Bandenthuis Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opnieuw een zeer goede ervaring met bandenthuis.nl 👍🏼 De communicatie vanuit de planning laat aan duidelijkheid niets te wensen over en er wordt uitstekend meegedacht met de klant om tot prakti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fantastische service. Laat in de middag twee nieuwe banden besteld voor mijn auto. Anderhalve dag later werden ze vakkundig onder mijn mercedes EQA gemonteerd. Dit werd gedaan op een door mij... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na het monteren van all Seasons bleef het bandenspanning lampje branden en ik kon hem niet resetten. Na telefonisch contact en een nieuwe afspraak kwam de monteur Rudy weer langs en heeft het lampj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maandag 31 augustus 2026 banden besteld, website duidelijk en bestelproces makkelijk te doorlopen, met montage aan huis. Vandaag 4 september 2026 kwam Paul Vos namens Bandenthuis.nl mijn nieuw... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

213 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

78 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Planning & service dramatisch

Vanwege afspraken met de lease maatschappij verzorgt bandenthuis altijd de bandenwissel. Zelden een bedrijf meegemaakt waar de communicatie en service (planning) zo te wensen overlaat. Al 2 jaar nu. Op de afgesproken dag, komt bandenthuis gewoon niet opdagen, mails worden niet beantwoord en telefoontjes.. steeds hoor je: 'er is nog 1 wachtende voor u'.. en na 15 minuten wordt vervolgens steeds de verbinding verbroken. Is zo ingesteld, bandenthuis wil gewoon niet bereikbaar zijn voor klanten. De monteurs op locatie verrichten altijd goed werk, vandaar nog die ene ster. Maar als ik eigenaar zou zijn van dit bedrijf zou ik me werkelijk dood schamen.

11 de outubro de 2023

Afspraak niet nakomen

Afspraak niet nakomen. Band niet goed uitgebalanceerd. Loodje dat tegen de remklauw aanloopt. Opnieuw uitgebalanceerd nog niet goed, weer loodje tegen remklauw, en nog steeds trillend stuur bij 110 km p/u. Zijn niet bereikbaar!! Kortom waardeloos bedrijf!!

24 de agosto de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed werk en probleem snel opgelost

Ik had een afspraak staan voor bandenwisseling op locatie tussen 9.15 en 9.45. Een uur later was er nog steeds niemand, dus heb ik contact gezocht met de klantenservice. Zij hebben dit heel snel opgelost door contact op te nemen met de monteur en mij een indicatie te geven hoelaat de monteur zou komen. In de middag werd ik vervolgens gebeld door de monteur dat die onderweg was en met 20 min er zou zijn. Dat vond ik wel fijn. En de monteur heeft netjes een nieuwe band erop gezet, dus ik kan weer de weg op. Ondanks al die negatieve recensies hier wil ik zeggen dat ik wel tevreden ben ondanks dat de monteur niet op afgesproken tijd kwam.

2 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kromme velg, velgen schade en defecte banden

Op 25-08-23 was de eerste wissel geweest en gelijk daarna in de auto gereden. Het leek wel alsof mijn auto was ingeruild voor een schade auto. De wissel had beschadigde velgen, een kromme velg, ongebalanceerde banden en een trillende + loeiende auto achter gelaten. Er werd vervolgens aangegeven vanuit het hoofdkantoor dat dit aan mijn auto lag, terwijl dit een gloednieuwe Tesla is net paar weken uit de fabriek.

Na veel gedoe zijn mijn oude banden door bandenthuis teruggeplaatst en is het loeien opgelost, maar zat ik nog steeds met beschadigde velgen, een kromme velg en een trillende auto. Ik heb dit bij 2 andere partijen moeten herstellen totdat de auto weer stil was zoals voorheen. Nogmaals, dit is een gloednieuwe auto die voorheen muisstil was! Ik was er een maand lang dagelijks mee bezig…

Alles heb ik uitgebreid gedeeld met bandenthuis, maar tot heden is er niks met alle schades gedaan. Daarnaast komt het volgens hen nooit voor dat banden defect zijn en zouden ze dit onderzoeken. Uiteindelijk zijn ze nergens op terug gekomen en reageren ze nergens op. Dit zegt natuurlijk genoeg.

Ik zou BandenThuis niet aanbevelen. Als zij zoveel schade kunnen brengen aan een gloednieuwe auto en ook nog eens defecte banden leveren, dan voel je je hier niet veilig bij. Daarnaast heb ik best wat betaald om notabene een gloednieuwe auto te herstellen! Fouten kunnen we allemaal maken, maar kom dan de klant tegemoet met een schadevergoeding, maar zelfs dat is niet mogelijk.

Update 21-02-25:
Inmiddels 1,5 jaar verder en geen schadevergoeding gezien voor mijn nieuwe auto die beschadigde velgen, een kromme velg en ongebalanceerde banden destijds had gekregen na een wissel. Niet in zee gaan met dit bedrijf.

1 de setembro de 2023

Onprofessioneel

Onprofessioneel
Het ging alles mis .
We zijn zo boos op deze bedrijf
Betaald voor het vervangen van banden , ze hebben het werk niet kunnen uitvoeren en ze geven onze geld niet terug
Pas op
Mensen die goede review schrijven , zijn volgens mij de werknemers van deze bedrijf .

14 de julho de 2023

Beste heer Roberto,

Bedankt voor uw review.

Bij BandenThuis staat een positieve klantervaring hoog in het vaandel. Graag komen wij met u in contact met u waarom u minder positief over onze dienstverlening.

Ziet u de mogelijk om uw ervaring te sturen naar via info@bandenthuis.nl.

We kijken graag samen met u naar een oplossing.
In afwachten van uw bericht.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stipt op tijd, netjes en goed

Zojuist stipt op de aangegeven tijd vier nieuwe banden geplaatst. Ik ben bij de werkzaamheden gebleven vanwege flink wat negatieve reacties. Alle werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Ik ben helemaal tevreden. Vier nieuwe banden plaatsen kost een uur aan tijd. Meer tijd krijgen ze in de planning niet. Wanneer het dan bij een klant in de route tegen zit komen ze natuurlijk in tijdnood. Soms zijn ze twee uur kwijt door vastzittende moeren. Heb daar begrip voor en gun ze de tijd. Lees ook vooraf hun verzoek slotbouten klaar te leggen en een meter ruimte rond de auto te hebben want die ruimte hebben ze echt nodig. Roberto, ik ben geen medewerker van het bedrijf. Wellicht maakt het uit welke monteur je treft. Die van mij kwam vanuit Zwolle. Ze werken in rayons.

19 de julho de 2023

Beste Albert,

Bedankt voor deze mooie review en complimenten!

Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met de service van BandenThuis!.

Ik wens u namens Bandenthuis veilige kilometers toe.
Graag tot ziens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geheel volgens afspraak werkzaamheden…

Geheel volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd.
Alles professioneel gedaan, monteren, balanceren, tmps ventielen vervangen en inregelen. Op zaterdag , al was de monteur niet blij dat hij op zaterdag moest werken....

15 de julho de 2023

Beste Ronald,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de service van BandenThuis.

Ik wens u namens BandenThuis veilige kilometers toe.
Graag tot ziens!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op voor deze bedrijf

Pas op voor deze bedrijf , ze zijn oplichters

Monteur was zeer onprofessioneel en had geen slotbouten bij zich
Hij heeft onze slotbouten geleend en meegenomen
Velgen zijn beschadigd en Ventiel kapot gemaakt
Meer dan 20 keer gebeld , e-mail verstuurd maar helaas geen reactie
Ik heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld
Schade was meer dan €1500

17 de junho de 2023

Beste Somayeh,

Wat vervelend dat u geen fijne ervaring heeft met BandenThuis.
Ziet u kans om uw review nader toe te lichten via info@bandenthuis.nl?

Wij horen graag van u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama dit bedrijf, niet bellen!

Wat een drama met dit bedrijf, gemaakte afspraken worden telkens verzet en als je dan bevestigd krijgt dat ze komen...komen ze alsnog niet! Vervolgens ontvang je een mail dat de opdracht geheel wordt geannuleerd en dat je het beste een ander kunt zoeken, ze hebben er eigenlijk geen tijd voor of zin in blijkbaar.
Vervolgens 100 keer bellen om je geld terug te krijgen, mailtjes gestuurd...nou het is nu dik 3 maanden verder en ik heb nog geen cent teruggestort gezien. Kortom niet bellen!

3 de julho de 2023

Beste heer/mevrouw Aarnoutse,

Vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent met de gemaakte afspraken met BandenThuis.

Wij komen graag met u in contact om tot een oplossing te komen.
Ziet u de mogelijk om uw review toe te lichten via info@bandenthuis.nl?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik dacht wat te besparen

Ik dacht wat te besparen. Na montage bleek sprake van schudden en vibreren. Twee keer laten na-balanceren. Extra kosten. Geen resultaat. Wat bleek, drie banden waren niet rond!!! Hoogteslag. Conclusie: ik ben besodemieterd en nu begrijp ik de lage prijzen. Ik heb leergeld betaald. O ja, op mailtjes met verzoek om een oplossing komt geen reaktie.

17 de junho de 2023

Hele slechte service

Beloven afspraak voor bandenwissel maar het is nu half juni en nog steeds geen afspraak, al tig keer gebeld. Ik haal mijn banden daar zo snel mogelijk weg. Wat een slechte service!!!

16 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer dat we geen nul sterren kunnen geven

Jammer dat we geen nul sterren kunnen geven. Tot 4x toe afspraak gemaakt voor een bandenwissel thuis. Tot 4x niet op komen dagen. Een historie van 2x velgen beschadigen bij wissel. Ik zou iedereen aanraden met een hele grote boog om deze prutsers heen te lopen.

3 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schade veroorzaken en geen verantwoordelijkheid nemen.

Helaas heeft een monteur tijdens de wisseling voor de winterbanden een wielbout afgebroken en dit niet verteld. Bij het omzetten naar de zomerbanden vertelde deze monteur wat hij tegen was gekomen. Hij vermeldde dit ook bij zijn opmerkingen. Zelf daarna telefonisch een klacht ingediend en men zou daar bij mij op terug komen. Dit gebeurde niet. Inmiddels meerdere keren gebeld, mails gestuurd om in contact te komen maar tot op heden geen enkele respons. Inmiddels ruim 2 maanden verder en ik vrees dat ik nooit meer wat ga horen maar wel door hen een schade post had van 227 euro om een en ander te laten herstellen. Feitelijk verdienen ze geen enkele ster. Ik raad iedereen af zaken met hen te doen!

15 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afspraak 12april 2023 door hun…

Afspraak 12april 2023 door hun afgezegd. Nog steeds wachten op ons geld. Contact is moeilijk en geld terug krijgen nog veel moeilijker.
Tip, hier geen zaken mee doen!

5 de maio de 2023

Een positieve ervaring

Een positieve ervaring, vandaag vier nieuwe banden onder mijn audi laten zetten op locatie. De monteur was er op tijd en was erg vriendelijk. De banden zijjn van week 2, 2023, dus ook prima. Binnen een uur was de wissel en montage van 4 nieuwe zomer banden geregeld. Top.

16 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bandenthuis is onbetrouwbaar en kost heel veel tijd

Nieuwe winterbanden erop ging snel en goed. Deze terug wisselen en naar de opslag en mijn zomerbanden erop zeker niet. Wacht al maanden op de wissel, geld zou terug komen. Daar wacht ik nu al weken op.
Komen telkens afspraken niet na bevestigen ondanks afspraak ook niet. Reageren niet op mail. Nooit gebruiken, onbetrouwbare club en een zooitje daar. Kost heel veel tijd.

16 de maio de 2023

Slecht klantcontact

Na 2 emails en 3x bellen en de afspraak gemaakt te hebben dat ik terug zou worden gebeld is er nog steeds geen contact met mij opgenomen. Elke keer als ik ben krijg ik te horen dat ze personeelstekort hebben en dat het daarom wat langer kan duren. Maar op mijn eerste email op 15 maart heb ik na een maand nog steeds geen reactie, ondanks dat ze in hun automatische email reply beloven binnen 3 dagen contact op te nemen.

11 de maio de 2023