Top stjerner til jer. Vi fik fra start super hjælp af bedemand Michael pålidelig ærlig stabil . Og alt var som lovet ☀️ prisen holdte ingen overraskelser. Vil anbefale jer til alle. Bh søsteren Len... Ver mais
A empresa respondeu
I 2025 valgte vi bedemanden i Albertslund, hvor Michael var vores kontaktperson. Han guidede os trygt gennem hele forløbet og sørgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornår. V... Ver mais
A empresa respondeu
I kom som ønsket hurtigt og bevarede den gode ro overfor vores børn som netop havde mistet deres far. Jeg havde bedt om at i inddrog vores børn bedst muligt hvilket i levet helt op til. Generelt er... Ver mais
A empresa respondeu
Nemt alt forgår over telefonen. Søde venlige og rare mennesker mødte os med stor empati for vores situation.
Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger er en familieejet bedemandsforretning. Med fem fysiske bedemandsforretninger på Vestegnen, har vi altid mulighed for at tilbyde en samtale i dit lokalområde – enten hos dig eller i en af vores forretninger. Naturligvis tilbyder vi altid et helt gratis og uforpligtende møde, så du hele tiden har overblik over økonomien omkring bisættelsen eller begravelsen. Vi er den bedemandsforretning, der bliver anbefalet af flest mennersker, når der er behov for en bedemand. Alle opgaver udføres af vores eget personale og egne rustvogne. Du kan altid komme i kontakt med os hele døgnet året rundt. Kontakt en ægte lokal bedemand og ikke en der udgiver sig for dette, men kun findes på nettet.
Albertsundvej 3, 2620, Albertslund, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alt fra start kontakt til slut var respektfuld og fint. Al kontakt både via tlf og mail var imødekommende og behageligt.
En særlig tak til Michael Wissendorf| for behagelig og god behandling hele vejen 🙏😊
Alt gik som aftalt.
Michael var til stor hjælp med kontakt til min kusine Annette fra Vig tak for det Michael.
Fem stjerner herfra.
Flemming Olsen
Hjælpsom kontakt i ordnede alt på en virkelig god måde så jeg følte
Mig godt tilpas i en svær situation og alt i forbindelse med bisættelsen forløb perfekt.
Pænt og ordentligt behandlet af bisættelsen af min kone.
bisættelsen blev venlig og profesionel håndteret og tilrettelagt.
Alt var perfekt helt fra starten, hvor I leverede en god, sober og værdig service. Jeres hjælp i forbindelse med kirken var nænsom/omsorgsfuld intet kunne være bedre. Tak.
Mvh
Aage Sørensen
Der var super god service.
Christian var så god til af fange hvad vi havde brug for.
På selve bisættelse dag, fungeret alt.
Vi kan varmt anbefale Christian.
Vh.
Fam.Sørensen
Empatiske og sympatiske med arbejdere. Det aftalte blev udført til aftalt pris.
Proffesionel behandling venlig og med stor forståelse, er altid hjælpsomme ved henvendelse, alt kører efter aftale, og jeg kan kun give min bedste anbefaling
Når man står midt i en sorg er det vigtigt at man bliver “holdt lidt i hånden” igennem de mange formalier.
Vi ringede hertil ift. min far og Bedemand Ole tog os gennem alt vi skulle forholde os til. Det eneste vi skulle koncentrere os om hva, at sige farvel. Det var en meget tryg oplevelse og jeg vil personligt sige tusinde tak og anbefale disse søde mennesker til alle som står i en sorg og i et tab af deres pårørende!
God oplevelse og vejledning til hjælp oh spørgsmål

Resposta da Bedemand Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger
Bedemanden (Christian) var støttende gennem hele det meget svære forløb. Der er kun roser fra os.
Har haft en rigtig god dialog med Christian
Der var nogle ændringer under vejs så som, ændring af farve på Urnen, det blev straks fikset
Samt udlevering af urnen, i stedet for nedsættelse på kirkgården, hvilket kræver formular der skal udfyldes og godkendes fra kirkens side
Det gik også smertefrit
Christian tråde til da der skulle sige nogle pæne ord om afdøde, da vi andre ikke kunne gøre det
Så en rigtig god oplevelse hvor alle ønsker blev hørt og efterkommet
Mvh. Jan
Som organist har jeg kendt Bedemand Andersen i mange år, jeg har lige mistet min søn, og derfor kontaktede jeg Bedemand Andersen. Jeg fik den service som jeg forventede, men vil lige sige, at Michael som stod for alt det praktiske, han var en meget kompetent person i sit arbejde. Vi fik en smuk og rolig oplevelse hos Bedemanden. Min største anbefaling Preben Andreassen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.