Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. De hjalp med at finde den helt rigtige kombination til vores rejse med to mindre børn. Og det levede helt op til forventningerne. De var gode til at få styr på det sidste med res... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en fantastisk oplevelse med Bech Travel! Vores rejse til Mauritius var helt igennem perfekt – alt fungerede bare fra start til slut. Servicen var i top hele vejen igennem, og vi følte os virk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var lidt sent ude da vi skulle arrangere en tur til Mauritius og evt. et andet sted i ”nærheden”. Da vi ingen tidligere erfaring havde med Mauritius , og ikke havde tid til at undersøge det.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klar anbefaling af BECH Travel Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fået lynhurtig og god hjælp lige siden. Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de turismo
  2. Operador de turismo
  3. Agência de Viagens

Escrito pela empresa

BECH Travel skræddersyer rejser til Mauritius, Maldiverne og Sydafrika. Vi rejser altid i forvejen og besøger de forskellige resorts, så vi sikrer os, at vores kunder kan forvente det bedste af det bedste. Morten Bech, stifter af BECH Travel, har selv besøgt Mauritius hele 10 gange, hvorfor de allerbedste 4- og 5-stjernede resorts nøje er udvalgt, da vi ønsker at tilbyde det bedste af oplevelser, strande og mad. Derfor får rejsende hos BECH Travel også personlig rådgivning om destinationerne samt de forskellige resorts, da vi ønsker et perfekt match mellem den rejsende, destinationen og resortet. Rejser du med os, venter en tæt og personlig kommunikation, hvor vi sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pålidelige partnere – og sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig. Sammen skaber vi din drømmerejse, som ikke skuffer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ferie Mauritius

Er lige kommet hjem efter en super ferie med Bech Travel.
Havde aldrig rejst med selskabet før, men skal vi til Mauritius igen, bliver det bestemt med Bech Travel.
Specielt vil jeg fremhæve den venlige personlige kontakt omkring bestilling af rejsen, og vi havde kontakt op til flere gange.
Rejsen til og fra Mauritius gik fuldstændig på klokkeslæt.
Hotellet Heritage Awali var bare perfekt, lækker mad og dejlige værelser og senge, utrolig venlige og altid smilende folk.
Skøn golfbane.
Stor tak til Bech Travel vil bestemt være helt tryg ved at lade dem arrangere min næste ferie.

17 de novembro de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak for de pæne ord, Yrsa. Vi er meget taknemmelige for denne fine anmeldelse. Det glæder os at I havde en god tur med os til Mauritius.

I er altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

Tillidsfuld og professionel

I forbindelse med planlægning af reje til Mauritius havde jeg kontakt til flere rejsebureauer men valget faldt på Bech Travel. De var fra starten meget tillidsvækkende med deres måde at kommunikere på. Forståelse for mine ønsker og behov. Vi havde en fantastisk oplevelse og fik indfriet alle forventninger. De hjalp “børnene” med praktiske ting i forbindelse med fejring af min fødselsdag. Tak for super service - vi vender tilbage og vil klart anbefale Bech Travel

30 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Mange tak for de pæne ord, Susanne. Det betyder meget for os.

Vi er utrolig glade for at du / I fik den ferie og fødselsdagsfejring du drømte om.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Meget højt service niveau

Meget højt service niveau, imødekommenhed og fleksibilitet. Alt klappede og var nøjagtigt så skønt som lovet.
Vi har ikke spekuleret på noget som helst før, under og efter vores skønne ferie, alt var arrangeret for os. Stor ros til Bech Travel - godt gået.

27 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Tusind tak, Karsten, for de pæne ord om os som rejsebureau. Det varmer virkelig at læse.

Vi er rigtig glade for at I havde en skøn ferie samt at alt klappede. Og I er naturligvis altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

Fuld tilfredshed

Vi var fem personer af sted i efterårsferien 2023 indlogeret på C Mauritius. Det var en fantastisk ferie! Alt spillede. Vi følte os taget godt i hånden af Bech Travel i forhold til at finde det helt rigtige hotel til vores ønsker. Og på selve hotellet blev vi mødt af et venligt personale, der startede med at flytte vores værelser, fordi vi er lidt gangbesværede og havde brug for at bo på grundniveau. Værelserne var gode og med pragtfuld udsigt. Maden dejlig og med et stort udvalg. Vandet, pools og aktivitetsmuligheder også rigtig gode.
Eneste minus er, at der ikke rigtig kan siges at være noget at snorkle efter. Der er meget få fisk - slet ikke på niveau med fx Maldiverne. Men til gengæld er der gode udflugtsmuligheder, hvis man vil det.

