Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze maken reclame voor Valentijn. Ik heb een ballon besteld om op Valentijnsdag te laten bezorgen. 10 februari Besteld. Ballon is pas 16 februari bezorgd. Ik heb mijn geld terug gevraagd € 25,65. Ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een ballonnen set besteld. Op de afbeelding staan (op de ballon van gefeliciteerd) allerlei cijfers afgedrukt. Maar op de ballon die aangekomen is staat alleen de cijfers 65. Ik heb daar heel v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke website/winkel met ruime keuze! Een bestelling geplaatst als verassing voor iemand, ik kreeg geen bevestigingsmail en heb daarom contact opgenomen. Ik kreeg bijna al direct een antwoord terug da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Balões
  2. Loja de Souvenirs
  3. Loja de artigos para festas

Ballonbox.nl levert helium gevulde ballonnen inclusief kaart met persoonlijk bericht en eventueel kadootjes in een luxe box. Verras iemand op afstand met een mooie ballonbox. Ballonnen zweven langer dan een bosje bloemen fleurig in een vaasje staat.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

71 avaliações

Respondeu a 82% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Leuke gevarieerd assortiment

Leuke gevarieerd assortiment. En heel belangrijk; op tijd geleverd. Heel fijn dat een verjaardagscadeau, en sowieso ieder cadeau, op tijd geleverd wordt.

26 de julho de 2025

Beste Astrid,

Dank u wel voor deze mooie review.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

als ik 0 sterren kon geven had ik dat…

als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan! waardeloos bedrijf die niet doet wat ze moeten doen, bestellingen worden niet geleverd, telefoon nemen ze niet op. Op je mails krijg je last
reactie met onjuiste gegevens .
dag verrassing voor mijn zoon en schoondochter !

31 de julho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste, Vervelend als een box niet bij de juiste persoon wordt afgeleverd. In een flat worden de boxen vaker aangenomen door medebewoners. We hebben u voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van uw pakket.

Ballon nieuw

Wij kregen een ballon ter ere van ons 50 jarig huwelijk 3 dagen erna was ballon aan t leeg lopen heb een foto met bericht gestuurd en kreeg vriendelijk te horen dat wij een nieuwe ballon kregen inmiddels is de nieuwe ballon geleverd en er zat als excuus een leuk cadeautje bij super geweldig opgelost chapeau voor ballonbox.nl.

9 de julho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Marianne, Dank voor de review. Hieruit blijkt dat contact opnemen met de klantenservice meer oplost dan 1 slechte review. ;-)

Wat een slechte ervaring

Wat een slechte ervaring! Ballonnen besteld voor een feestje op 6 juli, levering zou op 5 juli plaatsvinden! Het is helemaal niet geleverd tot op de dag van vandaag (8 juli) nog niet! Moest op het laatste moment improviseren met de nodige stress uiteraard!! Nooit meer zal ik daar iets bestellen!

8 de julho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Anna, deze review heeft geen betrekking op ons noch op onze producten. Wij hebben geen babyshower ballonnen. Graag review verwijderen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf!

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ballon Hangt nog geen 1 dag in de lucht.

Word ook geen oplossing geboden. Spijt dat ik niet eerst al de slechte reviews had gelezen.

Vermijd dit bedrijf!

2 de julho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Patricia, dank voor uw review. Vervelend als er iets mis is met een ballon. Ik kan me niet terugvinden dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Wij bieden ALTIJD een oplossing aan. Wij herkennen ons dus niet in uw review.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ballon bleef niet goed omhoog

Ballon bleef niet goed omhoog, was onvoldoende opgeblazen. En werd geleverd in een super grote doos die precies al half geopend was.

20 de junho de 2025

Beste Wim,
Dank voor de review. Om de inhoud te beschermen kiezen wij voor deze grote doos. Helaas heeft de doos tijdens transport schade opgelopen, excuses daarvoor.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ballon kwam een dag te laat aan

Ballon kwam een dag te laat aan. Gls is een waardeloze koeriersdienst. Geven via track and trace vooraf onjuiste info.

18 de junho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Joke, Dank voor uw review. Wij kunnen niet garanderen dat ballonnen op de juiste dag worden afgeleverd, dus doen we dat ook niet. Wij streven hier wel naar en 98% komt ook op tijd aan. Excuses voor de vertraging.

Wees gewaarschuwd!

Gister een helium ballon ontvangen als cadeau. Maar deze kwam geen cm de lucht in.

Uiteraard direct contract opgenomen en kreeg de eigenaar aan de telefoon. Hij reageerde gelijk aanvallend en geïrriteerd. Eindstand werd mij gezegd je zoekt het maar uit met je ballon en hij hing op.

Zo te zien zijn wij niet de enigste gedupeerde van dit extreem slechte bedrijf.

Sneu als je zo je centjes wilt verdienen.

16 de junho de 2025

Resposta da Ballonbox

Deze Lisa heeft geen contact gehad met de eigenaar. Heeft ook geen ballon bij ons besteld.

Goedkope troep!

Ballon gekregen voor mijn zoon eerste verjaardag. Was gelijk lek geleverd. Er zou direct een nieuwe geleverd worden deze kwam een week later. Deze heeft precies 1 dag in de lucht gehangen en lag toen al weer op de grond.

Contact gehad met de eigenaar en die doet niks. Geeft een reactie als vervelend voor je.

