Was echt een top ervaring zou het zo nog een keer in de toekomst willen doen en dan het liefst langer de babysees huren 🥰 want die 3 dagen ging snel voorbij!!!! Hele lieve top vrouw super goede s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De Babysees kwam super netjes bij ons binnen. Geleverd in een beschermhoes, alles netjes gesorteerd en het retourlabel er al in. De echo is gemakkelijk in gebruik en de gebruiksaanwijzing di... Ver mais
Onwijs snelle levering! Super kwaliteit! Met het aparaat prachtige beelden kunnen maken! Eigenaresse is een super lieve dame! Leeft met je mee en als er iets is reageerd ze onwijs snel! Kort om echt e... Ver mais
Detalhes da empresa
Babysees maakt het mogelijk voor aanstaande ouders om thuis op een veilige en toegankelijke manier echo‑momenten te beleven. Met de Babysees‑kit, die compleet wordt geleverd met een tablet en scangel, kunnen ouders direct aan de slag zonder extra aankopen of technische kennis. De scanner wordt verbonden met de meegeleverde tablet, waarop de Babysees‑app automatisch de beelden toont. Zo ontstaat een gebruiksvriendelijke en zorgeloze ervaring vanaf het eerste moment. De thuis‑echo’s van Babysees zijn bedoeld als emotionele beleving. Ouders kunnen hun baby zien bewegen, de houding bekijken en soms zelfs het kloppende hartje waarnemen. De app begeleidt elke stap, zodat iedereen – ook zonder ervaring – het apparaat eenvoudig kan bedienen. De scangel zorgt voor een helder beeld en comfortabel gebruik. Babysees benadrukt duidelijk dat de thuis‑echo geen vervanging is voor medische controles. Het is een aanvullend, warm en persoonlijk moment tussen de reguliere echo’s door, dat zorgt voor extra verbondenheid tijdens de zwangerschap. Met de complete kit, duidelijke instructies en intuïtieve bediening biedt Babysees een betrouwbare en toegankelijke manier om samen van de zwangerschap te genieten.
Informações de contato
Holanda
- babysees.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Prachtige ervaring
Snelle levering, beschikbaar, makkelijk in gebruik, makkelijk te boeken en te verlengen. Vriendelijkheid. Prachtige beelden verkregen
Super ervaring
Super ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar. Goede communicatie en top service
Een echte aanrader!!
Onwijs snelle levering! Super kwaliteit! Met het aparaat prachtige beelden kunnen maken! Eigenaresse is een super lieve dame! Leeft met je mee en als er iets is reageerd ze onwijs snel! Kort om echt een aanrader!
Een mega aanrader als je zwanger bent
Een mega aanrader als je zwanger bent, iedere dag naar je baby kunnen kijken en onbeperkt beelden opslaan.. welke zwangere mama wil dat nou niet?!?!
Super ervaring 2x besteld en 2x…
Super ervaring 2x besteld en 2x kunnen genieten van mijn kleine baby eerste keer leek er iets mis te zijn en kreeg al snel reactie en werd Super geholpen met mijn probleem ook een erg lieve vrouw die dit verstuurd met heel veel liefde en je ook te woord staat met een lach ❤️ Nu is ze ook vaak live op tiktok en legt ze je graag uit hoe het werkt en voor een leuk praatje ik zeg zeker even kijken en zeker bestellen.
Deze zwangerschap word ik arm 🤣 van het huren van dit geweldige appraat ❤️ mijn 3e bestelling zie je gauw te gemoet
Voor een dag is het prima
Het is jammer dat je niet alles goed kan zien. Ik zou het zonde van de geld vinden. Om meerdere dagen te huren is het wel zonde.
Was echt een top ervaring, raad het iedereen aan
Hele lieve top vrouw super goede service ook en raad dit zeker aan iedereen aan die zwanger zijn, je krijgt er totaal geen SPIJT VAN!!! GEWOON BESTELLEN echt een super leuke ervaring echt super bedankt dat ik de babysees toch uiteindelijk kon huren met 38w🥰🥰 als ik dit eerder had geweten had ik wel vaker de babysees aangeschaft. Ga zo door met babysees je bedrijf gaat zeker groot worden believe me❤️❤️❤️
Geweldige ervaring
Alles is zo netjes geleverd! En wat een prachtige ervaring om thuis je baby’s te mogen bewonderen. Heb hem zelf een keer verlengt omdat ik er nog niet aan toe was om terug te sturen. Ga hem denk ik in mijn zwangerschap nogmaals bestellen.
Echo cadeau gedaan. Positieve ervaring
De echo cadeau gedaan aan een vriendin die jullie op TikTok voorbij zag komen. Ze wilde het graag proberen omdat ze wat onzeker is over de zwangerschap. Met 11,5 week zwanger heeft ze de thuis echo geprobeerd en was erg tevreden. Ze vond het heel bijzonder om te zien dat ze al zo vroeg in de zwangerschap zulke mooie beelden van haar kleintje kon krijgen. De dingen waar ik zelf de vorige keer tegenaan liep, waren bij haar helemaal niet aan de orde.
Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf!
Zo mooi je kleintje thuis te kunnen zien en dit te delen met je familie en vrienden!
De eigenaresse is een geweldige en liefdevolle vrouw die je met alles helpt waar nodig
Ik raadt dit iedereen aan!❤️
Super goede service
Super goede service! Ziet er ook allemaal keurig en netjes uit.
Fantastisch!!
Ik werd constant op de hoogte gehouden van de bestelling. Super vriendelijke service! En wat een geweldig mooi apparaat met super kwaliteit was dat! Heb nu voor de 2de keer mijn bestelling gedaan.
Must have voor zwangere vrouwen 🧡
Het beste wat je thuis kan hebben voor zwangere vrouwen. Het gaf me zoveel zekerheid ipv onzekerheid. Je kan zo vaak kijken als je wilt, zo geweldig om te zien wat je kleintje allemaal doet in je buikje zonder dat je het voelt. De vrouw in kwestie van babysees is super vriendelijk, antwoord super snel, en je ziet ook dat ze het met hart en ziel doet. Dit ding is FANTASTISCH! Daarom heb ik hem weer besteld ook! Can’t wait! 😍
Ich bin absolut begeistert
Ich bin absolut begeistert
Super schnelle Lieferung nach Deutschland und auch alles klasse erklärt und auch beim Rücksenden hat alles super funktioniert
Kann es absolut empfehlen schöne Erinnerungen für zuhause ❤️
Super ervaring!
Ik had de echo voor thuis besteld, was heel snel binnen! Hele duidelijke instructies, en een super lief presentje! Ik heb hem voor 3 dagen gehuurd, wat was het fijn om de kleine iedere dag even te zien! Heb veel mooie beelden gemaakt en kon ze ook gemakkelijk naar mij zelf toe sturen! Super lieve vrouw, heel behulpzaam en reageert snel! Echt een super ervaring gehad :))
Top Service und kinderleichte…
Top Service und kinderleichte Bedienung. Das Paket kam nach einem Tag direkt an, alles war sauber und ordentlich verpackt. Alles hat einwandfrei funktioniert und die Bedienung war wirklich kinderleicht. Kann man nur weiterempfehlen.
Hele snelle levering en zo’n fijne…
Hele snelle levering en zo’n fijne ervaring om dit thuis te kunnen doen! Alles werkt netjes naar behoren. Dikke aanrader!
Zo enorm speciaal om thuis naar de…
Zo enorm speciaal om thuis naar de kleine te kunnen kijken. De apparatuur werkt ook mega handig en makkelijk. Het beeldmateriaal is ook super scherp en wij hebben enorm genoten van een week naar onze kleine man kijken🥰
Super apparaat !
Kwaliteit van de beelden is zeer goed, werkt allemaal naar behoren, heel mooi dat dit nu thuis kan :-) Super apparaat, verzending perfect ! Aanrader.