Opnieuw een zeer goede ervaring met bandenthuis.nl 👍🏼 De communicatie vanuit de planning laat aan duidelijkheid niets te wensen over en er wordt uitstekend meegedacht met de klant om tot prakti... Ver mais
Wat een fantastische service. Laat in de middag twee nieuwe banden besteld voor mijn auto. Anderhalve dag later werden ze vakkundig onder mijn mercedes EQA gemonteerd. Dit werd gedaan op een door mij... Ver mais
Na het monteren van all Seasons bleef het bandenspanning lampje branden en ik kon hem niet resetten. Na telefonisch contact en een nieuwe afspraak kwam de monteur Rudy weer langs en heeft het lampj... Ver mais
Maandag 31 augustus 2026 banden besteld, website duidelijk en bestelproces makkelijk te doorlopen, met montage aan huis. Vandaag 4 september 2026 kwam Paul Vos namens Bandenthuis.nl mijn nieuw... Ver mais
Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Rudi heeft weer super geholpen weer erg tevreden om de geleverde service
Tot de volgende keer

Resposta da Bandenthuis
Op 22 november werd door bandenthuis 73 Euro te veel afgeschreven bij de betaling van de bandenwissel. De firma gaf de fout toe zei dit bedrag terug te storten. Inmiddels meermaals contact gehad. Men beloofde dat het zou worden gestort op 5 december, toen 13 december..... Nog geen euro van mijn geld teruggezien. Wees gewaarschuwd.

Resposta da Bandenthuis
Bandenthuis vervangt al 6 jaar onze winterbanden voor zomerbanden en omgekeerd dus we zijn een tevreden klant.
De communicatie is goed, korte lijnen en een vast aanspreekpunt (Paul). We worden tijdig geïnformeerd over de wisselmomenten en als er nieuwe auto's bijkomen dan nemen zij zelf contact op met de leasemaatschappij en handelen het verder af.
Door Bandenthuis zijn onze consultants altijd met de juiste banden veilig onderweg naar klanten, en dat geeft een goed gevoel.
Tot slot een pluim voor vaste monteur Rudy die altijd met een glimlach vakwerk op ons parkeerterrein verricht. Dank daarvoor!
Groet,
Ingeborg

Resposta da Bandenthuis
Supersnel en fijn geholpen! Op zaterdag had ik contact gezocht en zondagochtend had ik mijn offerte al gekregen. Ik had nog een vraag en ik heb maandag gebeld en werd ik vriendelijk geholpen en dinsdagmiddag kon ik al een afspraak maken. Verassend snel! De monteur was vriendelijk en behulpzaam. Dit was de tweede keer dat ik geholpen ben door bandenthuis. Ik kan niet anders zeggen top service

Resposta da Bandenthuis
Aan de voorkant lijkt alles goed geregeld, totdat je je banden wilt wisselen.
Zelf een dag vooraf moeten bellen voor het tijdstip van mijn bandenwissel. Op de dag zelf werd ik gebeld dat het tijdstip toch 2 uur later is. Op de locatie aangekomen geen monteur te bekennen en was de manager van de opslag ook niet op de hoogte van te tijd waarop de monteur zou komen. Bandenthuis nam de telefoon niet op. Monteur kwam anderhalf uur later dan gepland aan. Heb mijn wielen in de auto geladen en ben vertrokken zonder wissel. Ik ga op zoek naar een professionele partij en adviseer iedereen die overweegt hier klant te worden hetzelfde te doen.
In de reactie hieronder geven ze aan ruim van tevoren geïnformeerd te hebben: ik moest zelf bellen om de tijd op te vragen, en werd twee uur voor mijn afspraak gebeld dat die 2 uur later werd. Waarop ze dus 1,5 uur te laat waren zonder communicatie en geen gehoor toen ik belde.

Resposta da Bandenthuis
De banden van mijn Suzuki Alto laat ik ieder half jaar wisselen bij Bandenthuis. Het handige is dat als ik zelf aan het werk ben, ze naar mijn aangegeven locatie kunnen komen zodat ik niet zelf tijd vrij hoef te maken. Zeer tevreden!

Resposta da Bandenthuis
Erg goed geholpen door banden thuis. Komen de afspraken na die ze maken. Top bedrijf. Zeker een aanrader voor andere.

Resposta da Bandenthuis
De eerste keer dat ik voor mijn auto de banden thuis heb vervangen. Tot nu toe ging ik naar de garage. Super goede ervaring. Woensdagavond een goede offerte ontvangen op mijn aanvraag, donderdag even gebeld en goed advies gekregen, en vrijdag kwam de monteur van Bandenthuis mijn nieuwe banden monteren. Al met al van begin tot eind zeer correct en goed geholpen. Aanrader!

