KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!! Laarzen besteld bij dit bedrijf, zeer slechte kwaliteit, soort sloffen maar ook daarvoor te slechte kwaliteit. Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan w... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ook ik ben opgelicht via de internetsite Barneveld-mode. Afgelopen zondag een bestelling gedaan van 4 truien van ruim € 160,00. Ik heb alleen een bevestigingsmail gehad en verder geen track & trace mo... Ver mais
Ook wij hebben deze berichten te laat gelezen, wel melding gemaakt bij Meldpunt van omroep Max en moeten ook maar afwachten of onze bestelde trui nog komt. Zijn uitgegaan van de sterren die op hun sit... Ver mais
Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie. Bleken in 1e instantie op voorraad te zijn, naar uiteindelijk moesten ze uit “het buitenland” komen. Gevraagd om het aankoopbedrag terug te s... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Eind januari een mannentrui besteld en…
Eind januari een mannentrui besteld en betaald.nog steeds niets gekregen.Dus ook opgelicht, zoals vele anderen.
Heb in januari 2 rugzakken besteld…
Heb in januari 2 rugzakken besteld want de zaak ging sluiten heb 39 euro stuk betaald we zijn vandaag half februari en nog geen rugzakken gezien maar mijn bijna 70 euro ben ik wel kwijt
Vandaag een mail gestuurd die kwam terug
Vandaag een mail gestuurd die kwam terug. Ik heb 25 januari laarsjes besteld. Gelukkig niet niet betaald.
Ik kan na nu blijkt geen gewone schoenen meer dragen, omdat het been verschil te groot is en dit niet met zooltjes valt op te lossen.
Hierdoor moet ik de laarsjes weer, als ik zo ooit ontvang, terug sturen.
Hopelijk gaan ze dit lezen of hoor ik niks meer. Betalen ga ik zo wie zo niet.
Oplichters!!!
Wat een oplichters! Hier een jas besteld ongeveer 2 weken geleden maar nooit aangekomen! In begin nog op de hoogte gesteld, na 2 dagen een mail dat hij niet op voorraad was en uit China moest komen. Daarna niets meer vernomen... Website is inmiddels offline, je moet betalen via whosa media limited maar als je die opzoekt wordt je doorverwezen naar een dierenwinkel. Ik heb hem via klarna gedaan maar als ik daar een probleem rapporteer dan moet ik allerlei bewijsstukken aanleveren die ik niet heb omdat ik geen contact met ze krijg. Dus nu maar op geretourneerd gezet maar dan moet whosa dit bevestigen, wat ze waarschijnlijk niet gaan doen. Tot nog toe hoef ik nog steeds niets te betalen, dus ik hoop dat dit zo blijft en ik niet alsnog moet gaan betalen voor een product dat ik niet ontvangen heb...
Ik heb twee broeken en een trui…
Ik heb twee broeken en een trui besteld.
Ik kan bezelf wel voor m'n kop slaan, wat dat geld ben ik waarschijnlijk kwijt!
Ook in januari een mail gestuurd dit werdt keurig beantwoord maar helaas er kwam niet binnen!
Als ik de revieuws zo lees dan zou ik ook aangifte moeten doen, hoe doe ik dat of waar doe ik dat? Weet iemand het?
3 truien via klarna betaald bij Barneveld mode
3 truien via klarna betaald, niks geleverd.bestelling is vertraagd. als ik ze email geen reactie meer, site ofline..ik heb het bedrag op mij giro gestorneerd, nu de afhandeling bij klarna die heeft heeft voorgeschoten.
3x moeten vragen waar mn bestelling…
3x moeten vragen waar mn bestelling bleef. 3x lange excuus mail ontvangen. Nu bij de 4e keer kwam mn mail onbestemd retour. Oplichters zijn het!
Wat een schande,
Wat een schande,
Hetzelfde als jullie verhalen. Een jas besteld rond 21 januari. Echt aso. Teren op het geld van anderen en niks leveren.
Ook ik heb in goed vertrouwen een paar…
Ook ik heb in goed vertrouwen een paar truien besteld. Begin januari.En betaald.
