Badkamerdepot Avaliações 34

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had er eerlijk gezegd nen hard hoofd in, gezien de reviews hier. Maar allez, ’t is mij ferm meegevallen! Van de lavabo tot ’t wc’tje: alles was pico bello in orde, stipt geleverd, goed op de h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikea heeft betere kwaliteit. Onze badkamer ging in renovatie door aannemer, dus badkamermeubel, kranen,douchekop,accessoires,wc,lavabo....besteld want je wil die spullen vóór de aannemer alles gaat u... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

34 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Roestende doucheset

Het doucheset dat we geleverd kregen begon na een half jaar sporen van roest te vertonen. De stang was duidelijk niet volledig met eenzelfde coating behandeld. Toen we de klantendienst hierover aanschreven kregen we te horen dat het aan het onderhoud lag omdat we geen zachte handdoeken hadden gebruikt om de doucheset af te drogen.

We zijn steeds voorzichtig met het materiaal en het is duidelijk dat een deel van de douchestang GEEN probleem ondervindt. Een deel waar duidelijk minder coating op zit vertoont WEL roestschade. Jammer genoeg wil Badkamerdepot dit niet erkennen.

2 de março de 2026

Beste Raf Heyndrickx,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet.

Gekleurd sanitair heeft, zoals wij ook in onze communicatie en onderhoudsadviezen aangeven, meer zorg en onderhoud nodig dan bijvoorbeeld chroom of RVS. Factoren zoals kalkaanslag en het gebruik van bepaalde schoonmaakmiddelen of materialen kunnen invloed hebben op de levensduur van de coating.

Wij adviseren daarom om het sanitair na gebruik droog te maken en uitsluitend zachte doeken en milde, niet-chemische reinigingsmiddelen te gebruiken. Op die manier blijft de kwaliteit en uitstraling zo lang mogelijk behouden.

Wij nemen uw feedback uiteraard mee, zodat wij onze informatievoorziening waar mogelijk verder kunnen verbeteren en verwachtingen vooraf nog duidelijker kunnen maken.

Mocht u nog vragen hebben of willen dat wij met u meekijken naar uw specifieke situatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Badkamerdepot

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

enkele jaren geleden 2 lavabo's besteld…

enkele jaren geleden 2 lavabo's besteld en recent had ik twee afvoer -pluggen nodig.. geen gemakkelijke zoektocht zo bleek met retourzendingen etc .. maar jullie hebben me uiteindelijk erg goed geholpen en alles is netjes goed gekomen, en ik heb gekregen wat ik nodig had. Ook de betaling en terugbetaling verliep supervlotjes! heel erg tevreden!!!

27 de novembro de 2025

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wat fijn om te horen dat u zo snel en goed bent geholpen door onze collega’s van de service en dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Ook zijn we blij dat de terugbetaling vlot is verlopen.

Wij hopen u in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen.

Team Badkamerdepot

Prachtig lavabo

Prachtig lavabo ontvangen en perfect geholpen door de klantenservice van Badkamerdepot. Wij gaan hier zeker nogmaals bestellen.

2 de outubro de 2025

Beste Melissa,

Bedankt voor het plaatsen van een review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze levering als de klantenservice.

We zien uw graag weer terug bij Badkamerdepot.

Team Badkamerdepot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service om u tegen te zeggen

Van de lavabo tot ’t wc’tje: alles was pico bello in orde, stipt geleverd, goed op de hoogte gehouden en met nen vriendelijke babbel vanuit de klantenservice erbovenop.

Geen zever, alles tiptop in orde!

25 de setembro de 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor het plaatsen van een review en de lovende woorden over Badkamerdepot.

Wat fijn dat u het contact als prettig heeft ervaren, we doen ons uiterste best onze klanten goed en vriendelijk te woord te staan en tijdig te infomeren.

Wij wensen u vast veel succes met de aankomende klus!

Team Badkamerdepot.

Bestelling beschadigd

Het was even wachten voor ons fonteinmeubel en toebehoren geleverd werd, uiteraard alle begrip hiervoor.

Helaas was het fonteinmeubel beschadigd aangekomen. Er zijn duidelijke beschadigingssporen aan de kartonnen doos dat het is opgepakt geweest met een transpallet of dergelijke terwijl dit iets fragiel is en slecht een paar kilogram weegt... We hopen momenteel een terugbetaling of toch op een snelle levering van een nieuw onbeschadigd fonteinmeubel.

25 de agosto de 2025

Bedrog

We hebben een volledig toiletset gekocht. Toen ik het set in mijn winkelwagentje gezet had kreeg ik een voorstel om er ook een gipsplaat bij te bestellen wat ik ook gedaan heb. Toen we alles monteerde merkte we dat het gat in de gipsplaat veel groter was dan de afdekplaat van het reservoir. Ik heb toen verschillende keren gemaild maar het was niet hun schuld. Terwijl er op hun site wel een suggestie gemaakt werd om die bewuste gipsplaat erbij te kopen beweren ze nu dat deze niet bij het set past! Ik bestel hier nooit meer!

20 de maio de 2025

Rommel en brol firma!

