Van den Boomen badkamers Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijk email's en telefonisch contact over het aflever moment. Voor ons kwam het eerste lever moment niet goed uit, en is in goed overleg verplaatst. Ze bezorgen graag als je thuis bent en in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een fijne betrokken organisatie. Je voelt je hier geen nummer. Zij hebben ervoor gezorgd dat de levertijd van onze badkraan naar voren gehaald kon worden zodat we niet in de problemen kwamen tijdens d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring mee met Van den Boomen. Na telefonisch contact de radiator knoppen besteld. De medewerker had aangegeven tijdens het telefoongesprek dat het een week later bezorgd zou worden. Door o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op hun site gekomen na een zoektocht naar een afstandsbediening voor een thermostaat. Ze bleken het product niet alleen het goedkoopst aan te kunnen bieden maar hadden ook de snelste levertijd. Bij an... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros
  2. também em
  3. Reforma de Banheiros

Al 25 jaar adviseren wij onze klanten vanuit onze showroom in Eersel over de renovatie of installatie van hun sanitaire ruimtes. Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met de lancering van onze webshop voegen wij een stukje advies op afstand aan onze dienstverlening toe. Met passie voor sanitair en design adviseren wij je over ons assortiment toonaangevende merken. Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden als jij dat bent!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

109 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prettige en snelle service

De douchekop was netjes verpakt en snel geleverd. + Het persoonlijk krabbeltje erbij maakt dat je daar als eerste zal kijken wanneer je nog iets nodig hebt!

4 de junho de 2026

Resposta da Van den Boomen badkamers

Wat leuk om te lezen. Bedankt voor de review!

Zeer goede ervaring!

Duidelijke website, zeer goede opvolging, correcte prijs en snelle levering. Top !

10 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Van den Boomen badkamers

Dankjewel voor de mooie review!

Aardige mensen

Aardige mensen, zeer goed service, mooie items.

7 de março de 2026

Resposta da Van den Boomen badkamers

Bedankt voor deze leuke review. Veel plezier van de badmeubelset!

Snelle levering. Telefoontje om ons te informeren. Dak u wel

26 de janeiro de 2026

Resposta da Van den Boomen badkamers

Dankjewel voor je review en veel plezier van je aankoop!

Badkussen

Fijne goede service wel niet verwacht dat bestelling van leverancier uit Duitsland zou komen.

25 de janeiro de 2026

Resposta da Van den Boomen badkamers

Bedankt voor uw review! De badkussens worden inderdaad centraal verzonden vanuit het magazijn in Duitsland. Dit komt doordat badkussens, zitkussens en voetkussens verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en maten, waardoor ze te veel ruimte zouden innemen in ons eigen magazijn. Daarom hebben we ervoor gekozen deze producten rechtstreeks te laten leveren. Veel klanten ervaren het als prettig dat de communicatie gewoon via ons verloopt, en dat blijven we uiteraard graag doen. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met de mooie kussens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden en verdient een pluim.

Zeer tevreden over Van den Boomen met de aanschaf van een badkamerradiator. Klantenservice is telefonisch prima bereikbaar. Bij vragen klantvriendelijk en goed geholpen. Aflevering netjes op de afgesproken tijd en met een persoonlijk kaartje erbij. Zelfs de korting terug gekregen die vergeten was bij het indienen van de bestelling. Kortom top.

8 de janeiro de 2026

Resposta da Van den Boomen badkamers

Dankjewel voor je review en heel veel plezier van de radiator!

Top service

Product werd door hun eigen bezorgdienst perfect op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Contact hierover met klantenservice verliep ook prima. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. top. Tevens leuke persoonlijk geschreven kaart bij afgeleverde producten.

24 de janeiro de 2026

Resposta da Van den Boomen badkamers

Leuk om terug te horen en bedankt voor de review!

Persoonlijk kaartje

Duidelijke site, fijne korting. Ontzettend snelle levering, veel sneller dan verwacht. Afvoerplug zat mooi ingepakt, was helemaal gaaf en als kers op de taart zat er nog een persoonlijk kaartje bij, heel leuk.

18 de dezembro de 2025

Resposta da Van den Boomen badkamers

Fijn om dit te horen! Dankjewel voor je review.