Beads By Chia Avaliações 85

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snyder sine kunder, jeg har lagt en bestilling og betalt d. 10 juni. 2023. Men har hverken fået min ordre eller penge retur trods jeg har forsøgt at kontakte Christina flere gange. Sidste svar je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en halskæde 20. Feb på Instagram. Jeg har taget kontakt både på Instagram, facebook Messenger og mail samt anmodet om mine penge retur på mobilepay jeg der er fuldstændig tavshed. Jeg er... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og effektiv kundeservice via Instagramsiden. Smukke og holdbare smykker. Jeg bruger dem næsten dagligt og får ofte komplimenter på de smukke perler. Pakken ankom til aftalt tid og det hele var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et 2. sorteringssmykke gennem hendes instagram, og fik hurtigt svar og havde en super korrespondance med sødeste Christina, som var behjælpelig med at sende billeder af perlerne inden jeg kø... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min pakke endnu

Jeg modtog pakken lidt sent, men trods alt en god service:)

18 de dezembro de 2021

Hej Gorm

Trustpilot sender helt automatisk mails ud og jeg skal beklage, at du nåede at få den, inden du havde modtaget ordren. Man kan altid vente med at lave en anmeldelse, til man har modtaget varen.

Jeg håber at smykket faldt i god jord :-) og så håber jeg, at du vil revurdere din anmeldelse, da den mest beskriver hvad du synes om Trustpilot, end den vare du har modtaget.

Jeg ønsker dig en god dag,

GODT…. Men

Meget lang lervering ventede næsten 1 måned.

Men efter jeg skrev en mail gik det hurtigt,
En sød besked med i pakken hvor der blev beklaget og en nogen rigtig flotte øreringe.

Alt i alt en god oplevelse! Kan klart anbefale hvis
Man har lidt ekstra tålmodighed 🙂

18 de dezembro de 2021

Hej Line,

Tak for din fine anmeldelse, trods alt! :-)

Ja, der var rush på, i forbindelse med black week og jul og jeg er kun mig selv til at lave smykkerne i hånden, samtidig med at jeg afholder barsel.

TAK for at du har forståelse for det og så håber jeg, at jeg kan imponere med en kortere leveringstid næste gang :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange tak for 2 fine par…

Mange tak for 2 fine par ørestikker/ringe og flot indpakning.

16 de dezembro de 2021

Hej Nathalie,

Tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for, at du kunne lide smykkerne :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestillingen kom senere end beregnet

Bestillingen kom senere end beregnet, men så lå der en personlig håndskrevet hilsen med en undskyldning vedlagt.

15 de dezembro de 2021

Hej Sanne,

Tak for din fine anmeldelse.

Ja, der var meget rush på i forbindelse med Black Week og jul og da jeg kun er mig selv til at lave smykkerne, samtidig med at jeg afholder barsel, så gik der desværre lidt for lang tid med levering.

Det beklager jeg meget, men TAK for din forståelse :-)

God dag!

Tog 2 uger før pakken ankom

Intet på mail fra dem eller besvarelse, da man kontakter dem..

13 de dezembro de 2021

Hej Mikkel,

Jeg skal beklage hvis du ikke har fået svar på din mail. Jeg har desværre oplevet store problemer med den de sidste måneder og har derfor skrevet på hjemmesiden, at man skal sende den igen, hvis der ikke er modtaget et svar.

I forbindelse med leveringstiden vil jeg naturligvis undskylde - det er absolut ikke hensigtmæssigt, men jeg kan alligevel se, at jeg har haft sendt ordren inde for det tidsrum jeg oplyser på hjemmesiden. Jeg afholder barsel og der kan derfor gå op til halvanden uge, før ordren bliver sendt. Dertil skal man lægge leveringstiden fra, i dette tilfælde, DAO.

Jeg håber derfor at du vil revurdere din anmeldelse.

Jeg ønsker dig en god dag,

Hurtig service

Smukke øreringe som jeg skal have på til mit bryllup, ekstrem hurtig levering :)

6 de setembro de 2021

Hej Daniella,

Tusinde tak for din anmeldelse og tillykke med brylluppet :-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Flotte produkter men…

Flotte produkter i god kvalitet, men kundeservicen er ikke noget at skrive hjem om. Det bliver ikke svaret på de mails der sendes. Samtidig skal man medregne en lang leveringstid på sine varer.

30 de agosto de 2021

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse :-)

Jeg kan se, at jeg har haft svaret på dine mails, men du har så nok ikke modtaget dem? Det vil jeg naturligvis beklage.

Ift. levering, så har jeg sendt din pakke inden for 1-3 hverdage, som der oplyses på hjemmesiden. Husk at leveringstiden fra DAO skal tillægges. Dette står i mine leveringsbetingelser. Du har købt hos mig d. 20/7-21 og fået sendt din pakke d. 22/07-21.

Jeg ønsker dig en god dag :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice trods en menneskelig fejl

Jeg fik desværre tilsendt de forkerte øreringe. Jeg havde selv bestilt i sølv, men modtog dem i forgyldt sølv. Inden jeg nåede at reagere havde jeg modtaget en mail fra beadsbychia om, at der var sket en fejl og de ville sende de rigtige øreringe med det samme. Dem fik jeg to dage efter.

Så alt i alt en super oplevelse trods en enkel menneskelig fejl. Tak for super god kundeservice!

2 de junho de 2021

Hej Pernille,

Tak for din flotte anmeldelse :-)

Jeg er så glad for, at jeg nåede at opdage det i forholdsvis god tid og at du efterfølgende fik de rigtige øreringe :-)

Jeg ønsker dig en god dag!

Fine smykker

Fine smykker og flot, personlig indpakning.

24 de fevereiro de 2021

Hej Signe,

Tak for din flotte anmeldelse :-)

Jeg ønsker dig en god dag.

Flotte smykker

Rigtig flotte smykker, god service, hurtig levering og super fin indpakning!

23 de fevereiro de 2021

Hej Rikke,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Jeg ønsker dig en god dag :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastiske smukke smykker 🤩 nem…

Helt fantastiske smukke smykker 🤩 nem og hurtig levering. Pakket flot ind 💓💓

22 de fevereiro de 2021

Hej Sarah,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse :-)

Jeg ønsker dig en god dag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig købsoplevelse

Produktet nåede først frem efter 11 dage.
Produktet stemte overens med det bestilte, hvilket var det eneste positive ved den købsoplevelse.

15 de fevereiro de 2021

Hej Isabel,

Jeg kan desværre ikke se på dit tracking nummer, hvornår du har modtaget din pakke, men jeg beklager meget hvis der er gået længere tid, end hvad der oplyses på hjemmesiden.

Jeg håber at jeg kan imponere dig en anden gang :-)

Mvh Christina

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais