Bengans Skivbutik Avaliações 99

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde två lp lådor varav den ena var öppen plus att måttet inte stämde, när jag skulle skicka tillbaka den fick jag betala frakten själv där frakten gick på 190:- plus frakten jag betalade för att... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra skivor 👍👍👍👍👍👍 Jag har köpt många hip hop-skivor för att det har funnits väldigt mycket jag gillat! Så jag tycker att det finns bra utbud för hip hop! (Kan jag få rabatt tack? 🥺🙏... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fattar verkligen inte hur det är så dåliga recensioner här. Beställt online många gånger och endast haft problem en gång, då kundtjänst var väldigt hjälpsam och svarade snabbt. Om man beställer en ski... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra utbud och snabb leverans. Tyvärr sämre kundservice än vad jag hade förväntat mig. En vinylskiva som jag köpte var väldigt repig. Tog tydliga foton och skickade in. Blev erbjuden 15 procents prisav... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de música
  2. Loja de DVDs
  3. Estamparia
  4. Gravadora

Bengans Record Store is the largest and most well-assorted record store in all of the Nordic countries. We can offer an extraordinary experience for all music lovers.

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

99 avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

All ok and fast shipping.

First, i was sceptical when i read other „experiences“. Specialy the long shippingtimes advices me to be careful. But after my order it takes 5 days until the vinyl is arrival (Sweden to Germany). I think the Time is good for international shipping.

11 de dezembro de 2024

ÄLSKADE

Asså jag är 14 år och är super rädd för att köpa på internet, köpte den här två dagar sedan och den kom i perfekt skick. När jag E-mailade en som jobbade där om min oro för vinylen så svarade dem inom 15 min! Brukar inte skriva omdömen men älskade min upplevelse så ja.. nu blev det så

28 de novembro de 2024

Hej Freja,

Vad glada vi blir för dina fina ord om oss. Du är alltid välkommen tillbaka och har du frågor eller funderingar är det bara att höra av dig.

Ha en go helg!

Bästa,

stäng ner dessa bedragare

stäng ner dessa bedragare. skickar en kod med 20 procent/men ändrade samtidigt all rea till normalpris vilket innebär att vinylet är dyrare än före deras bedrägeri weekend...lol efter helgen tar de säkert ut rean igen...förskräckligt! rekommenderar alla att har koll på priserna, har just anmält till arn /konsumentverket.
goodbye bengans

8 de novembro de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

tråkigt att du ser det så. Alla kampanjer på bengans.se har en början och ett slut, av de kampanjer som slutade förra veckan berördes några hundra titlar av vårt sortiment, som är på nästan 400 000 titlar.

Rabattkoden om 20% gällde på hela sortimentet,( utom sådant som inte har kommit ännu) således på enormt många fler produkter än de kampanjer vi hade veckan innan.

Fantastiskt

Sjukt snabb leverans fick paket nästa dag. snabbt svar på support, utomordentligt bra paketerat, bästa jag sett !! Signerat album ?! Köper mer än gärna här igen ! Otroligt köpupplevelse !

1 de novembro de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

Hej Jonas! Tusen tack för dina fina ord, de blir vi väldigt glada för.
Ha en fin dag!

Obefintlig kundservice

Obefintlig kundservice, har varit så länge men kommer aldrig mer handla där nu.

Finns många andra skivhandlare med ofantligt mycket bättre kundbemötande!

De har hutlösa priser också.

1 de novembro de 2024

Hej Peter!

Tack för din feedback. Du får gärna kontakta vår support så kan vi hjälpa dig med dina frågor. Du kontaktar oss på support@bengans.se

Trevlig helg!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overall satisfied

After reading the reviews, I was concerned and worried about whether my order would even arrive. Today, I can say that I was satisfied with the delivery. I ordered a title that was available for pre-order, and it was shipped a day before the official release date. Delivery within the EU took one week, so it was relatively fast. There were no issues with communication, customer support was responsive and quickly provided me with the tracking number upon request.
However, I must unfortunately criticize the packaging. The edges of the record are damaged, which definitely should not happen, especially given the price. It would certainly be better if the company packaged the items more securely. Overall, though, I was satisfied with the company and would order from them again.

26 de setembro de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

Thank you for your review! We are taking your input into consideration and we are glad that you will continue to be customer at ours.

Have a great day!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt service och snabba svar när man…

Perfekt service och snabba svar när man kontaktar. Paketet var perfekt och det kom fram snabbt. Jag kommer absolut att köpa mer från Bengans.

1 de agosto de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

Tack för ditt fint omdöme.

Ha en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och snabbt utan problem

Beställde ett kpop album för att hämta i butik. Kom till butik dagen efter beställning. Snabbt och effektivt!

5 de julho de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

God morgon Benke! Stort tack för ditt fina omdöme. Ha en fin dag!

Avrådan

Förbeställde 2 Eldkvarn skivor. De skickades till mig när jag var på utlandssemester med DHL. Hann inte hämta ut dem då de bara låg på utlämningsställen en vecka innan de skickades i retur till Bengans! Vid mailkontak med så uppgav de att de tog 150:- i hanteringsavgift och 90:- i fraktavgift då jag inte hann hämta ut paketet! De uppgav att jag skulle göra en ny beställning om jag ville ha skivorna. Jag kan förstå att de vill ha betalt för frakten men inte att de vill ha 150:- i hanteringsavgift om jag beställde samma skivor igen! Beställde samma skivor på CDON.com! Hade beställt dem hon Bengans om det inte hade varit för 150:- hanteringsavgift.

20 de junho de 2024

Hej Leif,
Vad tråkigt att höra att du inte haft en bra köpupplevelse hos oss - vi ber om ursäkt för detta.
Paket ligger kvar hos ombud i en vecka innan de returneras till avsändaren, och enligt vår policy för ej uthämtade paket tillkommer en hanteringsavgift för 150 SEK. Du är välkommen att kontakta oss på support@bengans.se om du önskar mer hjälp från oss.
Ha en trevlig dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man läser inte ens texten när man…

Man läser inte ens texten när man reklamerar en produkt.
Känner min betydligt tryggare med Amazon som tar hand om sina kunder till 100%

10 de maio de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

Hej Eric! Vi ber om ursäkt att din upplevelse var inte bra. Som kompensation har vi skickat dig rabattkod.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde en tröja för ca 1 månad…

Edit: dagen efter jag skrev detta så skickade man tröjan direkt. Sammanträffande eller ren slump. Sen får vi se om tröjan kommer fram eller inte. Fortfarande alldeles för dåligt skött. Ingen kompensation heller.

Beställde en tröja för ca 1 månad sedan. Påmint flera gånger på mail med korta och stundtals dryga svar från en kundtjänst som visserligen svarade snabbt.

Nu har bolaget mina pengar och jag har ingen tröja. Funderar starkt på att anmäla bolaget men har skickat en sista påminnelse för att jag inte pallar egentligen att stöka kring detta men vill inte heller ge bort mina pengar till Bengan.
Får inte heller några uppdateringar kring köpet/leveransen utan jag måste själv jaga vilket är så tröttsamt.

2 de maio de 2024

Hej Erik!
Tack för din feedback. Vi ser att du beställde en vara som vi importerar från Storbritannien och därför dröjer leveranstiden något. Din vara är idag på väg till dig. Vänligen återkom till vår support om du har fler frågor eller funderingar.
Trevlig helg önskar teamet på Bengans!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser och utmärkt service!

Bra priser, spännande kampanjer och ett brett utbud av vinylskivor.

Jag har mest handlat via nätet och det har fungerat perfekt, även vid reklamation. Bra jobbat!

23 de abril de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

God morgon Thomas! Stort tack för ditt fina omdöme, det gör oss väldigt glada. Ha en fin dag! Mvh, Bengans

5/5 stjärnor. Bengans🌟

Jättesnabb leverans/mindre än 24 timmar. Bra packeterat. Recommenderas för dem som vill ha ett fint paket och snabb leverans.

22 de fevereiro de 2024

Resposta de Bengans Skivbutik

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme - vi gör vårt bästa för att varor ska komma fram i tid och i perfekt skick. Önskar dig en fin dag!

NEVER PURCHASE!!!

NEVER PURCHASE!!!! I purchased 2 Taylor swift cd 1st package got lost I said resend so they did on the February 6th and it’s been 3 weeks I said give me a refund they said is your address correct I said yes and they ignored me NEVER PURCHASE FROM THEM THEY ARE SCAMMERS

20 de fevereiro de 2024

Hi Eira,
We are sorry to hear that you had a bad purchasing experience.

In this case we sent you the order twice and refunded you for the complete purchase after the second delivery did not arrive. We deeply apologize for this inconvenience.

If you have further questions you are welcome to contact us at support@bengans.se so we can help you further.
Have a great day!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VÄRSTA jag har varit med om

VÄRSTA jag har varit med om. jag har fått fel produkt två gånger av dem och får olika svar hela tiden, tjatat på dem i email i ca 3 veckor. Och då får jag reda på att en annan kund har fått min produkt och dem inte kan ge mig samma för att den var limiterad, och då fick jag välja en ny produkt.
När dem äntligen skulle skicka den nya produkten till mig så får jag ingen spårning eller något mejl att någon post har tagit emot mitt paket, men jag litade på dem eftersom dem hade sagt att dem skulle skicka ut paketet MEN efter två veckor utan svar/uppdateringar så har mitt paket ”försvunnit” i posten.. och det ända hjälpen jag kunde få var att returnera dem felaktiga produkterna och få 15% rabatt.

