Berden Mode & Wonen Avaliações 191

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Berden Mode & wonen in Sittard is een geweldige meubelzaak! Niet allen een mooie collectie design meubels, scherpe prijzen maar ook vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij kregen onder het geno... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endlich geschmackvolle Möbel. Preisgefüge ist eher hoch aber zum Teil nachvollziehbar. Beratung auf hohem Niveau. Ich kaufe hier gerne weil viele Möbel meinen Geschmack treffen. Vielleicht manchmal ei... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij (man en vrouw) shoppen al véle jaren regelmatig bij Berden mode in Roermond. Wat ons opvalt is dat de dames welke ons daar helpen geduldig, terzakekundig en zéker niet opdringerig zijn om ons kled... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meer dan prima begeleiding tijdens het aankoopproces. Bijv.: Meubels die niet in Alphen a/d Rijn stonden, werden vanuit andere filialen gehaald. Zo konden wij onze keuze veel makkelijker maken. Ook... Ver mais

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

191 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zeker een aanrader!

Een website met groot aanbod voor elke leeftijd. Voor mijzelf een prachtige Ydence trui besteld welke snel geleverd werd. Daarnaast is er ook nog een leuke Berden app waarop je punten kunt sparen.

12 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie korting, goede communicatie en perfecte montage

Van Pastoe een kast besteld bij Berden via een mooie Black Friday aanbieding. En hoewel ik er een andere kast bij wilde die niet binnen de actie viel, kreeg ik ook daar dezelfde korting op.
Pastoe stelde de levering steeds uit; vanuit Berden werd daar goed over gecommuniceerd.
Vervolgens werden de kasten door de monteurs van Berden geleverd en gemonteerd. Dat deden ze zeer precies, met erg veel oog voor perfectie. Alle deurtjes en lades sloten op elkaar aan binnen de halve millimeter. Echt top!

19 de agosto de 2022

Lange levertijd

Binnen 4 weken tijd 2 x iets besteld. Duurt eeuwig voor je iets binnen hebt. De 1e keer te laat geleverd voor het doel waar ik het voor besteld had en de 2e keer moet nog binnen komen maar lijkt erop dat het dit keer weer te laat komt. Enerzijds door Berden en anderzijds door de waardeloze DHL waar ze mee werken.
Helaas, hier bestel ik nooit meer iets.

26 de julho de 2022

Koop hier niks online

Koop hier niks online, werkt slecht, shop is niet up to date. Er is al zoveel mis gegaan……

17 de maio de 2022

Beste Barbara,

We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt met ons. Echter horen we graag waar het niet goed is gegaan en willen graag met je kijken naar een oplossing.

Zeer slechte service

Zeer slechte service , had bij berdenfashion kleding besteld in totaal 2 stuks, ik kreeg daar nog 12,50 welkomskorting bij , helemaal leuk zal je denken. Totdat uiteindelijk de 12,50 er niet van af ging maar juist bij op. Ik vertik het om te betalen.
En ook slecht dat er retourkosten zijn.

5 de maio de 2022

Resposta de Berden Mode & Wonen

Beste meneer, mevrouw, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt met ons. Echter begrijpen wij niet helemaal waar de kosten dan vandaag komen die erbij zijn gekomen. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we met je mee kunnen kijken. Het klopt dat inderdaad de retourkosten voor de klant zijn, maar we bieden meerdere mogelijkheden aan, om dit op een zo'n goedkoop mogelijke manier op te sturen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima webshop

Prima webshop. Levering duurde een paar dagen, maar kwam correct binnen en de retourzending (ik had twee maten besteld) was ook prima geregeld (betalen als je terugstuurt, gratis als je het aflevert bij de winkel). Afterpay verwerkte de retourzending adequaat. Mooi producten, goede prijzen en prima service. Dat is mijn ervaring.

9 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag even bij Berden voor advies…

Vandaag even bij Berden voor een beautyadvies. We werden geholpen door beautyadvisor Robin. Die legde ons alles in geuren en kleuren supervriendelijk uit !
Ook werden er producten bijgehaald en aangebracht. Alles met veel inlevingsvermogen en een goede en duidelijke communicatie. Ik was versteld van de persoonlijke en goede aanpak en motivatie van de beautyadvisor. De tips waren welkom. We kochten het aangeboden product en hierbij werden nog verschillende samples gevoegd. Niet alleen voor mijn vriendin maar ook voor mijzelf. Bedankt Robin voor de goede behandeling. Wij komen zeker terug ! Chapeau !

27 de março de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne winkel

Fijne winkel, ruime keuze, leuk spaar programma en vriendelijk personeel

Puntje van kritiek is dat de webshop niet optimaal is. Bestellingen hebben een lange levertijd en vaak langer dan op voorhand aangegeven.

22 de março de 2022

NOOIT MEER!!!