14 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak din anmeldelse, Kristina. Vi er rigtig glade for at I fik en fantastisk ferie og følte jer godt taget i hånden af os.

Skulle I gen-overveje Mauritius eller Maldiverne - to destinationer der, præcis som du skriver, har hver deres fordele - så er I altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

C Mauritius all inclusive

Fantastisk all inclusive rejse til C Mauritius Hotel. Alt klappede til perfektion. Vidunderligt imødekommende personale på C Mauritius Hotel, varieret meget velsmagende mad og skønne vine, skønneste strand uden sten og mange muligheder for div. Udflugter. Et tredje besøg på skønne frodige Mauritius er bestemt sandsynligt.

12 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Mange tak for din skønne anmeldelse, Vibeke. Dejligt at C Mauritius var et godt valg til jer og at alt klappede, det er vi rigtig glade for at høre.

Hvis et tredje besøg på et tidspunkt overvejes, da er I altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

Ærlig og fremragende vejledning

Vi fik exceptionel god service og vejledning af BECH Travel, da vi henvendte os til dem med ønsket om en ferie for to voksne og to børn på 5 og 7 år til Mauritius. Vi fik god hjælp til booking af relevante billetter med imødekommelse af gode rejsetider, budget og antal dage. Vi blev hørt i vores ønsker og blev guidet i en god retning ift. at få en ferie, der opfyldte de kriterier, der for os var vigtige.
Vil klart anbefale BECH Travel til andre, der ønsker at rejse til Mauritius.

27 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak for de pæne ord, de varmer at læse. Vi er utrolig glade for at I synes godt om vores vejledning og sevice.

Skulle I overveje en ny rejse, da er I altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

Familieferie på Mauritius

Vi havde en dejlig familie ferie på Constance Belle Mare Plage, Mauritius. Ferien var købt som en pakketur. Det praktiske var arrangeret af BECH Travel. Hele turen forløb som forventet med ophold på et dejligt resort med masser af god mad, sol og strand og ikke mindst meget venlige mennesker.

11 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak, Kim, for at skrive denne fine anmeldelse. Det er vi virkelig glade for, samt glæder det os at I havde en dejlig ferie på Constance Belle Mare Plage og at I var glade for jeres villa.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en dejlig rejse til La Piroque…

Vi havde en dejlig rejse til La Piroque på Mauritius, som var arrangeret af Bech Travel. Det var super dejligt ikke at skulle bruge tid på at sætte sig ind i hvor der er godt at bo og hvilke hoteller der er gode, men bare at kunne spørge. Det synes jeg normalt man kan bruge enormt meget tid på. Derudover var Bech Travel også prisvenlige i forhold til hvad vi havde kigget på hos andre rejsearrangører.
Professionelt og personlig service. Vi kunne sagtens finde på at rejse med Bech Travel igen.

12 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Stor tak, Sofie, for at dele jeres oplevelse fra jeres rejse. Er glad for at La Pirogue levede op til forventningerne - samt at I gerne vil rejse med os igen. Det sætter vi stor pris på at høre, tak for det.

I er altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

De bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde booket en rejse til Mauritius…

Vi havde booket en rejse til Mauritius gennem BECH Travel til hotellet The Oberoi, og havde en uforglemmelig ferie. På The Oberoi var maden uden sammenligning den bedste mad, som vi har fået nogen steder i verden. Desuden var servicen fra personalet også uden sammenligning med noget, som vi ellers har prøvet.

6 de outubro de 2023

Resposta da BECH Travel

Mange mange tak for jeres anmeldelse. Vi er oprigtigt glade for at høre, at jeres rejse til Mauritius og opholdet på The Oberoi blev en uforglemmelig oplevelse for jer.

Maden er også et af vores højdepunkter når vi har besøgt The Oberoi, hvorfor det er dejligt at vide, at I også nød maden og at servicen fra personalet overgik jeres forventninger.

Vi håber at få fornøjelsen af at sende jer godt afsted igen.

De bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netop kommet hjem fra rejse til…

Netop kommet hjem fra rejse til Mauritius, planlagt og udført til perfektion af BECH Travel, fra start til slut oplevede vi en professionalisme vi sjældent har mødt før.
Alle vores ønsker blev mødt med et ja selvfølgelig, og de fik det til at lykkedes, helt igennem en fantastisk ferie, helt sikkert ikke sidste gang vi bruger dem.

En simpel ting som det i tager jer tid til at ringe efter rejsen og spørge ind til hvordan det er gået, det er der nok mange der kunne lære noget af.

23 de setembro de 2023

Resposta da BECH Travel

Vi sætter stor pris på sådan en feedback. Det skal du have mange tak for Peter. Sikke pæne ord om vores service - dem er vi glade for, de varmer virkelig at læse.

Du / I er altid velkommen til at tage kontakt til os igen.

P E R F E K T

Vi har været heldige at være på rigtig rigtig mange ferie men det vi oplevet denne gang var HELT fantatisk, Vi fandt rejsen hos Bech Travel til en billigere pris for samme ophold som en af deres konkurenter og så var vi glade meeeeeeeeen så startet det først :-) Vi har fået så meget meget mere de har kontaktet os igen igen og hjulpet med alt Golf, udflugter, resturanter vi har følgt fra vi booket rejsen at dette ville blive årets ferie og det blev det - Hvis i vil være sikker på at få mere end i hvade drømt om så er det BECH Travel, det var første gang men ikke sidste. På Gensyn :-)

12 de setembro de 2023

Stor tak, Kim 🙏
Sikke pæne ord, dem er vi meget meget glade for at modtage. De varmer. Vi er virkelig glade for at I fik den ferie I drømte om.

Håber at få fornøjelsen af at kunne sende jer godt afsted igen. I ringer bare.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give flere stjerner...

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så ville de drysse! Vi ønskede en tur til Mauritius på businessclass i industriferien på et udsolgt hotel og i sidste øjeblik. Vi havde fat i et andet bureau inden Bech Travel, som ikke tog vores ønske alvorligt og vi blev afvist med, at det plejer folk, at bruge et halvt til helt år på at planlægge.
Lige fra første kald var Bech Travel fuldstændig åbne, lyttende og engagerede. Vi fortalte vores ønsker og de opfyldte hver og et af dem. De tryllede en juniorsuite på et ellers helt udsolgt hotel, de fik honeymoonseats til os på flyet og gav os gode fif om alt fra muligheder på hotellet, lounges i lufthavn og Mauritius generelt. Der blev fulgt op undervejs inden afrejse og da vi kom hjem - der findes simpelthen ikke noget dårligt at sige.
Hvis du ønsker at blive mødt seriøst og topprofessionelt af en rejserådgiver, så kan jeg kun på det allervarmeste anbefale Bech Travel. Tak til jer.. Vi kommer igen, når vi skal til Maldiverne!

24 de julho de 2023

Resposta da BECH Travel

Kæmpe tak for de meget pæne ord, Bettina. De varmer virkelig at læse. Vi er virkelig glade for at vi formåede at finde lige det der opfyldte jeres ønsker, også selvom, ja, der faktisk var udsolgt.

Vi håber at kunne sende jer afsted igen, uanset om det skal være Maldiverne, eller Mauritius igen. Hvorfor I er altid velkomne til at kontakte os igen.

Super oplevelse at bruge Bech

Vi brugte Bech Rejser i forbindelse med vores tur til Mauritius i sommeren 2023. De ordrende alt for os og til en helt fair pris. Alt spillede under hele vores ferie. Da vi ankom var der en rejseguide, som vi kunne benytte os af til stort og småt.

Varmeste anbefalinger herfra.

12 de julho de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak, Evelyne. Vi er så glade for din anbefaling af os som rejsebureau, og at I fik den rejse I drømte om og alt spillede. Det er vi yderst glade for at høre.

I er altid velkomne til at kontakte os igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og virkelig kompetente og…

Super service og virkelig kompetente og rare mennesker at overlade sin ferie til. BECH Travel får vores families største anbefaling.

6 de agosto de 2023

Resposta da BECH Travel

Mange tak Jesper for denne fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling af os som rejsebureau og vores service. I er altid meget velkomne til at kontakte os igen.

Tur til Maldiverne

Tur til Maldiverne. Det hele virkede, super fedt resort, der til fulde levede op til forventningerne.
God vejledning og gode forslag til forskellige ture.
Kan varmt anbefales

25 de julho de 2023

Resposta da BECH Travel

Mange tak for denne fine anmeldelse, Kim. Den er vi meget taknemmelige for. Det glæder os at I var glade for vores vejledning samt at jeres rejse til Maldiverne levede op til forventningerne.

