5 store stjerner til Storbjerg v/ Kirsten for at give god information og guiding ved køb af gavn. Kirsten har det lækreste garn og jeg vil selvfølgelig handle der igen.
Veja o que dizem as avaliações
Fællessang i den dejlige have på Storbjerg. En fantastisk hyggelig aften med masser af sang, god musik og fantastisk stemning, som en enkelt kort regnbyge på ingen måde kunne spolere. Så kiggede vi... Ver mais
A empresa respondeu
Min lille familie og jeg besøgte idag Storbjerg og sikke en dejlig oplevelse ☀️. En skøn butik med smukt garn og tilbehør, men også en smuk have at gå på opdagelse i for store og små 👣🪷🌻🌳🌾... Ver mais
A empresa respondeu
🎄🎄 27. november var mit første besøg hos Storbjerg, virkelig en hyggelig aften, vi blev modtaget på en afslappet og hjertelig måde, ingen snoppperi🥰 Til kaffe/the blev der serveret det bedste... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Storbjerg byder vi indenfor i stuehuset på vores nedlagte landbrug, hvor der nu er plads til kvalitetsvarer indenfor bl.a. strik, lædervarer, interiør, keramik mm. Her er primært Isager garn og Lang Yarn på hylderne. Vi har masser af strikketilbehør og små hyggelige ting i butikken - både til strik, men også en lille værtindegave, hvis det er det, du mangler. Vi byder også på kaffe fra det lokale kafferisteri Hedekaffe, te og hjemmelavet bagværk og frem for alt en hyggelig stund. Man er meget velkommen til at slå sig ned i vores hyggelige orangeri og dejlige og ret store have. Her er ro og tid til fordybelse - ind imellem skal der "kigges huller i luften". Vi arrangerer løbende kurser - find det under arrangementer på hjemmesiden. Her er mulighed for at dygtiggøre sig indenfor strik, men også en hyggelig aften i haven med fællessang i Højskolesangbogen.
Informações de contato
Dinamarca
- storbjerg.com
stor imødekommenhed.
altid stor imødekommenhed.
Pakkede bil til udstilling, alligevel inviteres jeg indenfor

Resposta da Storbjerg
Stort udvalg af godt garn
Stort udvalg af godt garn, god vejledning, smukke lokaler!

Resposta da Storbjerg
5 store stjerner til Storbjerg v/…
Dejlig butik med super sød og kompetent…
Dejlig butik med super sød og kompetent betjening

Resposta da Storbjerg
Fantastiske omgivelser og super god…
Fantastiske omgivelser og super god betjening

Kommer igen
Super service, lækre kvaliteter og meget inspirerende med mange opstrikkede modeller og farveprøver på forskellige garnkombinationer. Kommer helt sikkert igen😀

Resposta da Storbjerg
Hyggeligt og dejlig historiefortælling…
Hyggeligt og dejlig historiefortælling . God service

Resposta da Storbjerg
Man bliver i godt humør over din…
Man bliver i godt humør over din perlende livsglæde som du spreder hver gang man er sammen med dig eller ser dig på medierne 🌹

God betjening 🤩👌
Dejligt, du er imødekommende og har styr på numrene på garnet. Rart man kan komme af med det overskydende, hvis det bliver aktuelt

Resposta da Storbjerg
Det er altid spændende at komme på…
Det er altid spændende at komme på Storbjerg. Der er mange varer at købe.
Man får en varm ankomst. Har man brug for hjælp og vejledning, er Kirsten altid klar.

Lækkert garn.
Hyggelig og dejlig oplevelse. Meget hjælpsom og imødekommende. Masser af lækkert garn og tilbehør.

Resposta da Storbjerg
Altid super hjælpsom og med god tid til…
Altid super hjælpsom og med god tid til vejledning. Det er en stor fornøjelse at handle hos Storbjerg.
Stor hjælpsomhed til at finde ekstra…
Stor hjælpsomhed til at finde ekstra nøgle med anden indfarvning

Hyggelig og spændende butik
Hyggelig og spændende butik. Vi fik en dejlig snak og det helt rette garn med hjem ( plus lidt ekstra småting🤗 )

Personligt håndskrevet kort vedlagt
Personligt håndskrevet kort vedlagt de bøger, jeg havde bestilt. Tak for det!
Hurtig levering, God emballage.

Bedste Isager forhandler i det nordvestlige Jylland
Hurtig og god service. Hurtig levering 🚚

Resposta da Storbjerg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.