Babybrezza Avaliações 85

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bottle washer, super product! Raad dit iedereen aan! Direct na geboorte aangeschaft en wij kunnen niet meer zonder! We hadden een kleine error in het apparaat, contact opgenomen met de klantenservi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kochten begin maart een Baby Brezza Flessenwasser Pro All Black ter waarde van 369,90 EURO. Nadat we het toestel nog maar enkele keren hadden gebruikt gaf het toestel al foutmeldingen. Daar we het toe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

je koopt in een bekende babywinkel een baby brezza formule pro advanched ergens tussen de 260/300 euro. en exact na 2 klaar doet die helemaal niets meer. stuur je de gegevens op zeggen meneer dit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze bijna 2 jaar oude brezza gaf een foutcode aan. Dit was een bekend probleem en niet te herstellen. Uiteindelijk hadden we 2 dagen later ons nieuwe apparaat al binnen!

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

85 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zeer slechte klantenservice

5 weken geleden de baby brezza gekocht, omdat het ons makelijk leek om met 1 druk op de knop een fles klaar te hebben. Helaas bleek dit niet het geval. De poeder dosering is niet juist, waardoor onze zoon een fles met de verkeerde verhouding krijgt. Te veel poeder. Hier gelijk over gemaild en kregen gelijk het gevoel dat we maar wat zeurden. We moesten met een weegschaal met 2 decimalen achter de komma de tester uitvoeren. De poeder wat de baby brezza geeft per fles en als je de fles zo klaar. Dit moesten we filmen. Zo gezegd zo gedaan. Op een flesje van 60 ml geeft de baby brezza al 3 gram te veel! Na dit te hebben gemaild kregen we een paar dagen later pas een mailtje terug dat dit juist was gefilmd en het werd door gestuurd. Ze zouden contact met ons houden. Inmiddels bijna 2 weken verder, nog geen contact!

21 de outubro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Update BabyBrezza Ervaring

Nadat ik een tijdlang tevreden was met deze machine, ben ik nu diep teleurgesteld. Mijn baby raakte gewend aan de BabyBrezza-flessen, maar plotseling begon de machine te haperen, waardoor ik minder hoeveelheid en klontjes kreeg. 3 weken geleden nam ik contact op met de klantenservice vanwege het ongemak van mijn baby, maar hun reactie was traag en gevuld met heen en weer berichten. Het is buitengewoon frustrerend, en ik kan deze machine niet aan anderen aanbevelen vanwege de slechte klantenservice, vooral wanneer je baby eraan gewend is geraakt.

Update: after getting in touch with the customer service on social media they immediately took action and they said they will send a new machine.
In the meantime I had to buy a new one but now we have a reserve one in case of a malfunction again 😄

25 de setembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na 5 maanden gaf het e1 error code

Na 5 maanden gaf het e1 error code. Contact opgenomen met service. Accepteren de fout en beloven een nieuwe op te sturen maar daarna blijft het stil. Ik wacht nu al 3 weken op een nieuwe. Mochten ze het ooit als nog opsturen zal ik mijn review aanpassen.

Uiteindelijk ontvangen. Dus het is wel een partij dat achter zijn product staat. Maar het duurde wat mij betreft wel net iets te lang. Dus service is wel een min puntje.

20 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.