Ben fan van dit bedrijf, maar dat komt wel door Sandra wat een geweldige werkneemster! Heeft alle tijd voor je en geeft zelfs advies over planten die ik daar niet gekocht heb. Maar heb er nu voor de 2... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Veel planten zoals monstera' en stralitzia' van potgrond overgezet op hydrocultuur. Met plezier vastgesteld, dat er na 2 weken al een nieuw blad komt.
Aanvulling: Plant heeft dus behoorlijke klap gehad. 5 nachten op koud postnl depot in donkere doos en in afgesloten plastic. Dagen na aankomst begon groot gedeelte plant kapot te gaan. Schimmel en uit... Ver mais
Bestelling opgehaald in de pick-up ruimte. Stond netjes verpakt klaar. Prachtige plant echt. Blij mee!
Detalhes da empresa
Het verzorgen van planten hoef niet moeilijk te zijn! Alle hydroplanten van Beautanic Lifestyle zijn namelijk voorzien van een handig watergeefsysteem. De watermeter laat direct zien wanneer je plant water nodig heeft en door de ingebouwe waterreservoir hoef je minder vaak water te geven. Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis.
Informações de contato
Zwethlaan 18, 2675LB, Honselersdijk, Holanda
- info@beautanic.nl
- beautanic.nl
Respondeu a 57% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Slechte produkt en klantenservice
Al mijn planten overgezet op hun producten. De ideale uitkomst dacht ik. Geen vliegjes in de aarde, door watermeter nooit te kort of te veel water. Helaas na enkele tijd gingen mijn planten achteruit. Opgegeven moment de potten gecheckt. Heel veel water in de pot terwijl met meter op laag niveau stond. Planten opnieuw in moeten gezet, meter gecontroleerd geen blokkade door de steentjes. Helaas weer hetzelfde probleem. Mijn ouders hebben ook dit systeem en ondervinden hetzelfde probleem. Mail gestuurd aan het bedrijf. Krijg nette mail terug met instructies. Groot deel van de instructies had ik al gedaan en ook in mijn mail aangegeven. De tip kwam ook nog om alle meters te controleren want er konden bramen aanzitten en daardoor kon de meter niet goed werken. Dus hup weer aan de gang hiermee. Maar niets van bramen(slordige afwerking). Ik heb nogmaals gemaild. Geen reactie, nog een reminder, wederom geen reactie.
Van de week 2 planten moeten weggooien. In de potten van deze planten zat onderin dikke laag drap, soort klei. Weer overgestapt naar potgrond. Producten niet deugdelijk en de klantenservice slecht.
Snel bezorgd goed verpakt alleen jammer…
Snel bezorgd goed verpakt alleen jammer dat het niet compleet was. Maar snel wel gelevert
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Nu kijken of het ook werkt zo als gezegt.
Dop kapot
Bestelling was in orde maar de dop is gebarsten aangekomen met een stuk tape erover.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Uitleg over product is duidelijk
Uitleg over product is duidelijk. Bestelling ging heel goed. Ook de doorgegeven adreswijziging is goed uitgevoerd. Al bij al behoorlijk content.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Makkelijk te vinden en te bestellen
Makkelijk te vinden en te bestellen. Goede levering.

Keurig verpakte plant.
Keurig verpakte plant.
In goede staat en optijd afgeleverd.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Bestelling (24/10) nog niet ontvangen…
Bestelling (24/10) nog niet ontvangen (7/11) na 2 weken!
gewoon fijne mensen die je goed helpen als je twijfeld
gewoon fijn dat je geholpen word als je twijfelt

Geen reactie op vraag
Ik had een vraag over mijn bestelling, die ik stelde via mail én WhatsApp gezien het belang ervan. Via beide wegen heb ik Geen reactie gehad, dit vind ik erg kwalijk.

Super service
Kreeg snel antwoord op mijn mail. Toen wij er achterkwamen dat wat wij graag wilden niet te koop was kwamen ze met een passende oplossing.
Bedankt voor het meedenken.
Wij zijn er blij mee.

Super ervaring
Super. Mooi product, snelle levering, goede service, ik hoop dat bij Beautanic in de toekomst ook kleinere potmaten beschikbaar komen voor hydrocultuur.

mooi en snel geleverd
mooi en snel geleverd! al mijn derde plant bij Beautanic; de plant staat er heel mooi bij (150 cm)

Resposta da Beautanic Lifestyle
Goede klantenservice, hulp op maat.
Helaas had ik een foutief artikel besteld. Ik werd echter netjes verdergeholpen hoe dit opgelost kon worden. Vlotte toelevering van de producten en een prompte klantenservice. Fijne ervaring op die manier.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.