Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hver gang. Servicen er i top, og kvaliteten af produkterne er helt i særklasse. Det er blevet mit faste valg. Jeg køber ikke sengetøj andre steder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det smukkest sengetøj. En super fin forarbejdning og tæt stof uden vævefejl. Med indvendige stropper. Smuk lys lilla farve. Med syet kant. (Plastikposen med de 2 sengesæt til en værdi af knap 10... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købt bambus sengetøj fra Nordic Weaving, og det er by far det bedste sengetøj, jeg har prøvet. Det er virkelig blødt, behageligt og rart at sove i, man kan mærke forskel med det samme. A... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas de Cama
  2. Loja de Roupas
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed som designer og fremstiller produkter i 100% Mulberry silke, bambus, egyptisk bomuld og cashmere. Disse kvaliteter er blandt de mest uovertrufne tekstiler i verden, hvilket gør at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste komfort. På webshopshoppen findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmeretøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder. Fælles for produkterne er, at de er inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med vores mission om at få folk til at købe mindre og bedre. Hos Nordic Weaving designer og producerer vi, i samarbejde med tætte leverandører, selv produkterne på shoppen og vi kan derfor garantere at kvaliteten er i top. Vi bestræber os på altid at levere den ypperste service overfor vores kunder. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste købeoplevelse hele vejen igennem købsprocessen og efter. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os. Vores kontaktoplysninger kan findes nederst på siden.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk oplevelse

Det er blevet mit faste valg. Jeg køber ikke sengetøj andre steder.

22 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er ærgerlig over at farven sand har…

Jeg er ærgerlig over at farven sand har et meget grøn lidt grumset skær.
Langt fra hvad jeg betragter som sandfarvet.Det var langt fra den farve jeg havde regnet med i fht billede!
Jeg kommer ikke til at bruge disse betræk. Tænker det ikke kan betale sig at returnere i fht retur pris.
Kvaliteten er ellers fin.

9 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig besvarelse på e-mail omkring en reklamation af en lynlås på den ene af mine dynebetræk, som var “kørt”af og ikke kunne sættes på igen. Sender mail søndag med billede dokumentation og får besvarelse om mandagen og tirsdag kunne jeg hente et nyt sengesæt. Waouuuu handler 100% her igen og anbefaler Nordic Weaving og alle skulle prøve at sove i deres bambus sengesæt✨

3 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og løsningsorienteret service

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nordic Weaving indtil videre.

Jeg kontaktede dem, fordi jeg oplevede, at min dyne Hubertus bevægede sig meget rundt i dynebetrækket. Vi havde en god og konstruktiv dialog frem og tilbage, hvor vi forsøgte at finde ud af, om det kunne skyldes, at jeg brugte bomuldssatin.

De var imødekommende, tog min henvendelse seriøst og tilbød mig en rabatkode, så jeg kunne prøve et af deres egne sengesæt i egyptisk bomuld for at se, om det løser problemet.

Jeg har endnu ikke modtaget sengesættet, så jeg kan ikke udtale mig om selve produktet endnu – men kundeservicen har været hurtig, hjælpsom og løsningsorienteret hele vejen igennem.

Jeg giver 4 stjerner, da jeg endnu ikke har modtaget sengesættet og derfor ikke kan vurdere det samlede resultat endnu.

Jeg opdaterer gerne anmeldelsen, når jeg har testet sengesættet.i

Opdatering:

Jeg har nu testet sengesættet i egyptisk bomuld, og jeg må desværre indrømme, at det ikke har løst problemet. Jeg oplever stadig (hvis ikke værre) at dynen rykker sig rundt indeni, og betrækket føles lidt “slattent”. Når jeg trækker i dynen, er det ofte betrækket, der flytter sig i stedet, hvilket påvirker komforten.

Derfor lander jeg samlet på 4 stjerner – primært på grund af en rigtig god kundeservice, selvom produktet ikke helt lever op til mine forventninger.

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter, allergivenlige - og hurtig levering

Jeg har købt en silke rullemadras og egyptisk bomuld sengetøj. Begge er fantastiske produkter!
Jeg er meget tilfreds med både kvaliteten og farverne på sengetøjet - og det er nemt at stryge. Det føles behageligt på kroppen - hvilke også er vigtig for mig, da jeg er ret allergisk.
Hurtig levering til pakkeshop. Pakken var klar til afhentning dagen efter jeg bestilte on-line.
Jeg køber her igen!

26 de janeiro de 2026

Bambuskvalitet i top

Bambuskvalitet i top. Let at komme i kontakt med medarbejder. God kundeservice og opfølgning. Hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.

2 de fevereiro de 2026

Det smukkest sengetøj

Det smukkest sengetøj.

(Plastikposen med de 2 sengesæt til en værdi af knap 1000,- blev leveret med hul/slidt hjørne, som en håndteringsskade fra fragtfirmaet. Heldigvis var sengetøjet pakket fint ind i en stofpose, så det var kun denne der var beskadiget. Måske skal firmaet overveje at sende deres vare i papkasser og undgå plastik! Og måske være endnu mere miljøvenligt og sende deres vare i allerede benyttede kasser. Alle taler om at passe på vores klima. Så min anbefaling er hermed givet videre.
Stofposen er repareret og kan nu bruges til frugtpose og kimsleg med børnebørnene.)

2 de fevereiro de 2026

Bedste kvalitet! Top service

Approved af både mig og min bedre halvdel!

Kvaliteten er høj, og det holder sig lækkert nat efter nat.

Leveringen var både hurtig og bekvem. Jeg kan klart anbefale Nordic Weaving, hvis man vil have danmarks bedste kvalitetssengetøj. Næste punkt på ønskelisten må være noget fra deres lækre Cashmere kollektion.

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dårlige sygninger

[tilføjet 22. januar]
Jeg er blevet kontaktet af Signe fra Nordic Weavings kundeservice og har haft en konstruktiv samtale med dem. Derfor er anmeldelsen rettet til 3 i stedet for 2 stjerner.

Jeg har købt et sengesæt i bambus bomuld samt et lagen i samme materiale.

Vi fik det ene sengesæt i gave og jeg har selv købt resten online. De to sengesæt er ikke lavet af det samme materiale, på trods af at det er samme model, samme farve og samme størrelse.

Materialet er super blødt og behageligt at sove med. Men, kvaliteten af sygningerne er for ringe i forhold til prisen. Efter en enkelt vask på 30 grader og lufttørring (som anbefalet), er mange af sygningerne ved at gå fra hinanden.

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækker kvalitet og rigtig god…

Super lækker kvalitet og rigtig god kundeservice! Jeg modtog desværre en forkert størrelse og ringede til kundeservice omkring kl. 20, hvor telefonen stadig blev taget. Jeg fik tilsendt den rigtige størrelse dagen efter samt returneret den forkerte uden at skulle betale forsendelsen.

Kæmpe anbefaling herfra 👍🏻

7 de janeiro de 2026

Lækkert 😍

Virkeligt lækkert og blødt sengetøj. Kommer helt sikkert købe flere set 😍

6 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais