Lavendla Avaliações 1.406

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mine allerbedste anbefalinger til Annette og største taknemmelig for at gribe mig, da jeg stod i et meget sårbart og skrøbeligt tidspunkt af mit liv. Jeg oplevede en utrolig varme og en kærlig hån... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rikke var super professionel, og vejledte os godt gennem processen, så intet blev overset. Vores far fik en smuk begravelse.

Detalhes da empresa

1. Diretor de Funerais
  2. Advogado de Direito de Família
  3. Funerária

Escrito pela empresa

Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og kompetenthjælp - stor støtte

Jeg oplevede en god og kompetenthjælp samt en stor åbenhed overfor vores ønsker. Var god til at gøre opmærksom på eventuelle fald grupper - ting vi ikke selv vidste eller vi opmærksomme på, at vi skulle huske. Kunne ikke ønske os bedre hjælp og anbefaler gerne til andre.

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mine allerbedste anbefalinger til…

Jeg oplevede en utrolig varme og en kærlig hånd, der hele tiden viste mig vejen og alternativerne, når jeg var lige ved at fare vild i min egen situation. Af hjertet TAK🙏❤️ Det har betydet alt.

13 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chok over at få en regning fra Bispebjerg

Min kæreste og hans bror, kontakter en af jeres såkaldte bedemænd, da deres mor er død.
Bedemanden kommer til møde her hos mig, hvor både min kæreste og hans broder er til stede.
Vi får indtryk af at han søger for alt, vi får et tilbud som brødrene godkender.
Dagen efter bisættelsen kommer chokket en regning fra Bispebjerg kirkegård på knap 11.000,- kr
Vi fik fornemmelsen af de 13.000,- som bedemanden havde lavet et tilbud på var for alt.
Han informerede ikke om priser på leje af kapell, kremering, nedgravning på aske fællesgraven, opbevaring af kiste osv.
Han gav ingen priser på hvad de forskellige ting kostede.
Men at vi har fået en regning fra Bispebjerg, så har han jo ikke sørget for alt.
Vi er dybt rystet over at man kan rådgive folk, uden at fortælle dem alt.
Min kæreste og hans bror tror ikke på at man kan klage og bare skal acceptere den nye regning.
Men vi fik ikke alt afvide og fik ikke den hjælp som vi var berettiget til.
Bedemanden var hos mig den 1.4.25 min svigermor bliver bisat den 14.4.25
Regningen fra Bispebjerg kommer endten den 15 eller 16 april 25

16 de abril de 2026
logotipo da Lavendla

Resposta de Lavendla

Kære Mette Line
Jeg er ked af at I sidder tilbage med en følelse af imanglende information omkring ekstra ydelser, der ligger ud over vores tilbud. Jeg ved godt, at der er meget, man skal forholde sig til, netop i de dage, så det kan være svært at overskue. Derfor sørger vi altid for også at skrive, at man skal være opmærksom på, at der i tillæg til vores tilbud kan komme betaling for leje af kapel, gravsted og kremering. Det kan jeg se, at vores bedemand, som hjalp jer, har skrevet i en mail med oplysning om pris på kremering og leje af kapel.
Hvis du/I har brug for at vi tager en direkte dialog omkring det, så skriv til mig på info@lavendla.dk
De bedste hilsner
Henriette Rendbæk
Leder og grundllægger

Thit

Thit. Er det sødeste og mest elskelige menneske og rådgiver man kan ønske sig. Alt foregår nøjagtig som det skal . Når man mister forsvinder overblikket men intet udover valg af sange og blomster skal man bekymre sig over.. Thit er på hele tiden og opfølgning med mails, SMS osv. Service er helt i top. Medfølelse er i top uden det er overdrevet..helt nede på jorden med med etik og kærlighed. Mine varmeste anbefalinger.

13 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget medfølende og empatisk oplevelse

Min mor døde en lørdag i sin plejehjemsbolig, og jeg ønskede derfor ret hurtigt at have fat i en bedemand for at få den videre proces igang.
Jeg fik kontakt til Annette hos Lavendla, som kunne komme allerede samme eftermiddag og afhente og iøvrigt tog mig rigtig godt igennem hele forløbet med kremering, urner, annoncering mv.
Det var en virkelig god og tryg oplevelse i en ellers trist situation, så jeg kan kun give Annette og Lavendla min bedste anbefaling

30 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Utrolig god service

Utrolig god service, kontakt. Stopher var en imødekommende mand der var der hele vejen. Dejligt at han tog billeder af alle blomster ved bisættelsen og på selve gravstedet.

6 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais