Ballon Express Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ballon was echt de volgende dag niet geleverd. Zelf twee dagen ernaar . Zou ook eens kijken met welke bezorger ik deze pakketten meegeef. Dan zit het ook nogeens een in goedkope bruine doos en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Was te laat met bestellen. BE bood toen aan om prioriteit te geven aan mijn zending. Kwam alles toch nog op tijd binnen! Paar prachtige ballonnen kunnen meenemen naar een diploma-uitreiking, de gedipl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Balões

Het grootste assortiment helium ballonnen. Het leukste cadeau om te geven! Op werkdagen voor 16:00 = de volgende dag in huis.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

235 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

beschadigd geleverd

Heel slecht. Paar ballonnen waren al beschadigd toen ik ze uit de doos haalde. Hoe kan dat nou? Jullie hebben een taak, is het zo makkelijk om het goed te doen? En betaal je ontzettend veel geld voor..

27 de fevereiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Wat vervelend dat de ballonnen lek zijn ontvangen. Zou je ons een mail met je order nummer (en een foto) kunnen mailen naar bib@ballonexpress.nl? Wij lossen het graag voor je op!

Top!

Ik heb voor de 3e keer ballonnen besteld voor ons dochtertje. Elke keer is top!
Top kwaliteit! Top service!

3 de fevereiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Heel erg bedankt voor deze mooie positieve review! Heel veel plezier gewenst met de ballon en tot de volgende bestelling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De balonnen waren gewoon bijna leeg en…

De balonnen waren gewoon bijna leeg en niet goed. Viel erg tegen

Op 17 feb reactie gestuurd ben benieuwd. Hoe dit wordt opgepakt.

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Hallo, zou je alsjeblieft deze klacht met order nummer willen mailen naar bib@ballonexpress.nl ? Wij lossen het namelijk altijd voor je op!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een deel van de ballon was helaas lek bij ontvangst, werd keurig opgelost, volgende dag al een nieuwe, heel fijn! Top opgelost

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Bedankt voor de positieve review en veel plezier gewenst met de ballon!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had gevraagd om het adres te…

Ik had gevraagd om het adres te veranderen voor de aflevering.
Is niet gebeurd.
De bezorger zegt dat hij geweest is maar dat is dus ook niet waar.
Sorry maar hier wordt ik niet blij van
Gr els

22 de janeiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Hallo, excuses dat dit intern niet aangepast is. Zou je een email hier over willen sturen naar bib@ballonexpress.nl? Dan zoeken wij nog een passende oplossing! Alvast bedankt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas is de ballon niet correct bezorgd

Helaas is de ballon niet correct bezorgd. De ballon was buiten op de kliko geplaatst terwijl de bewoners gewoon thuis waren. Hier kwamen wij achter nadat ik jullie gebeld had dus jullie hebben mij goed geholpen maar ik ben niet tevreden over de koeriersdienst.

25 de janeiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Bedankt voor de reactie, wij hebben dit opgenomen met de koeriersdienst en zij hebben belooft hier mee aan de slag te gaan!

Motorballon

Ballonkleur die ik eigelijk wilde was niet op voorraad. Maar een dag van te voren bleek dat die juist wel op voorraad was. Ik ben netjes benaderd en gaven zelfs een alternatief voor als ik de andere kleur niet wilde. Ballon werd netjes binnen de geplande tijd bezorgd.
Een minpuntje......de motorballon oogt kleiner dan afgebeeld op de website. Best aan de prijs dus.

Ik ben heel netjes gecompenseerd door ballonexpress.
Ballon bleek een lekje te hebben.....is overmacht...maar netjes afgehandeld.
Super service...ook als het niet naar wens gaat of is .....zeker een aanrader.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Hallo, bedankt voor de review! Wat betreft de motorballon, jammer dat deze toch tegenvalt! De afmetingen worden altijd erbij gemeld bij de ballonnen namelijk. Zou je ons even kunnen mailen naar bib@ballonexpress.nl? Alvast bedankt!

No balloons turned up :-(

No balloons turned up :-(

What else to say. I ordered 2 days before needed, deliver was paid for etc.

The support was understanding but just said nothing they could do. No refund yet either. I wouldn't use them again.

8 de janeiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Hello, I got confirmation from the courier that the balloons are delivered. Can you please email again if this isn't case? Thanks!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastische ballonen met dubbele verzendkosten

Ik vind het fantastische service en op tijd bezorgd. Prachtige belonen dat heel lang hangen. Enige wat ik niet snap waarom voor elke ballon de bezorgkosten moeten betaald worden als onze alle belonen in 1 doos werden verzend. Heel slechte minpunt

9 de janeiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Hallo, dat is inderdaad niet de bedoeling. Zou je ons willen mailen naar bib@ballonexpress.nl? Dan lossen we dit voor je op!

een dikke 10

duidelijke info van track en trace en netjes op tijd bezorgd daar kunnen andere 🎈bezorgers een voorbeeld aan nemen.

7 de janeiro de 2024

Resposta da Ballon Express

Dankjewel voor deze hele mooie review!

Zeer fijne klantenservice

De ballon die wij gekozen hadden was op dat moment helaas niet meer op voorraad. We mochten iets anders kiezen zelf voor een wat hoger bedrag. De ballon was helaas na een half uur uit de doos al kapot geklapt, dit door het temperatuursverschil werd uitgelegd. Wij kregen de volgende dag een nieuwe ballon met een kleingheidje erbij voor de kleine man die verdrietig was dat zijn ballon was geklapt. Zeer fijne en goede klantenservice! De nieuwe ballon zweeft nog steeds en we zijn inmiddels een week verder!

8 de dezembro de 2023

Resposta da Ballon Express

Super bedankt voor je hele mooie review en blij dat we het op deze manier hebben kunnen oplossen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en ondanks dat we ze voor…

Snel geleverd en ondanks dat we ze voor de zekerheid wat vroeg bestelden zaten ze na 4 dagen nog keurig gevuld in de dozen

30 de novembro de 2023

Resposta da Ballon Express

Super bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier gewenst met de ballonnen!