Tevreden over jullie zijden kussensloop. Ik had diverse merken vergeleken en jullie prijs was de goedkoopste en dar ook nog voor 22 momme.. blij mee. Pakketje was wel een dag later dan verwacht d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik kocht een slaapmasker bij BeautuBySilk. Daar ben ik heel tevreden over. Letterlijk en figuurlijk zijdezacht en heel comfortabel in alle houdingen. Klein puntje van aandacht: er is geen etiketje... Ver mais
Fijne klantenservice! Mijn slaapmasker was niet bezorgd door postnl terwijl ze zeiden van wel.Gemeld bij Beautybysilk en ik kreeg meteen een meedenkende en behulpzame reactie. Uiteindelijk alles goe... Ver mais
Het slaapmasker verduistert niet 100% (eerder voor 99%) maar alsnog ben ik wel echt tevreden! Ik slaap vaster en ik kan heerlijk langer doorslapen in de ochtend zonder dat ik last heb van opkomende zo... Ver mais
Detalhes da empresa
BeautyBySilk is de specialist in premium zijden kussenslopen en slaapmaskers in de hoogste kwaliteit (22 momme). Onze producten hebben diverse voordelen voor je huid, haar én nachtrust, mede dankzij de unieke zilverionen technologie die tot wel 99,7% van de bacteriën doden! Lees er alles over over op onze webshop. Ga ook voor een Beauty By Silk kussensloop en slaapmasker. Shop direct op: www.beautybysilk.nl
Informações de contato
De nieuwe erven 3, 5431CV, Cuijk, Holanda
- klantenservice@beautybysilk.nl
- beautybysilk.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Klantenservice is helemaal top
Klantenservice is helemaal top. Het kussensloop zelf is ook prima.
Snelle levering! Heerlijk zacht, Mijn haren blijven heerlijk zacht en in de ochtend minder warrig, een aanrader!
Mooi kussensloop, zeker een aanrader!
Goede service, snelle bezorging en een mooi product.
Het zijdenkussensloop Mooie kwaliteit…
Het zijdenkussensloop Mooie kwaliteit ,slaapt goed .
Goed oogmasker
Mooi en snel
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering, netjes verpakt.
Mooie zijden kussenslopen!
Goede service, nadat ikzelf de verkeerde kleurbad besteld. Probleemloos geruild
Het product bevalt mij prima!
Mooi masker maar niet helemaal donker
Redelijk snelle levering
Masker ziet er mooi uit
Zit verder niets bij qua wasvoorschrift ofzo
Ik heb de roze kleur gekozen
Ik zie wel door het masker dat de lamp aan gaat. Dus helemaal dicht is het niet.
Zit comfortabel maar schuift bij mij van het hoofd doordat het masker heel glad is.

Resposta da BeautyBySilk.nl
Niet wat ik verwacht had helaas.
Ik had meer van het slaapmasker verwacht. Mijns inziens voelde het aan als polyester satijn ipv moerbei zijde. Zijde is heerlijk op de huid. Dit niet. Even gekeken op Aliexpress en daar zag ik dezelfde maskers voor €10,00 en werd er ook gezegd dat het moerbei zijde zou zijn. Ook in de enveloppe zat geen formulier om het masker terug te zenden. Er zat helemaal geen formulier in. Eigenlijk ben ik zwaar ontevreden over het product. Mooi beschreven op de website maar voor mij niet oke. Ik vond het ook wat zweterig voelen op mijn gezicht en na een half uur afgedaan. Helaas weggegooid geld wat mij betreft.

Resposta da BeautyBySilk.nl
Kreeg meteen reactie op e-mail
Kreeg meteen reactie op e-mail, product was erg vertraagd door post nl. dacht dat het zoek geraakt was.
Letterlijk en figuurlijk zijdezacht comfort!
Klein puntje van aandacht: er is geen etiketje met het wasvoorschrift bij.

Resposta da BeautyBySilk.nl
Goede kwaliteitsvolle producten en…
Goede kwaliteitsvolle producten en snelle levering
Het is een heerlijke…
Het is een heerlijke kussensloop..snelle levering…erg tevreden..
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.