Ik had via berden-fashion.nl een coltrui van yaya besteld. Na 2x dragen, nog niet eens in de wasmachine geweest, zaten er al twee flinke gaten in de trui. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice kon ik de trui terugsturen om te kijken of deze gerepareerd kon worden. (Afgeven bij een winkel kon niet. Het kon alleen per post.) In het kader van duurzaamheid begrijp ik dat best maar kom, een coltrui van 70 euro moet gewoon goed zijn. En het zou Berden dan ook goed staan om dit met yaya zelf op te lossen en mij van een nieuwe te voorzien. In plaats daarvan heb ik mijn coltrui 2 weken geleden opgestuurd. Toen ik na een ruim een week vroeg waar mijn trui bleef kreeg de reactie dat ze er nog naar moesten kijken. Nu na 2 weken heb ik mijn gerepareerde trui weer terug. Ik kan precies zien waar de gaten zaten. Dit had ik zelf ook wel gekund. Voor mij NOOIT meer Berden! Oja en een klacht indienen bij de klantenservice heeft weinig zin. Buiten een bevestiging hoor ik er verder niets meer van.

21 de janeiro de 2022

Slechte service

Op 31 december een paar artikelen besteld, een paar dagen later kreeg ik een pakket met een item dat ik niet had besteld kreeg te horen dat er een verwisseling had plaats gevonden prima kan gebeuren. Dus ik het shirt kosteloos naar jullie antwoord nummer terug gestuurd. Tot hier nog geen probleem. Ondertussen zijn we 2 weken verder en heb ik 1 item mogen ontvangen van de 6 of 7 bestelde items! Hier al een paar keer contact over gehad en ik zou moeten wachten tot die andere klant de items terug stuurt ik kreeg maandag de optie om mijn geld terug te krijgen deze week. Ik heb deze optie aangenomen maar helaas tot nu toe nog niets ontvangen! Toevallig kreeg ik gister een verzend bevestiging maar als ik op de verzend link klik is het pakket nog niet ontvangen of verwerkt. Ik hoop dat we alsnog tot een oplossing kunnen komen maar na 2 weken wachten heb ik er weinig vertrouwen meer in

14 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen order geplaatst bij leverancier

Eerste keer meubelen gekocht bij Berden Wonen.Zal ook de laatste keer zijn.Hebben eettafel besteld zou geleverd worden rond de kerst.Krijg e-mail van de vestiging waar we gekocht hebben dat de leverancier niet op tijd kan leveren .Moeten nog eens 15 weken wachten op eettafel.Paar dagen later krijgen we weer een mail van andere vestiging van Berden dat de levering eettafel vertraging heeft door interne automatisering fout en order niet bij leverancier is aangekomen. Dus met andere woorden eettafel was niet besteld bij leverancier.In de eerste mail krijgt de leverancier de schuld maar de schuld lag duidelijk bij Berden.Zeer teleurgesteld.

9 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas geen retour kosten vergoeding

Bestelling geplaatst Verzendkosten betaalt. Betaling met afterpay. Nu kan ik op geen enkele manier betaling doen van verzendkosten. Gekke manier van zakendoen. Link in mijn mail werkt niet en handmatige invoer van betalingskenmerk werkt ook niet. Hoezo gemak met Afterpay betaling?

10 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slordig Werk ! / Ongeïnteresseerdheid druipt er af !

Ik heb een tas besteld bij deze firma, Maar de manier waarop mijn bestelling wordt afgehandeld boezemt weinig vertrouwen in. Mijn naam is dermate verkeerd gespeld dat ik mijn bestelling op het postkantoor niet mee ga krijgen.

Via de Email heb ik hierover contact gehad, Maar men antwoordt doodleuk dat dat niet uitmaakt. Ik heb immers toch geen account bij hen ........
Volgende keer kan ik mijn naam weer goed neerzetten........

Hoeveel volgende keren denkt u dat er gaan komen ?

Ik schrik overigens van de vele negatieve reviews over uw firma. Jullie staan slecht bekend ! Tijd om in te grijpen lijkt me !

Wanneer een client contact met u opneemt volgende keer íéts meer interesse opbrengen. Ik geef mijn goeie geld bij u uit, Bedenk dat wel !

Ik heb gelukkig betaald met Paypal. Krijg ik mijn pakje niet binnen, of mankeert er iets aan, draai ik mijn betaling subiet terug, Daar kunt u van verzekerd zijn !

19 de maio de 2021

Beste meneer, mevrouw,

We hebben contact met u hierover gehad en er zit inderdaad een spelfout in de naam. Er is namelijk een letter teveel ingevoerd.

Aangezien dit via de leverancier is verstuurd en al is verzonden kunnen we dit helaas niet meer aanpassen.

We hebben in eerder contact aangegeven dat mochten er problemen voortdoen bij het afhaalpunt dat u contact met ons kunt opnemen en wij dit gaan rechtzetten.

Excuses nogmaals voor het ongemak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne webshop om te bestellen.

Fijne webshop om te bestellen, vooral nu tijdens de coronatijden. Voor kwaliteit ga ik altijd naar Berden niet alleen voor de kleding, maar ook de services.
men weet bij de bijenkorf dat kwaliteit van producten belangrijk is.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij met mijn webshop bestelling

Door de corona kan ik helaas niet naar mijn favorieten winkel Berden, dus heb ik de webshop maar eens uitgeprobeerd. Mooie website, duidelijk en overzichtelijk. 2 dagen en ik had en pakket in huis. SUPER!!

Mooie collectie

Mooie collectie. Na het maken van een afspraak vriendelijk en goed geholpen! Ik kende ze niet, maar toevallig via Google tegengekomen!

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.