KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!! Laarzen besteld bij dit bedrijf, zeer slechte kwaliteit, soort sloffen maar ook daarvoor te slechte kwaliteit. Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan w... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ook ik ben opgelicht via de internetsite Barneveld-mode. Afgelopen zondag een bestelling gedaan van 4 truien van ruim € 160,00. Ik heb alleen een bevestigingsmail gehad en verder geen track & trace mo... Ver mais
Ook wij hebben deze berichten te laat gelezen, wel melding gemaakt bij Meldpunt van omroep Max en moeten ook maar afwachten of onze bestelde trui nog komt. Zijn uitgegaan van de sterren die op hun sit... Ver mais
Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie. Bleken in 1e instantie op voorraad te zijn, naar uiteindelijk moesten ze uit “het buitenland” komen. Gevraagd om het aankoopbedrag terug te s... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Koop nooit iets bij Barneveld mode!niet…
Koop nooit iets bij Barneveld mode!niet betrouwbaar, ik heb 3 truien besteld en 119,85€ betaald, het is 2 maanden geleden, ik heb nog niets ontvangen, op een email antwoorden ze niet, mijn geld terug krijgen zal ik ook niet moeten rekenen, bedrog!
Ik heb inderdaad hetzelfde probleem
Ik heb inderdaad hetzelfde probleem, product besteld op 3 februari, betaald en niets ontvangen. Mail gehad met tracking code heeft tot niets geleid, de site is ineens ook verdwenen. Ook ik ga nu aangifte doen.
Oplichters?
Op 30 januari heb ik een bestelling geplaatst bij Barneveld mode. Op de website had ik een trui besteld, maar ik heb deze nooit binnen gekregen en ik ben dus mijn geld kwijt. Had ik maar eerder de reviews gelezen...want die liegen er niet om.
Vreselijk
Vreselijk, frustrerend, bestelling betaald, nooit bezorgd en het allerergste geen enkele reactie op mijn mail, tel niet bereikbaar,
Zoals vorige reactie, koop niet bij Barneveld mode!!!!
Komt nog bij dat het zg magazijn in China zit
Hi ik ben ook opgelicht trui van 40…
Hi ik ben ook opgelicht trui van 40 euro besteld en betaald op 18 januari 2025 en nog niks binnen zijn oplichters
Oplichters
Oplichters.
Jasje besteld 79 euro
Tracking gekregen niet te volgen.
Geen mail bereik.
Waardeloze shit.
Zeer slecht
Zeer slecht. Bestelling gedaan en ook een bericht gekregen dat het product uit China moest komen. Track and trace code gekregen maar geen vorderingen te zien. E-Mail adres niet meer in gebruik. Oplichters!!
Ik heb 20 januari truien besteld tot…
Ik heb 20 januari truien besteld tot heden ook niets ontvangen geen track en trace zeggen is onderweg excuses etc oplichters zijn het
Oplichting
Oplichting! 'k dacht net als meerdere hier "even" kleding te kopen. Het betrof een winterjas.
Helaas niks ontvangen en vage track and trace codes.
Bij de "keuze" hulp op we website van de politie raden ze aan om geen aangifte te doen!
Heel spijtig en jammer van het geld. kleine €55,-
Valse bedriegers @
Pas inderdaad op. Ook 3 truien besteld eind januari. Na 2 weken nog niets ontvangen. Geen antwoord op mails. Bij tracking code van de bestelmail op 10/2/25 is de website verdwenen!! Barneveld mode is ontmaskerd als valse website. MAAR PAS OP .. NU ZIJN ZE WEER ACTIEF ALS RIVERMODE.NL !!!!!!!!
Barneveld-mode.nl is oplichterij
Ik heb 2 keer iets besteld en niet ontvangen. Wel een bestelbevestiging en een track en trace. Na enkele weken kon ik niets meer inzien. OPLICHTERIJ. Het gaat om een bedrijf in Hongkong. Ik heb aangifte gedaan en raad iedereen aan om dit ook te doen. Des te groter de kans dat er iets me gedaan wordt.
Bestelde jas nooit geleverd, wel betaald
Jas besteld die geleverd zou worden, na 2 weken contact gezocht via de mail.
Krijg 35 % korting op een volgende aankoop.
Mobiele telefoon nummer geeft nooit gehoor.
Jas na een maand nog niet geleverd, heb gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen.
Moest wachten op de jas, nog geen jas ontvangen of geld.
Heb gemaild dat alles gemeld is bij de…
Heb gemaild dat alles gemeld is bij de Belgische politie en FOD economie om een proces-verbaal op te maken voor oplichting en kreeg dadelijk bericht dat de website ofline is zodat ze mijn bericht niet kunnen ontvangen. GROVE BEDRIEGERS
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht
Ik heb een winterjas besteld echter na tweedaagse stond dat mijn pakket vanuit China is vertrokken daarna nooit meer wat gehoord meer daarna heb ik na een week gemaild en kreeg een excuus en dat het niet meer zo lang meer zou duren maar dat is een leugen heb al bijna een maand geleden besteld en niks ontvangen ..
Broek besteld en betaald nooit…
Broek besteld en betaald nooit ontvangen en niet bereikbaar
BEDROG. Ook ik ben er met open ogen ingetuind!
Ook ik ben er met open ogen ingetuind!
Dameslaarsjes besteld voor feestje. Zou snel bezorgd worden en niet al te duur: € 45. Achteraf wel duur want nu na bijna een maand niks ontvangen. En ook na 2 dagen bericht dat door de grote belangstelling voor het product het magazijn in Nederland leeg was. En dat het nu uit hun magazijn in het buitenland moest komen. Als pleister op de wonde boden ze 35% korting op een volgende bestelling aan. Ik heb zelfs nog op de link gedrukt en toen kreeg ik pas argwaan. Wat een OPLICHTERS!!
Alles leek Nederlands en boezemde vertrouwen in. Ik baal van mezelf dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken.
Je kunt niks meer vertrouwen en ik hoop dat deze smeerlappen een zeer ongelukkig leven krijgen. En ze gaan gewoon weer door met een andere naam en e-mail adres.
Op 20 januari 2025 een jasje besteld…
Op 20 januari 2025 een jasje besteld voor € 49,95 nu 14 feb 2025 nog niets ontvangen. Vage mails en telefonisch niet bereikbaar. Ook ik vrees dat ik ben opgelicht
Vrees dat ik ook opgelicht ben
Vrees dat ik ook opgelicht ben, heb eerst een mail gestuurd dat het zolang duurde en dat het uit China kwam
Vermoede al dat het oplichterij was toen ik de site zag van de trackingcode... 17track
Ik kreeg daar wel een mail over en idd een kortingsbon
Gelukkig ben in niet zoveel geld kwijt, maar zonde is het wel en erg dat je er dan toch intrapt
Fake store
Fake store. Email comes undelivered, track and trace does not work.
Mijn lesje geleerd ....
Tja, ik heb mijn twee truien wel ontvangen, maar de kwaliteit is betreurenswaardig voor 80 euro. Chinese makelij en absoluut niet lijkend op de foto's op de website. Website is overigens nu niet meer te vinden. Kortom, oplichting!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.