Super nemt at bestille og uden…
Super nemt at bestille og uden problemer :)
Og dejlig lækker dyne, som jeg er rigtig glad for at have foræret mig selv i fødselsdagsgave.
Hos BambooLife tilbyder vi bæredygtige bambussengetekstiler, herunder sengetøj, dyner og lagner. Vores bambusprodukter er temperaturregulerende, antibakterielle og utroligt bløde. Vi er et lille hold af dedikerede medarbejdere, som altid forsøger at yde den bedst mulige kundeservice. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage.
Silkeborgvej 901, 8220, Brabrand, Dinamarca
Super nemt at bestille og uden problemer :)
Det er det lækreste sengetøj. Jeg skal uden tvivl skifte al mit sengetøj ud med bambus 😍
Bedste sengetøj jeg har prøvet. Blødt og lækkert og holder hvad det lover mht temperatur regulering. Mht farverne så er det ofte svært at bedømme nuancer ud fra billeder på nettet, men i dette tilfælde var de lige som jeg forventede. Hurtig levering - alt var helt i top.
Jeg er overrasket over den meget lækre kvalitet af det sengetøj jeg har købt. Elsker det 😍😍
Når man først har gået med underbukser og strømper fra - er der intet andet der duer.
De er Såå behagelige at have på.
Også dejligt med et firma med gode vare og et firma man kan stole på!
Jeg var lidt skeptisk først, men nu er jeg fuldstændig solgt! Bambussengetøjet har overgået mine forventninger, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det til venner og familie.
Super Lækkert Kvalitet og meget hurtig levering 😁👏🏼
Rigtig lækkert kvalitet på både sengetøjet og dynerne. Hurtig fragt selvom det blev købt på Black Friday
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.