Zeer snelle respons van Ramon, zelfs op een zondag een korting geregeld voor mijn bestelling. BEstelling voor mij ingevoerd, betaallink geregeld. Dank u.
Veja o que dizem as avaliações
Fantastische service van Justin! Ik wilde online een barbecue bestellen met een kortingscode, maar wist niet precies hoe ik dit moest afronden. Via de chat ben ik direct geholpen door Justin. H... Ver mais
Op donderdag een mail gestuurd ivm eventuele korting. Kreeg heel snel bericht van Robin met een mooie aanbieding. Daar akkoord voor gegeven daarna ging alles snel. Bevestiging met een betaal lin... Ver mais
BBQ niet geleverd, pakket is zoek geraakt en ik ben daar de dupe van. Belofte op de site is voor 18:00 besteld, volgende dag in huis. Inmiddels ben ik anderhalf week verder, met meerdere valse belofte... Ver mais
Detalhes da empresa
Voorheen AllesvoorBBQ - Al 25 jaar zijn wij de specialist op het gebied van barbecues. Met een groot assortiment en de allernieuwste barbecues, hebben we een barbecue voor iedereen. Kom langs in een van onze winkels of vraag om advies bij onze klantenservice via e-mail, Livechat of telefonisch. Onze experts helpen je graag om de perfecte barbecue voor jou te vinden!
Informações de contato
Holanda
- barbecueshop.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heb 16 september een Weber searwood xl…
Heb 16 september een Weber searwood xl online besteld en betaald
Dat verliep allemaal vlotjes
Maaaaaar waar is m'n BBQ
Na verschillende mails nog niets gezien amper antwoord terug zelf geen track en trace
Waarom zou ik 5 sterren geven zonder BBQ
Hopelijk rap reacties en een bbq

Resposta da barbecueshop
Ik heb een Basterd Urban Compact…
Ik heb een Basterd Urban Compact gekocht in Calpe. Vriendelijk en deskundig geholpen. Binnen 1 week geleverd. Zeer tevreden.
Hè comprado un barbacoa Basterd Urban Compact. Empleanos expertos y amables. Estoy muy contento.
Super ervaring met deze shop!
Heel goede klantenservice.
Via mail een mooie prijs gekregen.
Hoewel het om een groot toestel gaat toch al de volgende dag geleverd. Enorm tevreden!
Ontzettend scherpe aanbieding gekregen…
Ontzettend scherpe aanbieding gekregen van Robin. Scherper dan in de winkel werd aangeboden. Daarnaast was ik niet in staat om binnen de gestelde termijn dat de aanbieding nog geldig was te reageren. Heb dat ruim na die periode gedaan en de aanbieding was nog steeds gelding. Top flexibiliteit.
Snelle service met leuke aanbieding
Snelle service met leuke aanbieding. Contact zeer vriendelijk.
Goede spullen/ mooie prijs
Ik wilde de boretti bbq, en de barbecue shop was sws al de goedkoopste. Maar na wat heen en weer mailen deden ze me ook nog een korting toekennen.
Dat was natuurlijk erg welkom.
Ook snelle reactie op mail. Al met al een fijne winkel!
Top aftersales service bij de Barbecueshop!
Na de aanschaf van mijn BBQ stelde ik een probleempje vast. Ik heb dit gemeld aan DE Barbecueshop. Weber was eerst niet echt mee gaant, maar Heleen van Barbecueshop heeft het nodige gedaan en Weber aangezet om toch hun verantwoordelijkheid op te nemen. Dikke pluim voor Heleen en het ganse sevice team van de Barbecueshop. Ik beveel deze winkel aan iedereen aan!!!
Gemak van thuiswinkelen en toch service van medewerker
Fijn om toch makkelijk vanuit huis via internet te kunnen bestellen, maar toch de service van een medewerker. Robin bedankt voor je advies en vriendelijke hulp.
Kopen bij barbecueshop.nl is een aanrader!
Er waren problemen met de levering, doch de ploeg van barbecue.nl hebben geduldig en vriendelijk alle hulp geboden tot de bestelling terecht kwam. Ook de chat communicatie verliep vlekkeloos en werd aangevuld met persoonlijke mails. Hun oprechte zorg voor de klant laat zien dat dit is echt een bedrijf is waar je met vertrouwen inkopen kan doen, en alles doet om klanten bij te staan zodat de bestelling goed en wel geleverd wordt. Daarom aan de gehele ploeg van barbecueshop mijn oprechte dank en vriendelijke groetjes van Johan
Van valse start naar vlammende service
Ik kocht bij Barbequeshop.nl een Kamado The Bastard Large Complete. In de winkel in Leiderdorp begon het wat stroef, maar online pakte verkoper Thoren het daarna voorbeeldig op. Heldere uitleg, goede begeleiding en bij de levering – waar iets ontbrak – werd het direct en zonder gedoe opgelost. Sindsdien staat mijn kamado hier te shinen en zet ik ’m met een glimlach aan. Kwalitatieve barbecue, snelle en nette service, en communicatie die gewoon klopt. Kortom: kleine hapering, groot herstel. Ik kan Barbequeshop.nl met een gerust hart aanraden.
Goede en snelle communicatie. Fijne afhandeling
Snel en persoonlijk contact, fijne communicatie en goede service
Aanrader
Via de site een bericht gedaan, snel reactie, vragen goed beantwoord, prima geregeld!
Snel contact
Snel contact. Duidelijke info en daardoor snel een deal kunnen sluiten. Eerlijk verhaal en geen 'verkooppraatjes'.
Leverdatum meerdere keren verzet, slecht contact
Ik herken me in veel andere reviews: ze komen de leverdatum niet na. Bij mij is deze datum meerdere keren verzet. En daar ben ik steeds voor thuis gebleven. Voor de koop was er prima contact maar achteraf reageren ze (bijna) niet. De barbecue is inmiddels geleverd, wel te laat helaas. Het was een verjaardagscadeau.. Op mijn laatste 2 mails wordt nu ook gewoon niet gereageerd. Een beetje medeleven was wel op zijn plaats geweest maar nu zit het bedrijf compleet in de negeermodus. Ik raad dit bedrijf daarom dus zeker niet aan.
Update 31-10-2025: naar aanleiding van hun reactie op deze review heb ik ze gemaild zoals gevraagd, maar daar heb ik nog steeds geen reactie op gekregen.

Resposta da barbecueshop
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service tot nu toe!
Ik ben erg goed geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker. De communicatie was duidelijk en vlot, wat meteen vertrouwen gaf.. Alles is tot nu toe soepel verlopen — nu hopelijk een even snelle en zorgeloze levering :)
Supersnelle levering
Supersnelle levering. Via Max nog een kleine korting gekregen.
Een webshop laat zich pas echt…
Een webshop laat zich pas echt beoordelen wanneer er iets misgaat. Helaas was mijn ervaring met Barbecueshop.nl zeer slecht. Mijn bestelling werd beschadigd geleverd en ondanks meerdere keren contact heb ik na vier weken nog steeds geen vervangend product of terugbetaling ontvangen. Dit is zeer teleurstellend en getuigt niet van klantvriendelijkheid of betrouwbaarheid

Resposta da barbecueshop
Goede, correcte en snelle service
Vandaag via de website een mooie BBQ gekocht. Vakkundig geholpen door Robin