Ben fan van dit bedrijf, maar dat komt wel door Sandra wat een geweldige werkneemster! Heeft alle tijd voor je en geeft zelfs advies over planten die ik daar niet gekocht heb. Maar heb er nu voor de 2... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Veel planten zoals monstera' en stralitzia' van potgrond overgezet op hydrocultuur. Met plezier vastgesteld, dat er na 2 weken al een nieuw blad komt.
Bestelling opgehaald in de pick-up ruimte. Stond netjes verpakt klaar. Prachtige plant echt. Blij mee!
Detalhes da empresa
Het verzorgen van planten hoef niet moeilijk te zijn! Alle hydroplanten van Beautanic Lifestyle zijn namelijk voorzien van een handig watergeefsysteem. De watermeter laat direct zien wanneer je plant water nodig heeft en door de ingebouwe waterreservoir hoef je minder vaak water te geven. Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis.
Informações de contato
Zwethlaan 18, 2675LB, Honselersdijk, Holanda
- info@beautanic.nl
- beautanic.nl
Respondeu a 57% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service en advies
Super service en advies .
Jammer dat ze geen grote potten hebben met ingebouwd reservoirtje . Gezien onze plant zo groot is geworden en het balletje in het vlottertje blijft hangen .

Resposta da Beautanic Lifestyle
Colis reçu rapidement et correspondant….
Colis reçu rapidement et correspondant à ma commande.
Un petit point négatif cependant: le couvercle était cassé et a été scotché avant l'envoi.
Au déballage, un peu d'engrais dans l'emballage a cause du couvercle défectueux et le scotch qui n'a pas tenu durant le transport.

Kwaliteit planten!!
We hadden via een tuincentrum eerder planten gekocht van Beautanic Livestyle. Prachtige planten die het heel goed doen / deden. Onze statige vioolplant had het erg zwaar tijdens een heftige verbouwing en overleefde het jammer genoeg niet. Er werden teveel veranderingen van hem gevergd.
Daarom een nieuwe aangeschaft en in het speciaal een van Beautanic omdat we zulke goede ervaringen hebben. Dit keer online gekocht en opgehaald in Honserlersdijk. De bestelling stond keurig klaar. Er is een pracht exemplaar voor mij uitgezocht. Zo mooi en groot! Mijn huis is weer mijn thuis met deze schitterende kleine boom.
Wanneer ik weer hydroplanten zoek, kom ik zeker terug bij Beautanic Livestyle.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Handige hydrokits besteld om 3 planten…
Handige hydrokits besteld om 3 planten te verpotten. De verzending duurde wat langer en uiteindelijk maar 2 planten met de 3 zakken kunnen vullen. De klantenservice reageerde netjes en bevestigend maar helaas moet ik nu zelf nog nieuwe zakken gaan scoren voor mn derde plant. Bij 30cm potten dus meer dan 3 zakken bestellen. Jammer dat het bedrijf dat zelf niet gelijk aanbiedt.
Verder zijn het mooie potten

Resposta da Beautanic Lifestyle
Kwam wat te kort in de doos en dit werd…
Kwam wat te kort in de doos en dit werd dierect na mijn bellen afgestuurd.

Vriendelijk contact
Ik was op zoek naar wat grove korrels die in de plantenpot zaten bij een plant van een tuincentrum. Helaas kon ik die nergens vinden. Na contact met beautanic de korrels direct bij hun besteld. Helaas ging het mis en werden de standaard kleinere korrels geleverd. Dit werd echter uitstekend opgepakt en er werd, kosteloos, de wat grotere sierkorrels nagestuurd.
Ik ben altijd van mening dat je een zaak pas kan beoordelen wanneer iets mis gaat en hoe ze hier op reageren. Wat mij betreft helemaal top dus!

Resposta da Beautanic Lifestyle
Afwikkeling van de bestelling liep…
Afwikkeling van de bestelling liep buitengewoon soepel en vlot. Ik gebruik het product nu voor het eerst. Na een week kan ik hier nog geen ervaringen van delen.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Mooie plant en zeer netjes verpakt
Mooie plant en zeer netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Aanvulling
Aanvulling: Plant heeft dus behoorlijke klap gehad. 5 nachten op koud postnl depot in donkere doos en in afgesloten plastic. Dagen na aankomst begon groot gedeelte plant kapot te gaan. Schimmel en uitdroging van bladeren. Melding gemaakt. Wordt er via whatsapp gereageerd en wordt een hele lap tekst over verzorging ge copypaste. Nemen geen verantwoording voor en reageren niet meer. Nooit meer. Euro 70 weg. Nooit meer
Prachtige plant.
Website bevat heel veel nuttige informatie met mooie foto's.Door fout bij bezorging van PostNL werd de plant pas na het weekend bezorgd i.p.v. zaterdag.Wij hielden ons hart vast i.v.m. het warme weer! Doch toen wij hem uitpakten zag hij er zowaar fris en monter uit Compliment voor de verpakking. Staat nu prachtig in onze woonkamer te shinen. Hartelijk dank !

Prima service
Prima service - plant (kentia palm) tijdig geleverd en netjes verpakt; voldoet dus aan de wens.
Areca palm besteld voor…
Areca palm besteld voor pinksterweekend. Zou zaterdag bezorgd worden, postnl sorry, gaat niet lukken wordt dinsdag, Dinsdag postnl sorry wordt woensdag.
Plant dus 5 nachten in donkere doos en koud depot.
Plant arriveerde in goede staat. Had ik niet verwacht.
Plant 1.50 meter hoog en heel goed verpakt. Compliment voor degene die plant heeft uitgezocht. Postnl: Misschien nog eens even nadenken over levende zendingen,
systeem werkt niet
Een paar maanden gelden een paar potten met watersyteem gekocht en in gebruik genomen. Helaas werkt de vlotter niet, ook niet na meermaals ontluchten. Gevolg is dat je geen idee hebt hoe veel water de plant heeft en uiteindelijk zijn mijn planten verdroogd, terwijl de meter nog steeds aangeeft dat het waterniveau goed is. Miskoop

Resposta da Beautanic Lifestyle
If you like to receive a feedback il would be necessary that the questions should be written at least in english
Perfect service. Good product
Mooie verzorgde frisse plant!
Complimenten hoe netjes en goed de plant verpakt was. Een Philodendron red beauty had ik besteld en wat een mooie verzorgde frisse plant!
Had ook losse pot besteld, waar iets niet aan klopte. Contact gezocht via whatsapp, heel vriendelijke en netjes geholpen en opgelost.
Kortom gewoon goed met een nette service.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Brilliant - but buy an extra bag of lava stones!
A few years ago I bought a Beautanic plant in Ireland. I was very happy with it and decided to repot my monstera in the same watering pot. Ordered two for myself, which was actually a good idea. I did not have enough lava stones for one pot and had to use a second bag of lava stones to fill it up. You might be better off buying a second bag of lava stones if you are ordering a self-watering kit!
But nevertheless, my monstera is thriving in the pot and I am delighted with my purchase.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.