Wees alsjeblieft gewaarschuwd en koop hier niks! Is gewoon alleen maar troep!

Update: Je kan nu zelf ook zien hoe er gereageerd word. Word geen oplossing geboden en gelogen. Er zou de volgend dag een nieuwe ballon geleverd worden. Deze afspraak werd niet na gekomen, ik heb toen om mijn geld terug gevraagd. Blijkbaar is dat een dreigement. Overige reviews kan ik niks aan doen. Het is duidelijk dat meer mensen last hebben van de extreem slechte kwaliteit en onkunde van deze eigenaar.

4 de junho de 2025

Resposta da Ballonbox

Hallo Glenn, Dank voor de review. Altijd vervelend als een ballon tijdens transport schade oploopt. Wij sturen dan meteen een nieuwe ballon. Dat deze dan niet op zaterdag maar op maandag geleverd wordt is teleurstellend. Met dreigementen gaan wij resoluut om, Daar zijn we niet van gediend. Om vervolgens, ook onder andere namen, trustpilot te spammen is te triest

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd
Goed verpakt
Mooie ballon

7 de junho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste, Dank u wel dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten. Wij zijn er blij mee.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De ballonbox geen mooie box…

De ballonbox is niet echt een mooie box om cadeau te geven. En daarbij was de doos kapot en beschadigd. Dus uiteindelijk de ballon los gegeven, zonder doos erom heen. Was een teleurstelling, helaas

7 de junho de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Daan, dank voor je review. De doos staat afgebeeld op de site dus dat kon toch niet echt een verrassing zijn. Beschadigingen tijdens transport kunnen wij helaas niet uitsluiten.

Schandalig

Ik heb nog nooit te maken gehad met zo’n slecht bedrijf!

- Te laat geleverd
- Lekke ballon geleverd
- Geen oplossing geboden

Zo te zien ben ik niet de enigste gedupeerde! Leer van mijn fout en koop hier niet!

11 de junho de 2025

Koop hier niks!

Extreem slechte kwaliteit. Ballonnen worden lek geleverd en er word door de eigenaar geen oplossing geboden.

Wees gewaarschuwd en koop je ballon ergens anders!

5 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie verrassing voor 25-jarig huwelijksjubileum!

Voor vrienden die 25 jaar getrouwd waren, bestelde ik een ballonbox als verrassing. Ze filmden het moment dat ze de doos openden – zo leuk om terug te zien! De verrassing was duidelijk geslaagd: ze waren enorm enthousiast toen de ballon tevoorschijn kwam. Wat ik zelf ook fijn vond, was dat de ballon er precies uitzag zoals ik hem besteld had. Echt een topservice en een originele manier om iemand te verrassen!

24 de maio de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Jolanda, kijk hier doen wij het voor, de unieke momenten. Fijn dat u dat met ons heeft willen delen.

Fijne site !

Fijne site , ik had een aanpassing nodig in mijn bestelling en een vraag , hier werd gelijk op geageerd
De ballon was een succes en de chocoladereep die ik erbij had besteld was volgens mij vader van goede kwaliteit. En ook nog een leuke prijs vergeleken met de andere sites . De bestelling kwam ook nog met een extra cadeautje. Van deze site word je blij ga hem zeker vaker gebruiken !

7 de maio de 2025

Leuke producten en SUPER service

Leuke producten en SUPER service! Op het laatste moment werd de geadresseerde uit het ziekenhuis ontslagen waar het naartoe zou worden gestuurd. Het pakje lag al klaar voor verzending. Ik werd super aardig geholpen aan de telefoon en NATUURLIJK kon het adres nog worden aangepast!

30 de janeiro de 2025

Beste Carla,

Dank u wel voor deze mooie review. Wij zijn blij dat onze klantenservice adequaat heeft gereageerd. We hopen dat de ontvanger blij verrast was.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwam hier terecht omdat het super veel…

Kwam hier terecht omdat het super veel keuze heeft. Snelle levering ook gelukkig, super blij mee

9 de janeiro de 2025

Beste Eva,
Fijn dat ons assortiment in de smaak valt.
Ook mooi dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Dank voor de 5 sterren review

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als cadeau een ballonbox gekregen

Als cadeau een ballonbox gekregen. Superblij mee, was verrast, vooral omdat ik de doos open deed en de ballon er gelijk mooi uit vloog.

Mocht ik zelf eens een cadeau willen sturen naar een vriend/vriendin zal ik zeker voor ballonbox kiezen!

2 de janeiro de 2025

Resposta da Ballonbox

Beste Sven, Fijn dat u de tijd heeft genomen een review te schrijven. Dan ook nog 5 sterren, super bedankt

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede service,gls bezorgdienst minder

Werd gebeld door een vriendelijke mevrouw dat mijn kaartje op was en of er een ander kaartje op mocht.
Had de ballon voor vrijdag 6-12 besteld, gls zei dat hij eerst maandag 9-12 kwam, toen stond er dinsdag 10-12 en uiteindelijk werd hij toch maandag bezorgd....

12 de dezembro de 2024

Beste Marion,

Dank voor de review. Altijd lastig wie de laatste kaart krijgt, zit soms een klein verschil in de voorraad. Fijn dat we dat konden oplossen. Hadden we een berichtje gehad over de (te) late levering van GLS dan hadden we nog kunnen regelen dat de ballon op zaterdag geleverd zou worden. Levertijden va GLS kunnen real-time aangepast worden.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.