). ‘Voor 17u besteld, ‘vaak’ de volgende werkdag in huis.’ Na een week nog geen Babybrezza te bekennen. Zelf maar eens contact gezocht met het bedrijf en wat bleek: hij was niet op voorraad en zou een week later bezorgd worden. Fijn dat er ook iets vanuit Babybrezza zelf wordt gecommuniceerd… not. Een week later en je raadt het al: nog steeds geen Babybrezza. Weer gemaild en weer is de verwachte leverdatum verschoven. We zijn inmiddels ruim drie weken verder. Gemaild met de vraag of we het model in een andere kleur kunnen krijgen aangezien we dat apparaat willen gaan gebruiken. Vijf dagen later, nog geen reactie. Wát een slechte service zeg, ongekend.

NIET doen! (Met update)
Helaas is de poeder / water verhouding van de Brezza niet OK.
We waren eerst enorm enthousiast, maar nadat we zijn geswitched naar andere, dikkere voeding, kloppen de verhoudingen niet meer.
We hebben de container gewogen voor en na een fles en hebben een brezza-fles vergeleken met een zelfgemaakte fles. De zelfgemaakte fles is “zwaarder”. We maken de machine netjes schoon (meer dan wat nodig is), en gebruiken de juiste instelling.
We hebben Brezza hierover gemaild, en kregen een vreemde reactie. We kregen een tweedelige uitgebreide instructie over hoe we het poeder en het water konden afwegen plus de opdracht dit te filmen en aan hen te sturen. Ik heb hen laten weten dat ik dit te ver vind gaan aangezien ik (uitgebreid) heb laten weten wat er aan de machine mankeerde. Daarna geen reactie meer ontvangen!
Daarnaast stond er in toegestuurde eigen instructie van de Baby Brezza dat flesjes boven de 60ml niet ok zijn;
“Zet de hoeveelheid van de machine op 60 ml (Bij een hoger aantal ml kan het draaimechanisme niet goed zijn werk doen en zijn de resultaten niet accuraat.)”
Dat is nogal lastig als je dochter flesjes van 150ml drinkt.
Na onze negatieve ervaring las ik helaas een heleboel andere negatieve ervaringen met de Brezza.
Update 18 april; Dank voor jullie reactie (2 maanden later). Ik vraag me af wat de passende oplossing gaat zijn. De verdikte voeding die we gebruiken staat op jullie website + bijpassende instelling. Het uittesten van voeding i.c.m. het apparaat is aan jullie, niet aan de consument. De enige passende oplossing is dat we het apparaat retour zenden en wij ons geld terug ontvangen.
Update 22 april: Wederom contact gehad met Baby Brezza en na overleg een prima oplossing geboden. Het apparaat mogen houden én geld retour ontvangen. Netjes!

Let op
Let op. Poeder dat de machine afgeeft klopt niet. Als je de settings volgens hun website volgt krijgt je baby of teveel of juist te weinig voeding. Scheelt bij ons op 60ml een halve schep teveel.
Product is nieuw dus gaat retour.

Trap hier niet in!
Trap hier niet in!! Door dit product kan uw baby ondervoed. Raken de doseringen van de machine wisselen constant, daardoor krijgt uw baby teveel water in het flesje of te weinig voeding. Ik snap niet dat dit produckt Europees is goedgekeurd.

Resposta da Babybrezza
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.