Ikea heeft betere kwaliteit.
Onze badkamer ging in renovatie door aannemer, dus badkamermeubel, kranen,douchekop,accessoires,wc,lavabo....besteld want je wil die spullen vóór de aannemer alles gaat uitbreken( plafonds,muren,vloeren...) de werken hebben bij ons toch meer dan een maand in beslag genomen. Het materiaal van Tegeldepot werd niet! Volledig uitgepakt maar even rondom rond gecheckt. Bij installatie badkamermeubel vernemen we dat de sxhuiven zwaar beschadigd zijn, de gelijders verwrongen en de afwerking nog slechter is dan...slecht: dikke goedkope Oost Blok Rommel! Dus melden we dat even, maar we zijn Te Laat en zeker omdat het geinstalleerd is, daardoor accepteren we dit? Euh?Sorry,wij zaten 4 maanden zonder badkamer... dus daaag,nog veel success met uw rommelbedrijf!

14 de março de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen instructie en weinig hulp

Mooi badkamermeubel besteld. Helaas zit er niets van instructie bij om het meubel op te hangen. Er staat een link bij voor filmpjes op youtube maar die zijn van zo'n slechte kwaliteit dat je er bijna niets op ziet. Ik vroeg daarna via whatsapp of zij mij een dubbele afvoer met overloop en sifon konden aanraden maar ik kreeg een antwoord dat alle sifons universeel zijn. Omdat ik geen loodgieter ben weet ik dus niet hoe en wat. De site is heel onduidelijk en kom er niet uit. Er zitten afvoeren van baden en wasbakken voor keukens bij waar ik dus niets mee ben. De meubels (wastafel met 2 lades dakota oak, zwarte spoelbakken en 2 kolomkasten) zijn heel mooi en niets fout op aan te merken.

23 de dezembro de 2024

Super

Super. Wij hadden enkele maanden terug een toiletsysteem en afdekplaatje besteld, en toen we het pas enkele maanden later wouden installeren hadden we een fout opgemerkt in het afdekplaatje. Ik heb dit gemeld en de dag nadien werd mij al een nieuw opgestuurd die nu perfect is dus ik ben zeer tevreden van de service.

17 de dezembro de 2024

Minder kwalitatief materiaal

Minder kwalitatief materiaal. Geen garantie gekregen nadat onze douchestang binnen het jaar kapot was. Ze boden een nieuwe douchestang aan ter compensatie maar die was duurder..
Bij levering was er ook al een verkeerd stuk opgestuurd.

4 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst…

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Badkamerdepot en ben ontzettend blij met de service. Vanaf het moment van bestellen tot na de levering voelde ik me als klant echt gewaardeerd. Het team heeft me meerdere keren via e-mail én telefonisch gecontacteerd om bepaalde zaken die ik verkeerd had besteld toch nog aan te passen. Telkens met een glimlach :)

Hun persoonlijke en vriendelijke benadering maakte een wereld van verschil. Je merkt dat ze niet alleen hun producten willen verkopen, maar ook echt zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Een absolute aanrader voor iedereen die niet alleen een mooi product wil, maar ook topservice!

20 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Foute bestelling ontvangen via verkeerde foto's op websiteBestelling geplaatst op vertrouwen van…

Bestelling geplaatst op vertrouwen van het weergegeven item op website van badkamerdepot.

gevolg niet juiste artikel ontvangen
medewerkers argumenteren steeds rond het probleem, geven foute weergave op website niet toe.

Bedrijf is niet echt aan te bevelen.
Hopelijk houden ze dergelijke (foute) werkwijze vol.
Niet correct

8 de maio de 2024

Douchewand besteld (bestelnr200067235)…

Douchewand besteld (bestelnr200067235) en geleverd. De gebruikte foto's van het muurprofiel komen niet overeen met het geleverde. Onderdelen zoals pluggen, handleiding, afdekplaatjes ontbreken. Reeds 5 tal keer met de klantendienst gebeld..en gemaild .iedereen zegt wat anders bij badkamerdepot, communicatie is ver zoek. Men stuurthje van het kastje naar de muur en beloofd oplossingen die men niet nakomt. Nu is het afwachten of de ontbrekende onderdelen snel nagezonden worden. Nooit koop ik daar nog, absolute afrader........

10 de novembro de 2023

uitstekend…

De dienst na verkoop heeft uitstekend werk geleverd, na een week was het stuk dat kapot was vervangen. Communicatie was ook zeer goed, ik kreeg antwoord op elke vraag!

9 de maio de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Verkeerde info van beschikbaarheid van…

Verkeerde info van beschikbaarheid van producten op website. Bestelling tot tweemaal toe vertraagd; in totaal 1,5 maand.

Tweetal jaar geleden ook hier besteld; eenzelfde probleem gehad.

Lijkt me duidelijk een aanhoudend probleem. Ik bestel hier niet meer.

21 de abril de 2023

super service

super service, na het melden van een defect aan een elektr.radiator van 19 maanden oud werd na een duidelijke beschrijving van het defect vlotjes de nodige vervang onderdelen bezorgd onder garantie.

8 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was eerst allemaal een beetje…

Het was eerst allemaal een beetje verkeerd gelopen maar men heeft voor een positieve oplossing gezocht en de klant niet in de kou laten staan.Het is allemaal goedgekomen dank u.Ik ben over de douchecabine wel tevreden die ik besteld heb.

7 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.