Na twee weken gevraagd waar ze bleven.
Komt eraan hoor! Vriendelijke mail ondertekend door een mevrouw.
31 januari nog niet gekregen.
Mail gestuurd en gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen.
Uitgebreide mail terug waarin uitgelegd wordt dat er pas geld terug gestort kan worden als artikel is geretourneerd. Even wachten dus nog.
Vandaag opnieuw een mail gestuurd maar inderdaad, deze komt retour.
Nu lees ik de reviews.
Ben benieuwd of en hoe ik geld terug kan krijgen.
Graag tips!
Heb twee en een halve week geleden een…
Heb twee en een halve week geleden een jas besteld, toen ik een mail stuurde was het mail adres niet meer in gebruik, denk dat ik kan fluiten naar me jas en het geld.
Ook hier een jas gekocht en niets…
Ook hier een jas gekocht en niets ontvangen. Ook 35% korting op een nieuw artikel. Ben bang dat ook ik mijn geld kwijt ben....
Email adres lijkt niet te bestaan.
Barneveld Mode/Oplichters
Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie.
Gevraagd om het aankoopbedrag terug te storten op mijn rekening, dat was niet mogelijk.
Vandaag opnieuw een mail gestuurd, deze kwam terug, ook telefonisch niet te bereiken.
Wat een oplichters!
Oplichters
Oplichters. 22 januari vest besteld. Kreeg mail dat het in nederland niet op voorraad was, moest uit china komen.
Krijg nog een link met 35% korting bij de volgende bestelling. Gelukkig niks meer besteld.
Mails komen niet aan.
Melding bij Acm gedaan. Ik ga nog online een aangifte doen bij de politie. Heb ook mijn rechtsbijstaand ingeschakeld.
Bank kan het geld niet terug vorderen.
SCHANDALIG….
Ook besteld en betaald maar niets…
Ook besteld en betaald maar niets ontvangen. Weet iemand hoe je aangifte kunt doen?
2 jassen besteld
2 jassen besteld. Maat klopt niet. De bij geleverde bontrand voor de capuchon kan er niet aan bevestigd worden. Wil de jassen retourneren. Dat lukt niet. Er zijn geen retourinstructies. Alleen een e-mail. Daar wordt niet op gereageerd. Trap er niet in. Bestel niks bij dit corrupt bedrijf
Opgelicht!!
Ook in ben opgelicht. Op 28/01 een winterjas voor mijn dochter besteld voor € 69,69. Nooit iets ontvangen!!! Pure oplichterij!! Per mail is Barneveld Mode niet meer te bereiken. River Mode en Janssen werkschoenen ook NEP!! Koop hier niet!!!
Ben inderdaad ook erin getrapt…
Ben inderdaad ook erin getrapt bestelling op 20 januari gedaan en betaald. Later stuurde Barneveld mode een bericht dat het wat langer ging duren kreeg op op de volgende bestelling 30% korting helaas weer een bestelling gedaan maar ook niets gekregen,
Jammer , opgelicht!!!
Bedrog …
Idem 🥴 ik dacht echt dat ik in Nederland besteld had, niets deed mij vermoeden aan de site dat het Chinezen waren, vest zal nooit toekomen zo te lezen 🥺dus nog liever temu of shein...
20 januari laarzen besteld en betaald
20 januari laarzen besteld en betaald, nog wel reactie dat ze niet op voorraad zijn maar nu, 4 weken later nog niks binnen en magazijn blijkt in China te zijn. Site is opgezet en na korte tijd weer opgeheven, geld binnen en foetsie. Geld gaan we niet meer terugzien, tuig!!!
Fraudebedrijf zendt de bestelde goederen…
Dit bedrijf zendt de bestelde goederen niet op. Het is een Chinees bedrijf Whosa en ik wacht nu al vier weken op mijn bestelde jas van 18 Jan 2025. Die is betaald met Bancontact en als ik vraag om mijn geld terug te storten op mijn rekening krijg ik geen mail terug. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Heb aangifte gedaan bij Nederlandse politie. Dit is een waarschuwing.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.