Resposta da Bandenthuis
Vandaag perfect geholpen door Banden Thuis. Keurig op tijd aanwezig en de wissel van zomer- naar winterbanden snel en vakkundig uitgevoerd. Alles netjes gedaan, zonder gedoe. Erg vriendelijke medewerker die duidelijk verstand van zaken heeft. Absoluut een aanrader

Resposta da Bandenthuis
Hele fijne service zeg, banden gewisseld met uitlijnen voor de deur van kantoor. Sleutels werden weer netjes naar mij toegebracht na afloop. Monteur genaamd Furkan, erg bedankt!

Resposta da Bandenthuis
Woensdag contact opgenomen voor een wissel naar winterbanden en afgelopen vrijdag door Furkan op de afgesproken tijd en professioneel de banden gewisseld. Top service en topvent die Furkan.

Resposta da Bandenthuis
Keurig op afspraak en aardige kerel. Mn zoontje houdt van techniek dus de monteur heeft even wat uitleg gegeven over t balanceren.
Ik heb de nodige ervaringen gelezen over slechte communicatie, lijkt erop dat dat inmiddels achter de rug is. Even gekletst met de monteur en er ging het nodige fout in het verleden vanwege een nieuw afsprakensysteem, dat is inmiddels dus opgelost.
Ideaal, niet 3 uur wachten op locatie maar gewoon thuis op de oprit word de boel snel en profi geregeld. Ze mogen zeker weer komen!

Resposta da Bandenthuis
Vandaag mijn eerste ervaring met bandenthuis. Was een zeer goede ervaring, zeer goede monteur, alle werkzaamheden werden uitgevoerd. En zeer gemakkelijk om aan huis deze service te hebben. Banden wissel, wielen wissel, afvoer oude banden. Volgende stap zal ook zijn aanschaf banden, dan heb je alles in één.

Resposta da Bandenthuis
Erg goed advies gehad voor het aanschaffen van nieuwe zomerbanden. De bandenwissel ging ook erg soepel bij mij op kantoor. Ik zou het iedereen willen aanraden die efficiënt zijn wissel en opslag wil regelen.

Resposta da Bandenthuis
De service van start tot finish ben ik erg over te spreken, de expertise van de heer aan de telefoon over welke banden er het beste passen onder mijn auto mbt kilometers en rijstijl, tot de service en expertise van de monteur die de banden op locatie bij mijn werk heeft gewisseld. Ze weten waar ze over spreken en dat verdient voor mij een 5 sterren review, ga zo door en tot de volgende wissel!

Resposta da Bandenthuis
Ik was nog wel zo enthousiast over het concept van thuis banden vervangen en de monteur heeft ook prima zijn werk gedaan. Toch zal ik geen gebruik meer maken van dit bedrijf. Na eerdere ervaringen elders waarbij achteraf extra kosten in rekening werden gebracht, heb ik duidelijk en expliciet gevraagd naar de kosten bij bandenthuis, o.a. rekening houdend met run flat banden. Ik ontving een offerte met een vast bedrag. Vervolgens worden achteraf toch extra kosten berekend voor ventielen en een meerprijs voor achteraf betalen. Vooral dat laatste irriteert me. Had de monteur een pinautomaat meegegeven (daar rekenden wij ook op), dan was het direct betaald. Op mijn mail hierover is niet gereageerd, op de uitblijvende betaling volgde wel een telefoontje. Rekening is zojuist voldaan maar ik ben weer klant af.

Resposta da Bandenthuis
Een afspraak maken ging erg makkelijk. De monteur was erg vriendelijk, professioneel en vakkundig. Mijn banden waren in zeer korte tijd geplaatst. Ik ben zeer tevreden met deze service.

Resposta da Bandenthuis
Ik heb gister banden besteld en ik kon die morgen ophalen in Amsterdam West. Ik heb geen bevestiging gehad van de bestelling geen mail ontvangen helemaal niks. Ik weet niet eens waar ik moet wezen. Wel al betaald.

Aangepaste review.
Verschil na contact opgelost.
Nou ja opgelost.
Ik heb geld van de wissel terug gekregen maar moest wel de garage betalen door hun fout, was even iets duurder.
Ik werd gebeld met de vraag mijn review aan te passen omdat het opgelost was, was anders slecht voor de zaak. Later werd ik weer gebeld, ik had mijn review nog niet aangepast., daar hebben ze wel tijd voor schijnbaar. Echt hé, maar gedaan hoewel ik er veel spijt van heb.
Lees aub goed waar je aan begint, lees de smoesjes van personeel tekort en ziekte, gebruiken ze al een half jaar.
Zeer slechte service en uitvoering. Bijna niet te bereiken of ze moeten dus iets van jou willen.
Ik heb mijn review zoals ze wilden aangepast, maar of ze er blij mee zijn???