Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beenq is fully unreliable and has been acting unrightful for quite some time. Beenq does not proceeds to payment even after dozens of complaints, mails and communications to the support team. In eve... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MauriceCasper45 at gmx com Ik kom niet meer in mijn account, ik heb niets fout gedaan, alleen maar altijd de vragenlijst ingevuld. Kreeg dan deze email : Hello, Thank you for your emai... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enquetes worden niet geladen waardoor je constant naar een wit scherm zit te staren. Wilde hierdoor mijn account verwijderen wat uiteraard niet lukt. Waarschijnlijk een manier om gratis je gegevens te... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Analista de Mercado

We bieden betaalde enquêtes aan waarmee iedereen geld kan verdienen. Via de website of onze app.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

181 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

kkr scammers

als je bijna bij de 10 euro bent krijg je steeds hetzelfde scherm met dat de enquete niet voor je is, ook al probeer je het bij 100 verschillende enquetes

5 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drie jaar later andere wind.

De enquete die je 2 bedrijven laat beoordelen is enorm saai en breek ik gewoon af. Ook de vraag of je een superkrachten wil kan ik niet meer zien. Voor de rest ok. Het duurt alleen erg lang voordat je 10 euro bijelkaar gesprokkeld hebt. En honderd euro in een maand, daar geloof ik niks van.

Na 3 jaar weer een poging. Bedragen worden niet vrijgegeven maar beoordeelt tot sint juttemis. Na de reviews van nu te lezen stop ik er ook weer mee.

19 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

simpel gwn een grote onzin deze zite je…

simpel gwn een grote onzin deze zite je start enquetes krijg je aan het eind geen geld dan kom je dichtbij die 10 krijg je geen enquetes meer nu start ik meer dan 10 enquetes en kom met niks in aanmerking ookal 5x niet betaald na afronding waardoor uren weg zijn gegooid heb meerdere keren contact gezocht geen antwoord simpel beenq is een grote scam niet eens aan beginnen ze kunnen niks organiseren reageren niet ik zou zelfs nog een betere enquete platform maken dit lijkt wel gemaakt door een 10 jarige.

1 de agosto de 2022

Een grote scam

als je een equete invult en je bent klaar zegt de website "dit is niet een goede enquete voor jou we zoeken een andere" je blijft bezig en de antwoorden die je geeft kunnen ze al gebruiken. Mensen doe dit niet!

21 de julho de 2022

Totaal onrendabel

Steeds dezelfde vragen, springt van de ene naar de andere organisatie. Zeker 6 keer geboortedatum en postcode moeten opgegeven. 1,5 uur bezig, €0,60 "verdiend" want onder de €10,- wordt niet uitbetaald. Dat zou mij in dit tempo 24uur kosten

7 de julho de 2022

gebruikersONvriendelijk

Urenlang enquetes invullen en om de haverklap worden of de punten weer terug gedraaid, of je krijgt aan het einde na al je harde werk een foutmelding waardoor je geen punten krijgt, of de website ligt weer plat. Vandaag ook weer. De app is een nog groter drama, dan krijg je standaard geen punten omdat hij het contact met je account kwijt is geraakt. App NIET gebruiken, zonde van je werk!

Edit -reply to reply:
Dat is een nogal boute uitspraak. Ik lieg nooit en fraudeer nooit, dat kan ik domweg niet. Wel geef ik vaak 'weet ik niet': ik weet niet of een bedrijf zijn personeel goed behandeld, dat zou ik moeten googelen, ik weet niet of een bedrijf in duurzaamheid investeert, dan moet ik de jaarstukken bestuderen; maar als ik dat doe, dan krijg ik de melding dat ik te lang over mijn antwoord doe.
Jullie controle vragen kloppen niet: als ik een correcte som aan moet klikken en ik kies 13+2=15 zegt het systeem 'incorrect antwoord'.
Dus in plaats van mensen ten onrechte van fraude te beschuldigen en hun hard verdiende centjes af te pakken, zouden jullie eerst eens de hand in eigen boezem moeten steken...

29 de junho de 2022

Hallo,

Punten worden enkel terug gedraaid als er fraude is geconstateerd dmv bijvoorbeeld controle vragen :-|

Betaling

Hallo,

Mijn betaling is nogsteeds niet teruggezet ook al heb ik een paar dagen gewacht.

