Besteonderdelen.nl valt onder Autodoc, zoals heel veel websites. Ze domineren de (consumenten)markt en er is dan ook weinig concurrentie. Op het eerste gezicht valt dit alleen niet zo op. Ik heb ee... Ver mais
Ik heb een waterpomppoelie besteld voor mijn BMW E36 en deze is al kapot binnengekomen met een hoekje van het onderdeel af. Daarna vul ik een retourformulier in en krijg ik een email met dat ik extra... Ver mais
Goede producten( ook de juiste !!!) , veel keus , goede prijzen en super verpakt . Levering iets langer dan normaal in Nederland maar dat komt omdat het uit Duitsland verzonden wordt . Ik bestel alti... Ver mais
Niet goed ! Ik heb duidelijk door gegeven wat voor onderdeel voor de saab 2001 93 aneversery lambdosonde maar gemonteerd maar bleek ver keerde stekker maar heb het gebruikt dus terug sturen is dan m... Ver mais
Besteonderdelen.nl biedt een breed scala aan van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remschijven, katalysatoren, spiegels of andere onderdelen zoekt, u kunt alles vinden in onze online auto-onderdelen winkel. Door eenvoudig te surfen op het internet, is het vinden van uw benodigde onderdeel nu nog makkelijker. Wij bieden een enorme selectie van onderdelen voor vrijwel alle automerken aan. Of u nu een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault , Honda, of een auto van een zeldzaam merk bezit, wij kunnen u verzekeren dat u bij ons altijd onderdelen voor uw auto kunt kopen.
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zocht micro 2 zekeringen en bedrading. Heb deze bij besteonderdelen gevonden. Geleverde delen snel en goed ontvangen.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
De bestelling was precies wat ik bedoelde, en ook snel geleverd

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Ik heb een bestelling geplaatst, levertijd was ongeveer een week, maar dat maakt niet uit gezien de veel lagere prijzen dan bij andere bedrijven.
Vervelend was dat één artikel niet pastte, hoewel zelfs het OEN nummer te hebben gecontroleerd.
Hulde aan de nette aftersales die snel reageren en meedenken met de klant.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Ondertussen mijn geld teruggehad, dat is netjes.
Maar wat wel beter kan is het bedrijf niet te splitsen in 6 verschillende bedrijven met allemaal een andere naam, dat werkt erg verwarrend en de communicatie is belabberd tussen al die tussenpersonen.
Ik kreeg gewoon 6 mailtjes per week vanwege slechte communicatie.
Het is gewoon Autodoc, klaar, en inplaats van alleen op kenteken bestellen ook het chassisnummer vragen, scheelt veel verkeerde onderdelen.
En niet onbelangrijk, tijd besteden aan de verpakking, zo klein mogelijk houden, ik heb nu laten zien dat het kan.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Fijne site makkelijk om te bestellen en snel binnen.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Beste onderdelen heeft bijna alle onderdelen voor mijn bijna 30 jaar oude auto.
Goede service ook.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Tot twee keer toe een onderdeel besteld waarvan ik een bericht kreeg dat het weer op voorraad was . Onderdeel meteen besteld afgerekend en na een week bericht dat het niet op voorraad was. Erg slecht.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Een onderdeel van het merk Vemo besteld, geleverd wordt een "C" merk, genaamd Stark.
Dit gebeurd zonder eerst in kennis gesteld te worden.
Men wordt opgelicht voor €10,- en het doosje waarin het product geleverd wordt is van AutoDoc!!!

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Wybrałem tą firmę biorąc pod uwagę termin realizacji zamówienia, który określą to jako dwa dni na przygotowanie oraz wysyłkę towaru, ku mojemu zdziwieniu drugiego dnia sprawdzając gdzie jest moja paczka okazało się że nadal posiada status " przygotowane do wysylki " tego samego wieczoru wysłałem do oferenta e mail w tej sprawie i w efekcie zamówienie otrzymałem na czwarty dzień. Brawo. Dwie gwiazdki ujmuje gdyż wymagało to interwemcji zamawiającego, druga za spora różnice w cenie konkretnej części. Nadmienię ze części są rozprowadzane przez Autodoc w związku z czym nie powinno się to odbywać kosztem klienta.
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Artikelen besteld die de status ‘op voorraad’ hadden en zij nu nog niet binnen ondanks contact. Morgen wacht ik 2 weken!!!

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Duurde best lang voor het binnen was maar onderdeel is top

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Snel te bestellen op de website en nog eens snel afgeleverd, daarbij keurig en stevig verpakt.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Vlotte levering van het produkt dat volledig voldoet aan de verwachting. Ook de berichtgeving was keurig.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Voor een persoonlijke "spoedklus" een schakelkabel besteld. Na lange levertijd (enigszins begrijpelijk rond kerst) sta ik hier nu met een autohoes in mijn handen. Compleet onbegrijpelijk gezien het in de verste verte niet eens op elkaar lijkt.

1 Ster is nog teveel.
Vanaf bestelling tot levering 9 dagen en wat denk je het lijkt niet eens op het benodigde.
Ik hoef ook geen discussie over kentekens of vin nummers !!!
Zeg maar gewoon hoe hij retour kan ! of hoe ik mijn geld terug krijg, dan kunnen we afscheid nemen en nooit weer bestellen.