När jag först blev lovad en ny produkt eller att få tillbaka pengarna för att behålla fel produkt. Dem kan inte ens hålla koll på vad deras med kollegor har sagt/ skrivit i mejl.

Ett stort skämt.

( och enligt kundtjänst om jag inte hade kontaktat dem och undrat var mitt paket är så hade jag aldrig fått reda på att den hade försvunnit i posten för att dem inte kan hålla koll på alla ordrar för att dem har för många :)))))))

24 de dezembro de 2023

Hej isabella,
Vad tråkigt att du fått en dålig köpupplevelse hos oss. Vi tar till oss detta och du får gärna höra av dig till support@bengans.se med ditt ärende så ska vi hjälpa dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag skulle vilja sätta noll stjärnor

Jag skulle vilja sätta noll stjärnor. Bland det sämsta jag varit med om. Till att börja med fick jag maila tre gånger för att få reda på bild och ljudkvalitet på skivan, fick en länk till discogs.com som saknade informationen. Efter beställning gick ett par dagar utan kommunikation från Bängans, när jag mailar dem hamnar jag i en dispyt om hur många dagar som kan räknas som flera! De hotar också med att avboka beställningen. Ett par månader senare utan kommunikation från Bängans avbeställer jag med hjälp av CDON.

Efter att de svarat 24-01-18 och jag mailat dem igen får jag svaret
"Jag är hemskt ledsen men efter att du bad min kollega avboka din order blev produkten beställd av en annan kund och det var det sista exemplaret vi hade i lager"
Jag bad dem aldrig avboka, plus att det var samma person svarade ingen kollega, det var snarare ett hot! Produkten fanns i lager enligt CDON när jag beställde. Helt otroligt :(

8 de janeiro de 2024

Hej Per,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Annullerad order

Det är trist att behöva ge en så anrik butik dåligt betyg, men att hålla inne med min upplevelse känns inte heller bra mot andra som kanske läser här innan de handlar.
Beställde en skiva som skulle komma innan jul, (julklapp), den fanns på lager.
La min order och fick den bekräftad.
Dagen efter fick jag besked om att den inte finns hos ”deras leverantör” och de avbryter ordern.
Nu är det tyvärr för sent att beställa från nån annan…. Med den följden att det inte blev nån skiva i julklapp.
Alltså:
Om ni ska hålla på med e-handel så bör ni överväga att hålla kolla på lagersaldona och inte ljuga kunden rakt upp i ansiktet.
Eftersom jag gillade butiken ”back in the days” blir det två stjärnor. Men den ena är bara på gamla meriter.

18 de dezembro de 2023

Hej Jocke,
Vi ber hemskt mycket om ursäkt för detta. Då vi alltid vill förbättras får du gärna maila ditt ärende till support@bengans.se så kan vi ta vidare detta.

Undvik Bengans

Till att börja med hände inget alls med min beställning. Jag fick själv ta kontakt med kundtjänst för att få reda på att de inväntade en av min beställda skivor.
När jag sedan väl får min leverans är två av fem skivor borttagna med hänvisning till att de inte finns tillgängliga. Bägge går dock fortfarande att beställa på deras webb.
Dom kan själva inte förklara varför dessa två skivor är borta från min order.

5 de dezembro de 2023

Hej Andreas,
Vad tråkigt att köpupplevelsen inte blev som du tänkt dig, det ber vi om ursäkt för. Vi kan hjälpa dig med detta om du mailar oss på support@bengans.se

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde och betalade 288 kr den 23/11…

Beställde och betalade 288 kr den 23/11 för en cd som ännu inte har kommit. Det går inte att nå dom på telefon, ej heller via chatt. Besviken som bara f-n.

23 de novembro de 2023

Hej Larny,
Vad trist att din order dröjt och att upplevelsen inte blev bra för dig. Om du mailar oss på support@bengans.se kan vi se vad som hänt och hjälpa dig.

KATASTROF

KATASTROF! Beställde en skiva i augusti månad som kom hem förstörd och dom lovade att lösa ett nytt ex som jag fortfarande inte sett glimten av i november. Har själv fått påminna dom flera gånger men inget händer... Nu vill jag få pengarna tillbaka och dom kan inte hitta mitt ordernummer

8 de novembro de 2023

Hej Sebastian,
Vi ber om ursäkt för att ersättningsskivan dröjt. Om du mailar oss på support@bengans.se kan vi få mer inblick i ärendet och hjälpa dig med detta.
Bengans E-handel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.