27 de junho de 2022

Hallo Julian,

als ik weet wie je bent kan ik je wellicht helpen :-) Daar heb ik je email voor nodig waarmee je bij ons lid bent. Contacteer me aub via info@beenq.nl of beenqnl@gmail.com

oplichters mensen

oplichters mensen, trap er niet in zoals ik.
Kom je een beetje bij de eerste € 10 in de buurt, kan je opeens geen enquête meer doen, plotseling kom je nergens meer voor in aanmerking..bla..bla...bla terwijl je wel weer steeds probeert en veel vragen toch ook weer invult maar uiteindelijk zeggen ze je komt niet in aanmerking. kutsite.

26 de junho de 2022

Hi Michel,

Jammer dat dit je ervaring is, we hebben genoeg leden die meerdere uitbetalingen per maand verdienen. Meer uitleg over profiel en doelgroep bepaling kan je vinden in onze FAQ. Als je contact had gezocht had ik wellicht nog kunnen kijken of er iets mis was, want dit klinkt wel gek ja. Ik zou dat ook vervelend vinden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind de website van beenq heel goed en handig voor het invullen van enquêtes

Ik vind de website van Beenq heel handig om de enquêtes in te vullen . Ook vind ik het handig dat ze aangeven hoelang het duurt om een enquête in te vullen. Ik geef de website een 10/10.

Alleen weet ik niet hoe ik mijn beloningen moet overzetten op Paypal .Ik weet namelijk niet hoelang het duurt voordat het bedrag wordt overgeschreven op Paypal. Hopelijk kan iemand mij hierbij helpen.

23 de junho de 2022

Hi Dhrestie,

Dank voor de review! Je PayPal uitbetaling is slechts 1 klik op de knop zodra je 10 euro hebt, dit is dan automatisch gekoppeld met je emailadres en komt in enkele dagen aan. Let wel op dat je het emailadres waarmee je bij ons bent aangemeld ook even toevoegt aan je PayPal als dat nog niet het geval is :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

>>>>>>>>>>

Hallo, Het is nu wel gelukt heb even een dagje gewacht en nu werkte het wel alleen had ik nog geen paypal account ( nu wel ) maar na dat ik heb geld aangevraagd had kan je dat nog terugzetten

21 de junho de 2022

Hi Julian,

Top dat het gelukt is, ik kan je account niet opzoeken want ik weet niet je volledige naam of email dus neem even contact op via info@beenq.nl Het is echter sowieso geen probleem want als een betaling niet doorkomt bij PayPal komt het vanzelf terug op je account en kun je de uitbetaling opnieuw aanvragen. In jouw specifieke geval, omdat je nu een ruime week lid bent en pas na 2 weken je eerste uitbetaling kan doen ivm veiligheid, is het zelfs zo dat deze nog in de wacht staat en gewoon goed zal worden verwerkt. Let wel op dat je hetzelfde emailadres dat je bij ons gebruikt ook koppelt aan je PayPal.

Hoop dat het zo duidelijk is, anders hoor ik je graag weer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring hiermee.

Nadat ik eerst 4 weken heb moeten wachten op mijn eerste uitbetaling nadat die op mislukt stond
Had ik nu 4 uitbetalingen ook op mislukt staan dus ging ervan uit dat dat ook wel 4 weken zou duren.
Maar wat schetst mijn verbazing ineens.
Mijn hele account is ineens verwijderd.
Uren bezig geweest om enquêtes in te vullen en dan poef 40,-- door je neus geboord worden.
Gisteren nog een enquête ingevuld en niets aan de hand.

3 de junho de 2022

Wat waardeloos is dit.

Wat waardeloos is dit.. net precies voor de zoveelste keer een complete enquête ingevuld compleet naar waarheid.. 20 minuten mee bezig geweest. Op het laatst zeggen ze nog bedankt voor u antwoorden deze worden opgeslagen en u word doorgestuurd. En dan verschijnt de melding sorry u voldoet niet aan de eisen om deel te nemen aan deze enquête.. terwijl hij helemaal ingevuld en klaar was en ik daar ook duidelijk voor werd bedankt. En geloof me dat is niet de eerste keer.. dus wel enquêtes binnen harken zonder te betalen.. schoften!

5 de maio de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de laatste tijd niet betrouwbaar

Ik heb 2 keer hier mee laten uitbetalen waarvan bij de 2de keer er oppeens "mislukt" bij stond. dit is uiteindelijk recht gezet maar het lijkt wel dat ze sinds dien ons alleen maar gebruiken voor gegevens zo is het mij al 5x gebeurd dat ik de hele enquete heb ingevuld en dat ze daarna oppeens zeggen dat ik niet in aanmerking kom of niet de geschikte persoon was. Hoe kan dit na dat men de enquete ingevuld heeft???

29 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

enquetes ingevuld eerste keren paar…

enquetes ingevuld eerste keren paar keer betaald gekregen nu al een keer PayPal niet betaald gekregen
zeggen ze me hebben problemen met PayPal
nu weer tot 10 euro gespaard dacht lever je tegen Amazon bon in krijg je ook niks geeft weer aan mislukt
ik hoop dat dit opgelost uren enquetes ingevuld voor niks
ik hoor het graag

3 de abril de 2022

Nooit uitbetaald

Afgelopen dagen telkens gebruikt. Werkte prima. Enquêtes eerlijk ingevuld en kreeg geld bijgeschreven. Stonden nog zo’n 40 enquêtes open. Vanavond geprobeerd weer een enquête te maken en werd voor alle enquêtes afgewezen op basis van ‘ mijn profiel’, inclusief de enquête waar ik persoonlijk een mail over kreeg. Ik sta dus op €8,50, en plots kom ik niet meer in aanmerking voor ALLE enquêtes?? Dat het een keer kan gebeuren dat, ondanks dat je alles bij je profiel hebt ingevuld, je toch niet geschikt blijkt, snap ik, maar 40 keer??? Oftewel, er wordt door Beenq flink aan je verdiend voor het invullen van enquêtes van hun klanten, maar je wordt nooit in de gelegenheid gesteld tot uitbetaling, want voor je de 10 bereikt kun je geen enquêtes meer maken. Trap er dus niet in, het kost je veel tijd en de enige die er iets aan verdienen zijn de mensen bij Beenq.

5 de março de 2022

Beste W. Willemsen,

Dank voor de review, jammer dat na een goed begin de ervaring nu minder is. Ik snap dat het gek voelt dat je nu opeens nergens aan mee kan doen.

Let wel dat dit komt door de manier waarop enquêtes worden uitgezet door de markonderzoeksbureaus en bedrijven waarvoor wij werken. Hebben we wat uitgebreider uitgelegd in onze faq (beenq.nl/faq) en dan onder het kopje: "MAAR NOG STEEDS WORD IK SOMS UIT SURVEYS GEZET OMDAT IK NIET IN DE DOELGROEP VAL ..."

Vinden wij ook jammer, want als jij geen onderzoeken invult en dus niks verdient, dan verdienen wij ook niks. En die €8,50 gaat ook niet naar ons dan. Ik hoop dus dat het ons nog een kans wil geven!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heb al meerdere enquêtes gemaakt

Heb al meerdere enquêtes gemaakt, tot nu bevalt prima. Vandaag heb ik echter 3 enquêtes compleet ingevuld en op laatste pagina klapt het eruit waardoor geen betaling plaatsvindt. Dat werkt natuurlijk niet motiverend. Ik krijg telkens onderstaand melding

400 Bad RequestThe server could not comply with the request since it is either malformed or otherwise incorrect

15 de fevereiro de 2022

Beste van der Vliet,

Dank voor de review. Fijn dat het prima bevalt, alleen het issue dat je beschrijft met de 400 Bad Request is zeker niet te bedoeling!

Dit kan meerdere oorzaken hebben. Aan jouw kant kan het helpen cookies en browsercache te verwijderen.

Anderzijds is het mogelijk dat dit een probleem ontstaat bij de instellingen van het onderzoek (uitgaande pagina) en/of de bereikbaarheid van de server, dus meldt aub altijd de foutmeldingen bij de helpdesk.

In alle gevallen is het verstandig om de error pagina niet meteen te sluiten, probeer hem na enige tijd te refreshen.

Want om eerlijk te zijn: jij krijgt niet de vergoeding waar je feitelijk wel het werk voor hebt gedaan en dat vinden we zonde, maar wij krijgen ook niet betaald door het betreffende onderzoeksbureau.

Team BEENQ

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.