Bar-Mobil.dk ApS Avaliações 121

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse. Vi startede med at undersøge markede da vi planlagde vi skulle giftes og stødte på bar mobil. Havde en del mail korrespondance med kasper som fandt den helt rigti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde booket Bargroup til et firmaarrangement, og det var en virkelig god oplevelse. Vi havde valgt løsningen med 8 forskellige drinks og 2 alkoholfri varianter, så der var noget for enhver smag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg holdt fest for +60 mennesker, selvfølgelig den dag årtiets snestorm rammer Danmark. På trods af det er de to seje bartendere fra Bar-Mobil Carla & Nicoline, kørt hele vejen fra fyn til KBH med e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den kæmpe fornøjelse af Bar-Odense.dk til årets firmafest. Vi havde booket 5 timers FRI BAR incl. glas til 85 personer - og sikke en fest. Bar-Odense.dk var professionelle hele vejen i... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cocktail Bar
  2. Bar
  3. Empresa de Organização de Eventos
  4. Buffet itinerante

Escrito pela empresa

Mobil Cocktail Bar Vores mobil bar løsning er baseret på kundens ønsker, behov og forventninger, som vi finder frem til i fællesskab. Vores service består af en professionel cocktailbar med mulighed for tilvalg fra vores sortiment, så vores gæster får en skræddersyet fest. Serviceminded & professionel mobil bar Det er de små detaljer, som gør forskellen. Med vores mobil bar lader vi intet være op til tilfældighederne, og vi planlægger altid helt ned til mindste detalje. Et uforglemmeligt arrangement er altafgørende for os, og vores drivkraft er, at vores mobil bar skaber fester, der huskes. Vores bartendere er alle dedikerede og top professionelle med fokus på god service og lækre cocktails. Leje af bar – erfaring & entusiasme Siden 2010 har vores mobil bar serviceret hele Danmark med cocktails og god stemning, hvor firmafester og privatfester har været kundegruppen – og med over 2500 arrangementer vil vores erfaring og rådgivning gøre en kæmpe forskel. Vores bartendere er jeres sikre vej til velsmagende cocktails, og de er alle nøje udvalgt for at kunne levere den optimale service og entusiasme.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bar-Mobil leverede varen

Vi havde hyret Bar-Mobil til vores kobberbryllup. De kom til den aftalte tid og var med til at tage sig rigtigt godt af vores gæster.
Bartenderne var dygtige og kompetente, og man kunne se at der var god tilstrømning hele aftenen.
Det er også en kvalitet at grundpakken hos Bar-Mobil indeholder flere varianter end hos nogle af de andre firmaer vi undersøgte.

De efterlod deres område pænt og nydeligt og tog pænt afsked.

Gennemgående en meget positiv oplevelse.

/AVC

3 de março de 2023

En klar anbefaling

Vi har af flere omgange benyttet Bar Mobil til vores firmafester.
De har alle gange levet fuldt ud op til vores forventning, og vi kan helt sikkert anbefale dem.
Der er et stort udvalg af cocktails, de bruger rigtige glas og de har rigeligt med.
Søde bartendere, baren bliver sat op i god tid, der bliver ryddet pænt op efterfølgende, og vi oplevede ikke kø selvom vi var mange til festen.

1 de dezembro de 2022

Helt fantastisk set-up🥳

Helt fantastisk set up🥳. Bar mobil leverede alt det de lovede og levede op til vores forventninger. Dem bruger vi helt sikkert igen og de kan varmt anbefales.

25 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde Bar-Mobil ude til vores…

Vi havde Bar-Mobil ude til vores reception, som skulle være en lidt mere festlig reception.
Vi havde en super oplevelse og det samme gælder vores gæster. Der er stor ros til personalet fra Bar-Mobil og vi vil helt sikkert bruge dem igen.

12 de junho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den VILDESTE fest!!!