I er altid velkomne til at kontakte os igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt fra start til slut

Vi havde en skøn oplevelse med både booking, selv rejsen og efterfølgende opfølgning! Virkelig hjælpsomme og ærlige i deres rådgivning - kan kun anbefale!

2 de julho de 2023

Resposta da BECH Travel

Sikke en fin anmeldelse, mange tak Rikke. Den er vi meget glade for, samt er vi glade for I havde en skøn ferie. Skulle I overveje at tage afsted igen, så er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os.

Mange hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klar anbefaling af BECH Travel!

Klar anbefaling af BECH Travel

Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut, hvorfor vi bare har kunne læne os tilbage og nyde ferien til Mauritius.

Hele processen har været tryg og nem. Dejligt med anbefaling af valg af værelse og flyselskab, når Morten selv har besøgt hotellet og området.

Vi siger tak for hjælpen og den gode rejse - og kan klart anbefale BECH Travel.

17 de abril de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak for din dejlige anmeldelse, Jasmin. Det varmer at læse. Vi er glade for at høre at I følte jer i trygge hænder hos os, samt at I var glade for anbefalingerne – da vi går meget op i at afprøve og kende de produkter vi anbefaler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BECH Travel et fantastisk serviceminded rejsebureau

Vi vil hermed gerne fremhæve BECH Travel som et fantastisk rejsebureau.
Vi havde besluttet at rejse en tur til Mauritius og i den forbindelse stødte vi på BECH Travel. Vi var i dialog med Morten og Søren flere gange og til sidst var rejseplanen på plads.
Vi er nu kommet hjem efter denne drømmerejse og alt har været lige så fantastisk som Morten og Søren havde informeret os om.
Hotellet levede fuldstændig op til det vi var blevet informeret om.
En helt fantastisk rejse til Mauritius grundet en fantastisk service og indsats af BECH Travel.
Vi giver her vores bedste anbefalinger af dette fantastiske rejsebureau.

30 de março de 2023

Resposta da BECH Travel

Mange tak Charlotte for denne anmeldelse. Det glæder os virkeligt at høre, at I havde en god rejse til Mauritius, samt at hotellet levede op til jeres ønsker og vores beskrivelse af stedet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af os som rejsebureau og håber at kunne jer afsted en anden gang igen.

Toprådgivning om destination

Bech Travels rådgivning om resort og hvilken del af øen vi valgte

18 de abril de 2023

Resposta da BECH Travel

Tak for jeres anmeldelse, Hanne & Torben. Er glad for at I via vores rådgivning fandt lige det resort I drømte om - og at det levede op til forventningerne. Sætter vi stor pris på at høre, da vi går meget op i selv at afprøve og kende til de resorts vi anbefaler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bech Travel har lige fra vores første kald til dem leveret en udsøgt service. Morten var rigtig god til at spørge ind til vores ønsker og komme med gode forslag, så vi fik lige nøjagtig den tur, der passede til os. Da vores fly blev forsinket i KBH og vi derfor ikke kunne nå vores fly videre til Mauritius, havde vi straks Søren i telefonen og han sørgede for alt - ændrede transfer, bookede om osv. Vi rejser gerne med Bech Travel igen, har aldrig tidligere fået så god service. Og de kan altså også lave gode golfrejser. Vi boede på C-Mauritius, og det passede fint til os, afslappet og god mad og vine. Det endte faktisk med at Morten og Co lavede en rejse videre til Sydafrika for halvdelen af vores selskab - igen fordi rådgivning og kommunikationen var helt i top. Der blev holdt Teams møde for at lave den optimale tur. Så 5 stjerner er næsten ikke nok til Bech Travel. Vi har rejst mange gange til fjerne destinationer, men aldrig fået samme service før.

19 de abril de 2023

Resposta da BECH Travel

Tusind tak, Janne, for den flotte anmeldelse og meget pæne ord om vores rådgivning og service. Det er vi meget taknemmelige for. Men først og fremmest er vi glade for I fik den rejse I drømte til Mauritius og følte jer i trygge hænder - selv da der kom en uforudset ændring.

Skulle I overveje Mauritius igen, eller Maldiverne, er I altid velkomme til at kontakte os igen.

Morten & Søren, BECH Travel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais