Fantastisk service. De hjalp med at finde den helt rigtige kombination til vores rejse med to mindre børn. Og det levede helt op til forventningerne. De var gode til at få styr på det sidste med res... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde en fantastisk oplevelse med Bech Travel! Vores rejse til Mauritius var helt igennem perfekt – alt fungerede bare fra start til slut. Servicen var i top hele vejen igennem, og vi følte os virk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var lidt sent ude da vi skulle arrangere en tur til Mauritius og evt. et andet sted i ”nærheden”. Da vi ingen tidligere erfaring havde med Mauritius , og ikke havde tid til at undersøge det.... Ver mais
A empresa respondeu
Klar anbefaling af BECH Travel Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fået lynhurtig og god hjælp lige siden. Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
BECH Travel skræddersyer rejser til Mauritius, Maldiverne og Sydafrika. Vi rejser altid i forvejen og besøger de forskellige resorts, så vi sikrer os, at vores kunder kan forvente det bedste af det bedste. Morten Bech, stifter af BECH Travel, har selv besøgt Mauritius hele 10 gange, hvorfor de allerbedste 4- og 5-stjernede resorts nøje er udvalgt, da vi ønsker at tilbyde det bedste af oplevelser, strande og mad. Derfor får rejsende hos BECH Travel også personlig rådgivning om destinationerne samt de forskellige resorts, da vi ønsker et perfekt match mellem den rejsende, destinationen og resortet. Rejser du med os, venter en tæt og personlig kommunikation, hvor vi sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pålidelige partnere – og sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig. Sammen skaber vi din drømmerejse, som ikke skuffer.
Informações de contato
Søbakken 25, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- rejse@bechtravel.dk
- bechtravel.dk
En god og tryg oplevelse
God og nærværende rådgivning fra Morten/Bech Travel til vores ønsker og behov for en familietur til Mauritius med 2 uger i en villa i syd og 1 uge i en villa i nord. God og tryg vejledning fra Morten, som har et godt kendskab til forholdene på Mauritius. Også god modtagelse og guidning fra lokale kontaktpersoner samt fine transporter fra lufthavn til villaer.
Kan varmt anbefales.

Meget postiv oplevelse
Ærlig og god behandling. Forventningsafstemningen var spot on! Perfekt service. Anbefaler varmt.

Skal du til Maldiverne skal du vælge BECH Travel
Vi havde ikke været på Maldiverne før og der er rigtig mange muligheder og det kan blive lidt uoverskueligt.
Morten fra Bech Travel, var super god til at samle alle vores ønsker og finde lige den ø og det resort, som passede til os.
Morten var meget behagelig at snakke med og rigtig go til at vejlede og informere.
Vi har tidligere oplevet selvskaber, der havde mere travlt med at oversælge i sted for at lytte til kunden. Hos BECH har vi kun oplevet at vi er blevet imødekommet og lyttet på og vi sammen fandt det perfekte sted.
Skal vi til Maldiverne igen, vil vi naturligvis kontakte BECH/Morten og det vil vi anbefale andre også at gøre.
I bliver bestemt ikke skuffet.

En sober behandling
Jeg fik en god og sober behandling, som jeg gerne vil anbefale til andre. Kunne vælge mellem relevante tilbud, og jeg føler bestemt ikke, at der var noget, der var oversolgt. Også stor fleksibilitet ved ændring af vores planer.

Resposta da BECH Travel
Den skøn rejse med den største tryghed…
Den skøn rejse med den største tryghed - da de altid lige var en sms i nærheden hvis det var det mindste spørgsmål vedr rejsen, retningslinjer eller andet…
Kan kun varmt både anbefale Bech Travel og Mauritius - sikke en oplevelse ♥️

Kæmpe anbefaling!
Super god og hurtig hjælp til en last minute rejse! Morten har besøgt alle hoteller og kan give grundig vejledning, så man ved præcis hvad man får. Og så var det oven i købet billigere end de priser jeg kunne finde på transport og hotel online!

Resposta da BECH Travel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.