Vi havde den VILDESTE fest med Bar-Mobil.dk da vi holdt vores bryllup i lørdags. 40 mennesker blev serviceret af de skønneste drenge Christopher og Tor som i den grad havde en fest med alle gæsterne.
Jeg har brugt mange forskellige bar-teams både til private og til firmaarrangementer, men Bar-Mobil.dk slår dem alle og har hermed skrevet sig ind på 1. pladsen.
Jeg kan kun give 5 stjerner og min varmeste anbefaling!!
Christina Hvidovre

20 de agosto de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bar med rigtige glas og service over det forventelige.

Kasper og hans hjælpebartender var med til at gøre vores 100-år-tilsammen-fødselsdagsfest til noget helt særligt.

- De kom i god tid, havde alt med selv og stillede bar og materialer op.
- De lavede lækre og smukke drinks - i rigtige glas - fra klokken 19.30 til kl. 02.00. Der var næsten 50 gæster, men aldrig mere end 2 i kø, og der blev langet cocktails over disken konstant.
- De ryttede pænt op efter sig og efterlod endda et antal drinks til et par gæster, der ikke var kommet gennem alle 13 cocktails på kortet.

Vi anbefaler dem på det varmeste.

21 de junho de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid garanti for en kanon fest med bar-mobil.dk

Vi har flere gange brugt bar-mobil.dk ifm. med firmaarrangementer (og private arrangementer), og har kun positive ord at sige om virksomheden. Det er professionelt, og de formår at tænke på alt, så man som vært bare kan nyde arrangementet/festen. Kan varmt anbefales - det er ikke sidste gang at vi bruger dem.

19 de janeiro de 2017

Fantastisk!

Vi havde fornøjelsen af Bar-Mobil's selskab til vores kombinerede 40 og 50 års fødselsdag. Det kunne ikke have været bedre! Kommunikationen med Kasper op til festen var en fornøjelse og selve aftenen var perfekt. Gode drinks og super service. De får vores bedste anbefaling.

14 de setembro de 2015

Super bar

Har brugt Bar Odense flere gange og kan varmt anbefale dem. Perfekt service, gode drinkskort - godt udvalg - meget søde bartendere. Der bliver virkelig sat gang i festen med Bar Odense.

29 de julho de 2015

Super Super koncept

Vi brugte Bar-Mobil til en julefrokost.
Det var super professionelt og der manglede absolut intet.
Lækre drinks, super betjening alt i TOP.

Vores erfaring: Lad være med at bestille så meget mad når der er alle de lækre drinks - for det er drinks folk vil ha' :)

SUPER GODE!!

Vi har på mit arbejde brugt Bar-Odense til to julefrokoster og begge gange været mere end tilfredse! Det hele er meget professionelt og bartenderne har været så søde og glade, og endda tilpasset sig vores temaer til festerne mht. til tøjet. De hjalp med valg af drinks, og det hele smagte super godt :-)

Kan kun anbefale dem herfra og håber da selv at vi kommer til at bruge dem igen :-)

Cocktail Bar til årets Firmafest

Bar-Odense.dk var professionelle hele vejen igennem og gav den bedste vejledning til valg af cocktails. Bartenderne var dygtige og cocktailsene smagte herligt.

Vi takker for en kæmpe fest - vi bokker dem helt sikkert igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veludført - Gennemført - Professionelt!

Jeg arrangerede en afskedsfest for en kollega igennem mange år - mine forventninger var ikke voldsomme - men en afskedsfest uden en bar ville ikke være særlig festlig.
De kom ud i god tid - alt var sat op og spillede bare - bartenderne var professionelle og bidrog med god stemning - det virkede meget autentisk og til prisen var jeg ret overasket over hvor fuldendt det var.
Det eneste der trækker lidt ned er at udvalget ikke kunne matche en rigtig bar - men alt andet lige kan jeg kun anbefale andre at benytte sig af Bar Odenses løsning.

1 de julho de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais